Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

çekerim tabi çekerimabowww hemide 2 tane doğurmuş maşallahhalan kaç kilo ile doğuma gittiydi acepdarısı sana kızçem
Walla kusum epey oldu o bebeler dogali..smdi oglan üniversite bitirdi..kiz olan ise üni de 1.yilini gecti..o yüzden kac kilo oldgnu hatirlamiyorum bile
Kısmet bakalım biz nolcaz
Oooo..kuşum sana aldgm sana yetmez benm elimdekini de alirsin sen

Hee az daha beklicegniz balim
4 sene snrasina zafer senindir :9
hayırlısı olsun gonzalezim.gelene git denmezmiş napalımelbet 1 ay tuttak inş
pikniğemi gitcenizzz
Öyle hayaltum bekleriz napalim..bize düşen beklemekmis
Bakalım ins gderiz enisten caymazsa tabi..ben bseyler haziladm.. :26:

Hadi kolay gelsn kiscem.. gozunaydn babanneck de gitmis oldu
YA NE zor oluyo. Telden yazmak. . Bide bilmeden alintiladim satir başı yapacam diye canm cikdi ama pes etmedim hehe

inşallah sernesim
kızçem erkek milletinin sesini çok çıkarmıycan yoksam tepene biner ben bi bağırdımmı benimki susar taki ben susana kadar sonra o bağırmaya başlarben pek susmayı sevmediğimden bu sefer ağlarımgelip özür diler ama kalbiminde içine ederyaw bu erkekler ne gamsız ya

Cnm olur öyle. .sinirleri bozzulmusdur biseye..alttan al kuşum. .uzerine gitme çok
Benm adam da bi aralar oyleydi..smdi hatasini anladi oyle yapmiyo daha

Bide kusum bazen de şu vardir..
Bakdin ki üstüne çok geliyo. . elini yumruğunu masaya bi vuracan bana bak dicen sonram düzelir

ben şimci bu alıntıların hangisine cevap veremgittinizmi pikniğe naptınız gonzalezimne hazrladın anlat bakemsağol gitti ya evde sessizlik oldu şimdibizim evimiz nekadar sessizmiş onu anladım

ben şimci bu alıntıların hangisine cevap veremgittinizmi pikniğe naptınız gonzalezimne hazrladın anlat bakemsağol gitti ya evde sessizlik oldu şimdibizim evimiz nekadar sessizmiş onu anladım

He gittik balım. .ne mi hazirladm.kizartma yaptim..pattes, patlican, biber, üstü domates soslu.. birde pilaw pisirdim..
Kek vardi..karpuz seftali gitto geldi yiyemedik
Tawuk mangal icin
Fanta.. salata..
Ve tabi semawerde çay
Birgun gelin hepberaber gdelim inş
Ama tabi menüyü arttırmak lazım. Size yetmez bunlar
Tabi gittgmiz yer hem kalablikti hemde ruzgarli..bunu bilerekten hirka aldık yanımıza.
Yinede biraz daha duraydk usucekdm ..tam zamaninda geldik

Heyaa banada bi kalmaya msafir gelip gittgnde öle oluyo banada..bi sessizlik çöküyor ewe ki sorma
Sen naptn bitti mi işler. Yarin kacta gidcegniz :26: gerci daha yazarsin da.

Son düzenleme:
ay ne yorulmuşuumm.. oranın rüzgarı çarpmış heralde beni, gözlerim gidiyoor

Son düzenleme:
heya kusum ne zamandır gitmemisdik.. iyi de oldu valla
sen napın nerelerdesin, görünmüyon hiç..
masaAllah epey olmuşsunuz kısçenle, doğum ne zaman belil mi :26::26:
ohh yarasın canımmm bizde bayadır gitmiyoruz
hamdolsun tatlımm valla zor anlardayımmm oturdugum yerden ter döküyorumm:26:
baya olduk yaaa :26:inşş sana beddua ediyorumm sende böle ter dökk inşş
dogum belli deil canımm nezaman teşrif ederse hanımefendinormal dogum inş bi aksilik çıkmazsa
kızımı 38. haftada dogurmuşum 0glanda 39. haftada bakalım bu nasıl olcak

selencelkim, bu arada priorimiz hamile, bunu biliyor muydun
ramazanı ş. içinde bi ara baktım tam acım yazım derken net gitti
kesinleştimiiiALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
darısı önce sana sonraaa diger isteyen herkeseee inşşşçokkkkk sevindimmm Rabbim tamamına erdirsinnn inşşş

artık sen bi süre gidemezsin pikniğe fln, bebis gelcek cünküm , otur evinde
Allahım yardımcın olsun kusum,
ahh balım ben ne zaman olurum böyle bilmiyorum, inan hayal gibi geliyor bana bazen de hayalden öte (
sağlıkıl doğsunda kusum, bakalım ne zaman sürpris yapcak senin minnak
adını ne koycağnız, var mı biseaklınızda , artık belirlemişsinizdir dimi

Son düzenleme:

heya kusum, kesin artık. o da gelicek senin yolundan
pzartesi kntrole gitti, dr demis, keseciğin çok düzgün, çok güzel, fln.. o da smdi çok uykusu geliyormuş, bankada uyumsa iyidir bizim gız
ahh balım ben nolcam bakalım. önce bana mı, yoksa bska kısçelre mi Allah bilir de, gönül istiyor tabi ki, istemez mi hiçç , ne zaman geçiyor da, ne bişe.. zor vallahi ..
inş cnm, bizde sevindik, Rabbim hepimizi sevinenlerden eylesin ins bir bir :26::26::26:

malesef napalım başka bahara kalsın piknik
zaten bütün gün evdeyimmbilmedigim şehirriyce kapanacam eve
saol bitanemmmben inanıyorum tatlımm eninde sonunda gelicek hediyenn
isim konusunda hala bişi yokkeşim rüyasında Yağmurr oluyomuş ismi dedii tam net bişi yokkhayırlısı bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…