- Konu Sahibi superisi1987
-
Hadi bakalim hayirlisi.Guzel haberlerini bekliyoruz.Bende olmadim daha testlerde cikmadi benim.Sanirim piskolojik erteliyorum kirmizilariBen geldim beybilerrr yaa dün yazamadim hiç misafirimvardı kizlar sorry... sabah asiri migde bulantisiyla uyandim hala regl olmadim ki dün gece olmam lazindi bekleyelim bakalm testden vazgeçtim bekleyeceimm inatlaa
HamilesinBen geldim beybilerrr yaa dün yazamadim hiç misafirimvardı kizlar sorry... sabah asiri migde bulantisiyla uyandim hala regl olmadim ki dün gece olmam lazindi bekleyelim bakalm testden vazgeçtim bekleyeceimm inatlaa
Sen ne yaptin varmi bi haberHamilesin
Aynı şeyleri yaşıyoruz. Bende o durumdayım ve benim de bat 13 mayıs. Normalde düzenli adet olmuyorum ben ama bu sefer bir kaç gün öncesinden başladı kasık ağrılarımBat 13 Mayıs.Ara ara çok şiddetli sancı ve kramplar yaşıyorum üç dört gündür ha oldu olacak diye ama nasip çok umutlu değilim.
yokk valla herzaman gibi takiliyom adet olmadim yarin zaten gunum ama hamilelik belirtiside yok valla ben bu ay hicbirsey anlamadimSen ne yaptin varmi bi haber
Silik ciktiysa vardir canimBende hala olmadımm. Göğüslerim patlıcak gibi oldu ara ara kasık ağrılarım dışında belirtimde yok. Sabah test yaptım çok silik çıktı ama gözüküyo bilemiyorumBugün akşamda adt olmazsam acile gidicem kan testi yaptırmaya, sabredemem
Ya inşallah canımSilik ciktiysa vardir canim
Hala bekliyorum kirmizilari gelemedi bi turlu.Gelse rahatliycam. Gerci iftardan sonra gelsin.Orucumu bozmasinYa inşallah canımSenin nasıl durumlar
en az iki gün daha bekliycez bi testlik umut için sabırla ozaman canımAynı şeyleri yaşıyoruz. Bende o durumdayım ve benim de bat 13 mayıs. Normalde düzenli adet olmuyorum ben ama bu sefer bir kaç gün öncesinden başladı kasık ağrılarım
Evet benim ilk. 1 yıldır uğraşıyoruz bizde. Rabbim kızını bağışlasın inşallah ikinci de yoldadıren az iki gün daha bekliycez bi testlik umut için sabırla ozaman canımbenim genelde düzenlidir ya hiç şaşmaz yada bir gün önce sonra atar bir hafta öncesi başlar bende adet belirtileri ama bu defa çok keskin kramplar giriyor bi kızım var nasipse beş yaşında olacak onda da öyle olymştu umut etmekte istemiyorum ama bi umut diyorum yinede.Senin ilk mi olacak canım ne kadardır düşünüyorsunuz?Hayırlı haberler gelir inşallah bu ay :)
Insallah cnm hamilesindir.kimyasal gecirdigini nasil anladinMerhaba kızlar benım bat 10 mayıs henuz olmadm bakalm beklemedeyım şimdilik test falan yapmadım gecen ay kımyasal gebelık yaşadm o nedenle hemen test yapmak ıstemıyorum bıraz gecıkmesını bekleyeceğım inşallah hepımız hayırlı sonuçlar alırız benımde 3. denemem bu ay nasıp inşallah olur ve sağlıkla ılerler
Amin canım inşallah hayırlı beklıyorumInsallah cnm hamilesindir.kimyasal gecirdigini nasil anladin
Amin canım çok çok teşekkürediyorum :) Kendim tek çocuk olduğum için yalnızlığa isyan ettim artık.İnşallah şu mübarek günlerin hürmetine tez zamanda hayırlı, Sevinç’leri almak nasip etsin RabbimmEvet benim ilk. 1 yıldır uğraşıyoruz bizde. Rabbim kızını bağışlasın inşallah ikinci de yoldadır
Ne güzel gelmesin işte bekleme hiçHala bekliyorum kirmizilari gelemedi bi turlu.Gelse rahatliycam. Gerci iftardan sonra gelsin.Orucumu bozmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?