Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

cnm aglama.belkide eşinin dediği gibi.cocukların içine doğmustur.napalım sabırlı olucaz.Rabbim en kısa zamanda hayırlı,sağlıklı evlat nasip eder hepimize.sen suanda tedavi görüyonmu

canım doktora en son 1 ay önce gttm rahimde küçük bir yara var dedi ilaç kullandm geçmemş ve yarayı dondurdu sonrada gebeliğe kadar gelmene gerek yok dedi ama ben doktorumu değiştircem bat haftaya salı onu onu bekliyorum. bu kez eşimde gelecek doktora bakalım

Son düzenleme:

hayırlısı olsun cnm.nekadardır bebiş istiyosunuz.

umudummmmmmmmmmmmmmmmm habıbtemmmm nasılsınnnnn canımmmmmm allahım sanadaa en kısa zmanda ıkızlerını ucuzlerını gondeırır bır tasla ıkı uc dort kus olurrrr...dualarımdasınnnn habıbtmmm

ahh kuzum benim.. habiptelerin en ballısı .. artık kaç uygun görürse Mevlam o kadarını alıp gelcem evimize insaAllah.. Dualarımız hep bir habiptem.. burada ki herkesin yüreği bir, gönlü bir inanıyorum ben buna .. herkesin savaşı az çok bir .. hepimiz bu savastan yorgun savaşçı olarak kazanacaz insaAllah..yani ben yorgun savaşçı oluyorum ..
yok balım olur mu öyle şey.. ben sana özet geçerim kusum..
artık ne kadar güçlüyüm bilemiyorum.. her acıyı yedikçe yeniden ayağa kalkabilmek için güçlenmek zorundasın bu bi gerçek .. elden gelenin fazlasını yapsak da, Rabbim elbet birgün nasip edecek diye dua ediyoruz hep ..
sizlere haber vermeye illa ki vericem tabi.. dualarla insaAllah bebislerim bu kez gelicek bnde inanıyorum buna insaAllah
saolasın balım... Allah razı olsun ..
ağlama kusum ya.. bnde seni çok seviorumm .. artık bebisleri göbüse kondurmaya gidelim bakalım bi ne diyecekler ..
HABİPTELERN EN BALLISI MİNİCİĞİNİ DE SEVGİLERİMLE

canlarım ben çıkıyorum enisteniz geldi.. birazdan toparlanıp çıkarız.. artık hayırlı yolculuk başlasın , hepinizi öpüyorum. sevgilerimlee

canlarım ben çıkıyorum enisteniz geldi.. birazdan toparlanıp çıkarız.. artık hayırlı yolculuk başlasın , hepinizi öpüyorum. sevgilerimlee

umudum hayırlı yolculuklar allahım gönlüne göre versin inşallah bukez mutllu son olucak:)))

canım ben çekildim ama aradan nerdeyse 6 yıl geçti fiyatını hatırlamıyorum ki

umudum yine karşılaşamadık ki yawww...
ne zman olacak canım yumoş toplama işi ne durumda yumoşlar...
senin uzun protokol müydü kısa mı:26:

allahım allahımmm çok şükürrrrr scorcipimmmmmrabbım nazarlardan saklasınnnn akşam halayını çekicem bi geldeeee
ben geldımmmmmmmmmmmmmmm canlarım cıgerlerım sekerparelerımmmm nasılsınız bakalım ben yokken neler yaptınız bayagı kaynatmıssınız o yuzden gecmısı okuyamadımmm hemencecık yazdımmmmm
hoşgeldınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzhabıbtem nasılsın bıtanemmm çok özledımmmmmmmmm

anammm duygulandınmııı gıııı neka romantık olduk hay allahtahmın ettıgım gıbı yetişemedim sana gonzalezım senı cok sevıyorummmmm rabbım gonlunden ne gecırıyorsan onu versın inşallah sanıyorum en güzeli bu oldu3üz mübendende sana ozaman 5.transfer gibim 5 tane bebekle dönmeyi nasıp etsın yarabbımmmm
üzülme keserim olcak inşallah belkı eşinin demesi gıbıdırrr

tememallaha emanet ol gonzalezımmmmm

melekiiiimmmmmmmm nassınnnn bitanemmmmm
daha belli değil meleki umudumun yumoşlarııııgittiğinde yani yarın belli olcek
bide uzun protoköldü sanırım çünkü şuana kadar yapılanlar kısa diyodu:26:

hayalotummmmmmmmmmmmmm habibtemmm nasilsinnn gecmisi az biraz kurcalarken senin kaynanana sorununu okudum akilli olsunnn gelmeyelim orayaaaa

melekiiiimmmmmmmm nassınnnn bitanemmmmm
daha belli değil meleki umudumun yumoşlarııııgittiğinde yani yarın belli olcek
bide uzun protoköldü sanırım çünkü şuana kadar yapılanlar kısa diyodu:26:

iyiyim hayolotum sen nasılsın
umudum gitti sanırm yine karşılaşamadık kızcemle

ahh bitanem seni öyle iyi anlıyorum kiiii ben de aynı şeyleri yaşyorum hemde hemen hemen her gün ... veliden tut çocuklara öğretmnelere kadar.. sormadık nsna kalmadı.. veliler hocam rüyamda seni gördüm hamileydin der, eski öğrencilerim gelir hamile misiniz diye sorar.. öğretmenler ayrı dert zaten, sormaktan bıkmadılar ama ben bıktım artık en sonunda çocuk istemiyoruz dedim de sustular üzülme bitanem herşeyin hayırlısı, inşşş Rabbi tez zamanda meleklerimizi gönderir de daha fazla yıpranmayız

canımcımm çok çok sevindim, hadi bakalım darısı başımızaaaaa

hayalotummmmmmmmmmmmmm habibtemmm nasilsinnn gecmisi az biraz kurcalarken senin kaynanana sorununu okudum akilli olsunnn gelmeyelim orayaaaa

ahhh habibtemmmm ne çok özledim seni kuzuuummmmmmmmmm

dularımız seninle canımmmmmmmmmm inşş güzel haberlerinle meleklerinle dönersin bitanemmm
öpüyorum çoooooooookkk

Canlaarıımm ben kaçtım, kocişimle kahve keyfi yapıcazzz
hepinizi çok seviyorum

habibtem de glmiş, balıımm inşş sonra tekrar denk geliriz çok özledim senii veeee çok çok öpüyoruummmmm

temem habıbtem akıllandı sımdık sorun yok nasılsın bıtanem ıyımısınfındıkım nasıl
iyiyim hayolotum sen nasılsın
umudum gitti sanırm yine karşılaşamadık kızcemle
bende iyiyim bitanem çok şükürgitti kuzum ama yazar yıne o merak etme inşallah karşılaşırsınız
Canlaarıımm ben kaçtım, kocişimle kahve keyfi yapıcazzz
hepinizi çok seviyorum

habibtem de glmiş, balıımm inşş sonra tekrar denk geliriz çok özledim senii veeee çok çok öpüyoruummmmm
temem meddcezırımmmm iyi keyiflerrrrr
kızlar adetime 5/6 gün kaldı.. idrar testi yapsam çıkarmı sizce??

yapma canım daha çok erken en azından batının 1 gün geçmesini bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…