- Konu Sahibi papatyam90
-
haklısınız galiba. bu adamla uzun ömürlü bişey yaşayamam. ama herşeye rağmen biraz zaman geçmesini beklicem. zamanla ne olduğu ortaya çıkar zaten.
bazen imam nikahı yapalım diyo ama ben onu da kabul etmiyorum. artık hakkımızda hayırlısı olsun. evlenmek için erken zaten :/
peki sordunmu hiç ona, o kızlarla neden birlikte olmuş diye? gerçekten evlenmek istiyomuşta sonradan mı olmamış başka sebeplerden, yoksa hiç evlenmeye niyeti yokmuşda o kızlarla düşüp kalkmışmı? eğer böyleyse pekte vicdanlı ya da Allah korkusu olan birine benzemiyor. büyük konuşmak istemiyorum ama şuda bi gerçek ki, Allahdan korkusu olmayandan herşey beklenir, aldatmak dahil.
haklısınız galiba. bu adamla uzun ömürlü bişey yaşayamam. ama herşeye rağmen biraz zaman geçmesini beklicem. zamanla ne olduğu ortaya çıkar zaten.
bazen imam nikahı yapalım diyo ama ben onu da kabul etmiyorum. artık hakkımızda hayırlısı olsun. evlenmek için erken zaten :/
Nedir kardeşim bu ihtiyaç karşılama meselesi? Allah aşkına rica ediyorum şu erkeklerin ağzıyla konuşmayın.cinsel konularda ikimizde istekliyiz aslında. bi sorun olmaz herlde.
bi ara çok ısrar ediyodu evlenmeden birlikte olmak istiyodu ama ben böyle bişeyi asla yapamıcağımı söyledim. o da evlenene kadar beklerim dedi. ama ihtiyacını nasıl karşılıcak bu süre içerisinde ondan emin değilim :/
aileler konusunda da benim ailemiz ona bişey demez. o da kendi ailesinin bana karışmıcağını söylüyo. daha tanımadan bilemeyiz tabi.
Noluyormuş penisini bir vajinaya sokmayınca ??? Kopuyor muymuş, çürüyüp düşüyor muymuş?
kızlar hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için.
nerdeyse sırf onun ihtiyaç dediği şeyler için kendi hyatımı karartcaktım ve geri dönüşü olmayan bi yola gircektim.
yazdıklarınızı okudum ve çok düşündüm. ayrılma kararı aldım. içimde hiç acımadı. demek ki ben gerçekten sevmiyormuşum bu adamı.
sevseydim ayrılınca üzülürdüm herlde.
onun hayattan tek beklentisi düzenli bir cinsel hayat. bir yıla kadar evlenemeyecceğimizi söyledim. o yüzdden imam nikahı yapalım ki tatmin olayım bu süre içerisinde dedi.
bakireliğimi bozmadan bunu yapacağını söyledi ama benim için bakirelik sadece bir et parçasından ibaret değil. asla kabul edemezdim.
yani uzun lafın kısası, bu olay burda kapandı :)
allah iyi insanlarla karşılaştırsın, iyi insnları sevdirsin ve doğru kararları verdirsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?