Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Rabbimm herkesin yüzünü güldürsün inşşş
bankada uyurmu uyurrinş kolay geçer hamileligi
aminnnnn bitanemmm cümlemizi

olsun cnm, piknik dediğin ne ki, biz de işte can sıkıntısına,
bnde diğer günler evdeyim yani, değisik bise yok, bi aksam yürüyüsleri çıkarttık esimle, ben hadi demesem, tembellikten oturcak evde göbüs büyütcek
çok dua et balım, ins bizim de miniklerimiz olur da bütün yorgunluklarımız bir bir unutulur
hmm.. hayırlısı olsun yinede.. bi isim kararlaştırılır elbet, minik doğana kadar

aynı benim herifte öleee evde hep otursa çıkmasa yürüşe felann zorla götürüyoo yürüşe
oda tam düzenli deill

tatlımm eminn olll dualrımdasınnn inşşşş Rabbim o güzel yüzünü güldürsünnn(aminnnnn)

canlar alıntı yapmıstım tek tek esım yanıma gelınce kapattım gıttı yazdıklarım esim sabah gelmiş kalk ikeaya gidelim diyo içim içimide yese yinede gitmedim kaldık evde öylecene önerilerinizi dikkate aldım saolun sizin gibi dostlarım oldugu için çok şanslıyım şimdi barıştık ama bana olan da oldu napalım demkkı bızde boyle ıdare etcez

hosbuldum balım geldım gıdıyom sımdık mac varmıs esıme vercem pc

Cnm suçunu anlams gezdirmek, telafi etmek istoyo..sende gdeydin ya naz yapa yapa
Her zmn yardmci oluruz kuşum sen anlat acil ablana
Bu iş boyle tatlim..bi barscan bi kuscen.. bi briscan bi kuscen...kural bu arada bakdin duzelmiyo iki vurcan tamamdır :
Anam eniste bey kendi için byle yazdgmi gormese..umudla gorusmek yasak dicek

bogazlarımm agrıyoo agzımın içi yaraaa 10 gündür cekiyorum dr gittim hiç bişi vermedi sadece gargara verdi oda hiç bii işe yaramıyooo napsam yaaa:26::26:öle bildiginiz önerileriniz varmı kızlar:44:

Bizde de aynı kuzum yaa..3aksm yurudk..Bugün piknkten geldk yürüyüş kaldı
Sağolasın baliimmmm

haklısın şekerimm
bu erkek milleti ile böle anlaşcan
benimkiside kıymetimi yeni anladıı12.senemde
ahh ahh neler cektikk

bogazlarımm agrıyoo agzımın içi yaraaa 10 gündür cekiyorum dr gittim hiç bişi vermedi sadece gargara verdi oda hiç bii işe yaramıyooo napsam yaaa:26::26:öle bildiginiz önerileriniz varmı kızlar:44:

Hiç bilmiym ki cnm yaa :26:
Net den baktin mi vardir bi çözüm yolu :44:

Hiç bilmiym ki cnm yaa :26:
Net den baktin mi vardir bi çözüm yolu :44:
bakmadım canımm dün geldim annemlerde net yoktu saolasın canım aklıam gelmedii herşeye bakan benn
buna bakmak aklıma gelmedii hemen bakim biii:26:
bide 20lik diş agrısı varrragrıların hepsii aklımı aldıı

E maşallah senin bi ağrı da bir sonra ki ağrıyı tetikliyo heralde

selencelk im varsa ağrıyan dişin üstüne karanfil koy..zeytin çekirdeğininde iyi geldiğini duymuştum.:26: bu arada çok geçmiş olsun..hamişlikte hep üst üste gelir zaten ağrılar buda bi sınav napcan kızcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…