- Konu Sahibi papatyam90
-
hepinize güzel dualarınız için teşekkür ediyorum ve amin diyorum tüm bekar kızlar için :))
haklısınız, tek derdi cinsellikti, benle hiç ilgilenmez, konuşmazdı. bitmesi iyi oldu. ilişkimiz çok sorunluydu.
ama tekrar gelcek biliyorum. değişcem dicek. o zaman da böyle kararlı olurum inş :) olmadı, tekrar burda yazdıklarınızı baştan okurum :)
kızlar hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için.
nerdeyse sırf onun ihtiyaç dediği şeyler için kendi hyatımı karartcaktım ve geri dönüşü olmayan bi yola gircektim.
yazdıklarınızı okudum ve çok düşündüm. ayrılma kararı aldım. içimde hiç acımadı. demek ki ben gerçekten sevmiyormuşum bu adamı.
sevseydim ayrılınca üzülürdüm herlde.
onun hayattan tek beklentisi düzenli bir cinsel hayat. bir yıla kadar evlenemeyecceğimizi söyledim. o yüzdden imam nikahı yapalım ki tatmin olayım bu süre içerisinde dedi.
bakireliğimi bozmadan bunu yapacağını söyledi ama benim için bakirelik sadece bir et parçasından ibaret değil. asla kabul edemezdim.
yani uzun lafın kısası, bu olay burda kapandı :)
allah iyi insanlarla karşılaştırsın, iyi insnları sevdirsin ve doğru kararları verdirsin inş.
mrb. ben daha önce hiç cinsel ilişki yaşamadım ve bu tür şeylerin evlilik sonrasında kalmasını düşünüyorum.
şu an hayatımda olan kişi ise geçmişinde bi çok kişiyle berabeer olmuş, cinselliği sonuna kadar yaşamış ve hala bu tür şeylere çok düşkün olduğunu söylüyo.
ayrıca bizim ailemiz çok dindar onların ki değil.
bu adamla evlenebilir miyim gelecekte? beni aldatma ihtimali var mı?
biz birlikteyken beni aldatmış bunu da öğrendim ya artık geri dönüş ihtimali hiç kalmadı :)
içime doğmuş sanırım buraya yazmadan önce.
kadınların 6. hissi çok kuvvetli gerçekten ve aldatanın yalanı bir şekilde ortaya çıkıyo. allah saklı kalmasına izin vermiyo
düşündüğümden çok daha basit bir insanmış.
biz birlikteyken beni aldatmış bunu da öğrendim ya artık geri dönüş ihtimali hiç kalmadı :)
içime doğmuş sanırım buraya yazmadan önce.
kadınların 6. hissi çok kuvvetli gerçekten ve aldatanın yalanı bir şekilde ortaya çıkıyo. allah saklı kalmasına izin vermiyo
düşündüğümden çok daha basit bir insanmış.
Nasıl öğrendiniz kendi mi itiraf etti şeref yoksunu insan . insan diyorum ama lafın gelişi bu tip erkekler insan olmaz ya neyse. Çok doğru bir karar vermişsiniz bu arada bu tip adamlar 10 metre öteden belli ediyorlar aslında kendilerini bırak evliliği normal arkdaş bile olunmaz böyle karaktersiz adamlarla.
kendi itiraf eder mi hiç? iki kızı bir arada götürüyodu işte.
ben facebook şifresini buldum bi şekilde ordan öğrendim. hiç hesap sormadım. herşey ortadaydı çünkü. ben o kızla cinsel bişeyler yaşamadım sana ihanet etmedim dedi sadece.
sanki ihanet demek sadece cinsel ilişkiye girmekmiş gibi konuşuyo. ona aşkım demesi bile yeter ki gerçekten seviyesiz bir konuşmaydı facebooktaki konuşmaları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?