Bu ay gebelik bekleyen hatunlar gelin birlikte bekleyelim😎 batları alayımmm

Ben geldim beybilerrr yaa dün yazamadim hiç misafirimvardı kizlar sorry... sabah asiri migde bulantisiyla uyandim hala regl olmadim ki dün gece olmam lazindi bekleyelim bakalm testden vazgeçtim bekleyeceimm inatlaa
Hadi bakalim hayirlisi.Guzel haberlerini bekliyoruz.Bende olmadim daha testlerde cikmadi benim.Sanirim piskolojik erteliyorum kirmizilari

Benimde 13 mayıs beklemedeyim ve korkmaktayım. 6 gün önce yaptığımda negatifti. Ama şuan adet olcakmışım gibi kasık ağrılarım var. Test yapmaya da cesaretim yok

Bat 13 Mayıs.Ara ara çok şiddetli sancı ve kramplar yaşıyorum üç dört gündür ha oldu olacak diye ama nasip çok umutlu değilim.
Aynı şeyleri yaşıyoruz. Bende o durumdayım ve benim de bat 13 mayıs. Normalde düzenli adet olmuyorum ben ama bu sefer bir kaç gün öncesinden başladı kasık ağrılarım

Bende hala olmadımm. Göğüslerim patlıcak gibi oldu ara ara kasık ağrılarım dışında belirtimde yok. Sabah test yaptım çok silik çıktı ama gözüküyo bilemiyorum Bugün akşamda adt olmazsam acile gidicem kan testi yaptırmaya, sabredemem

Aynı şeyleri yaşıyoruz. Bende o durumdayım ve benim de bat 13 mayıs. Normalde düzenli adet olmuyorum ben ama bu sefer bir kaç gün öncesinden başladı kasık ağrılarım
en az iki gün daha bekliycez bi testlik umut için sabırla ozaman canım benim genelde düzenlidir ya hiç şaşmaz yada bir gün önce sonra atar bir hafta öncesi başlar bende adet belirtileri ama bu defa çok keskin kramplar giriyor bi kızım var nasipse beş yaşında olacak onda da öyle olymştu umut etmekte istemiyorum ama bi umut diyorum yinede.Senin ilk mi olacak canım ne kadardır düşünüyorsunuz?Hayırlı haberler gelir inşallah bu ay :)

Evet benim ilk. 1 yıldır uğraşıyoruz bizde. Rabbim kızını bağışlasın inşallah ikinci de yoldadır

Merhaba kızlar benım bat 10 mayıs henuz olmadm bakalm beklemedeyım şimdilik test falan yapmadım gecen ay kımyasal gebelık yaşadm o nedenle hemen test yapmak ıstemıyorum bıraz gecıkmesını bekleyeceğım inşallah hepımız hayırlı sonuçlar alırız benımde 3. denemem bu ay nasıp inşallah olur ve sağlıkla ılerler

Insallah cnm hamilesindir.kimyasal gecirdigini nasil anladin

Insallah cnm hamilesindir.kimyasal gecirdigini nasil anladin
Amin canım inşallah hayırlı beklıyorum
beta baktırmıştım canm sat 1 marttı 30 martta 50 çıktı beta doktor gebesın dedı daha sonra 10 nısanda kanamam oldu doktora gıttım kımyasal gecırıyosun muhtemelen beta takıp edelım dedı zamanla beta sıfırlanmaya başladı zaten
Doktor çok erken test yapıyorsunuz kımyasalı yakalıyorsunuz çoğu kişi bunu yaşıyor ama adetım gecıktı dıye yorumluyor dedi

Evet benim ilk. 1 yıldır uğraşıyoruz bizde. Rabbim kızını bağışlasın inşallah ikinci de yoldadır
Amin canım çok çok teşekkürediyorum :) Kendim tek çocuk olduğum için yalnızlığa isyan ettim artık.İnşallah şu mübarek günlerin hürmetine tez zamanda hayırlı, Sevinç’leri almak nasip etsin Rabbimm

Çatlatma iğnesi oldum bekliyorum bende bakalım iğneden sonraki 7. Gün kasık ağrım oluyor arada başka bekşeiyş upk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…