Bu ay gebelik bekleyen hatunlar gelin birlikte bekleyelim😎 batları alayımmm

İnşallah hamilesindirr

Kizlar Ben bugun iftara davetliydim ve orada malesef regl oldum çok üzgünüm ya
Üzme canini kuzumm ,insallah bi sonraki aya gelir bebisin.Bu mubarek ayda hem senin icin hemde tum isteyenler icin dua ediyorum hep beraber dua edelim birbirimize.Birbirini tanimayan birbirinden bi menfeati olmayan insanlarin dualari daha cabuk kabul olurmuş

Kızlar bat yarın, iki gundur mide bulantisi oluyor ara ara başka bi belirti yok ama. Bu kadar erken belirti olur mu? Yoka bikaç gün veya hafta geçtikten sonra mı belirtiler başlar? Bi bilginiz var mı?

Kızlar yardımınızı bekliyorum.Adetime bir hafta var cok yogun sekilde gogus agrısı yasıyorum hatta dayanamıyorum gibi oluyor karın kasık agrısı da var kabız da oldum ishal de anlamadım.Korunmasız birlikteliğimizin üstünden 1 hafta gecti bu belirtiler birlikte olduktan iki üç gün içinde başladı.Bunlar neden oluyor adet belirtisi mi kist mi hamilelik mi lütfen yardımcı olur musunuz :)

Adetime 8 gün kaldı mide bulantım oldu sabah biraz acaba kan şekerimmi düştü aç karınla o yüzden mi bilemedim

yuksek ihtimal gebelik belirtisi atesinde yuksek mi bunadda bak eger bu soylediklerin devam ederse 6 gun sonra kanda baktir canim yuksek ihtimal

Kızlar bat yarın, iki gundur mide bulantisi oluyor ara ara başka bi belirti yok ama. Bu kadar erken belirti olur mu? Yoka bikaç gün veya hafta geçtikten sonra mı belirtiler başlar? Bi bilginiz var mı?
Yooo belirti olur ama yinede kendini kaptirma neyse bitmis bak bakalim yarin bir tesle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…