- Konu Sahibi papatyam90
-
Ben olsam "Harama girmekten çekinmeyen ve bunu marifet gibi anlatan" bi adamla bi gelecek düşünmem.
arkadaşım durumu çok güzel özetlemişsin süper anlatım.... konu sahibi arkadaşa gelince dindar olduğunuzu siz söylemişsiniz dindar insanın zinacı zihniyetteki kişiyle işi ne?
genelde erkeklerin çoğunda cinsel ilişkiye düşkünlük vardır.. fakat bu konuda 2tip erkek var bence.. birisi sadece karısına düşkün olan erkek, diğeri kim olursa olsun, ben yeterki ihtiyacımı karşılayayım düşüncesinde erkek. misal ben hastalık dönemlerimde olsun, ve ya canım istemediğinde falan kocamın başka bir kadın aramayacağını biliyorum. kadınlara değil, sadece bana düşkün.bazı erkeklerde ( genelde çok kişiyle cinsel birliktelik yaşamış olanlar ) eşimle olmazsa başkasıyla mantığıyla ilerler. bu konuya bu kadar düşkünse, sana bunu belli ettiyse, bence bir daha düşün yapabilir misin? ya onun cinsel isteklerine her seferinde karşılık vereceksin, ya da başkasına gitmesine göz yumacaksın. ayrıca siz bu konuları konuşuyorsunuz madem, nişan söz falan var mı?
zaten kimseye duyurulmayan imam nikahının hükmü de yoktur unutma muta nikahı vardır bilenler bilir bir kaç saat için insanlar onu da kullanırlar amaçları farklı olarak
nikah herkese birlikte olduğunuzun ilan edilmesidir siz nikah kıysanız bunu herkese söyleyecek miydin düğün yapacak mıydın aynı evde kalacak mıydın yok
bu çakallara itlere Allah bildiği gibi yapsın...
Ne kadar zamandır birlikteydiniz de bunları söyledi hemen?
Merak ettim gerçekten.
Bir ilişkiye başlayınca erkek direkt cinsellik konularını açıyorsa
niyeti bellidir.Yani "Ben böyleyim işine geliyorsa!" demektir bu.
Ben 6 yıl flört dönemi yaşadım ve süreçte şu anki eşim bu konuları açmadı bana.
Her şey kendiliğinden gelişti ve sonu evlilik oldu.
Sadece ben erkeğim mutlaka çiftleşmem lazım diyip sevgi aşk bile aramadan her önüne gelen kadınla birlikte olan erkeğin ben ahlak anlayışından da insanlığından da şüphe ederim kadına bakış açısı bellidir çünkü. Böyle birine de güven duymazdım açıkçası. Tamam belki bir süre bu hayattan sıkılmış gibi durabilir ama bir kere alışmış ondan sonra evlilik filan monotonluğa binince bir de araya hamilelik çocuk filan girince yine soluğu sırf çiftleşmek için başkalarının yanında alıyor bu tipler. Gerçekten bu hayatı evlendikten sonra tamamen bırakan çok nadirdir ilk başta uzaklaşmış gibi görünseler de o riske de girilmez bence güvenilir bir insanla huzur içinde yaşamak varken . En doğru kararı vermişsiniz sırf birlikte olmak içn dini bile alet ediyor bu insandan her şey beklenir .Bu da yeni moda oldu birlikte olmak için hemen hoop imam nikahı çok uyanık mı zannediyor bu beyinleriyle de değil de başka bir yerleriyle düşünen erkekler acaba kendilerini ya da kızlar mı çok saf ben anlamadım bu arada.
arkadaşım durumu çok güzel özetlemişsin süper anlatım.... konu sahibi arkadaşa gelince dindar olduğunuzu siz söylemişsiniz dindar insanın zinacı zihniyetteki kişiyle işi ne?
çok iyi yapmışsın arkadaşım.kızlar hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için.
nerdeyse sırf onun ihtiyaç dediği şeyler için kendi hyatımı karartcaktım ve geri dönüşü olmayan bi yola gircektim.
yazdıklarınızı okudum ve çok düşündüm. ayrılma kararı aldım. içimde hiç acımadı. demek ki ben gerçekten sevmiyormuşum bu adamı.
sevseydim ayrılınca üzülürdüm herlde.
onun hayattan tek beklentisi düzenli bir cinsel hayat. bir yıla kadar evlenemeyecceğimizi söyledim. o yüzdden imam nikahı yapalım ki tatmin olayım bu süre içerisinde dedi.
bakireliğimi bozmadan bunu yapacağını söyledi ama benim için bakirelik sadece bir et parçasından ibaret değil. asla kabul edemezdim.
yani uzun lafın kısası, bu olay burda kapandı :)
allah iyi insanlarla karşılaştırsın, iyi insnları sevdirsin ve doğru kararları verdirsin inş.
kızlar hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için.
nerdeyse sırf onun ihtiyaç dediği şeyler için kendi hyatımı karartcaktım ve geri dönüşü olmayan bi yola gircektim.
yazdıklarınızı okudum ve çok düşündüm. ayrılma kararı aldım. içimde hiç acımadı. demek ki ben gerçekten sevmiyormuşum bu adamı.
onun hayattan tek beklentisi düzenli bir cinsel hayat. bir yıla kadar evlenemeyecceğimizi söyledim. o yüzdden imam nikahı yapalım ki tatmin olayım bu süre içerisinde dedi.
bakireliğimi bozmadan bunu yapacağını söyledi ama benim için bakirelik sadece bir et parçasından ibaret değil. asla kabul edemezdim.
allah iyi insanlarla karşılaştırsın, iyi insnları sevdirsin ve doğru kararları verdirsin inş.
kızlar hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?