- Konu Sahibi superisi1987
-
Ayy insallh cnm bebisin seninledirNe güzel gelmesin işte bekleme hiçValla ben sanki bidaha hiç olmıcakmışım gibi hissediyorum tabii ama olursada başımın üstüne
Amin inşallah canımAyy insallh cnm bebisin seninledir.Ben adet oldum olucam hamilelik belirtilerinin h harfi bile yok O yuzden bir an once olsunda rahatlayayim
Hepimiz icin hayirlisi olsun cnm.Bekleyip gorecegizAmin inşallah canımYalnız burda okumuştum hiç belirtisizde hamile kalanlar olmuş. Bendede öyle miğde bulantısı baş dönmesi hiç bişey yok. Sadece günüm ilk defa gecikti ve adet olcakmışım gibi ara ara ama daha hafif ağrılar giriyor kasıklarıma o kadar hayırlısı bakalım
Insallah cnm .Var mi belirtilerinAdetim 3 gun gecikti bende hamile olma umuduyla bekleyenlerdenm
ayyy canim seni cok merak ediyomAmin inşallah canımYalnız burda okumuştum hiç belirtisizde hamile kalanlar olmuş. Bendede öyle miğde bulantısı baş dönmesi hiç bişey yok. Sadece günüm ilk defa gecikti ve adet olcakmışım gibi ara ara ama daha hafif ağrılar giriyor kasıklarıma o kadar hayırlısı bakalım
Hic bir belirtim yok canim ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisiInsallah cnm .Var mi belirtilerin
sen naptin hatun hic yazmiyonBatları alalım benim;11 mayıs
Ayy cok heycanli dimiAyy yarinda benim gunum bakalim ne olacak...
AminnnRabbim tez vakitte saglikli sihatli bebeklerle doldursun kucaklarinizi
AminRabbim tez vakitte saglikli sihatli bebeklerle doldursun kucaklarinizi
Hem belirtim yok hemde testim negatif cikmistiya bende umut yok malesefAmin inşallah canımYalnız burda okumuştum hiç belirtisizde hamile kalanlar olmuş. Bendede öyle miğde bulantısı baş dönmesi hiç bişey yok. Sadece günüm ilk defa gecikti ve adet olcakmışım gibi ara ara ama daha hafif ağrılar giriyor kasıklarıma o kadar hayırlısı bakalım
valla cok saskinim her ay bi tahmin yuruturdum ama bu ay belirti yok canim insallah hayirlisi ne ise o olsun hamile olsam bile hic heycanim yok cunki 3 dusuk yasadim canim hevesim kirildi aslinda cok uzgunumAyy cok heycanli dimisende belirtiler var mi cnm
Cok gecmis olsun cnm.insallah bebisin seninledir.Sıkı sıkı tutunur annesinevalla cok saskinim her ay bi tahmin yuruturdum ama bu ay belirti yok canim insallah hayirlisi ne ise o olsun hamile olsam bile hic heycanim yok cunki 3 dusuk yasadim canim hevesim kirildi aslinda cok uzgunum
sagol canim inşallahCok gecmis olsun cnm.insallah bebisin seninledir.Sıkı sıkı tutunur annesine
ayyy canim gercekten uzuldum insallah bu ay tutmayanlar onumuzdeki ayyyy hamis olurlar allah hepimizin gonlune gore versin su mubarek gunlerdeKizlar Ben bugun iftara davetliydim ve orada malesef regl oldum çok üzgünüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?