- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
- Konu Sahibi superisi1987
-
Aynen bakalım hayırlısıHepimiz icin hayirlisi olsun cnm.Bekleyip gorecegiz
Kizlar Ben bugun iftara davetliydim ve orada malesef regl oldum çok üzgünüm ya
Canım valla hala bi hareket yok sabah tekrar idrar testi yapıcam ona göre kan testine gidicem artık meraktan patlıcam yoksa yaniayyy canim seni cok merak ediyom
Bugun adet gunumdu olmadim. Regli olmadan 1 hafta once acayip siserdim oda olmadi
Uzun zamandir gecikmem olmuyordu. Eşimde morfoloji dusuklugi var sanmiyorumda. Umut fakirin ekmegidir yine deİnşallah bebiştendirrr
İnşallah hamilesindirrMerhaba kızlar benım bat 10 mayıs henuz olmadm bakalm beklemedeyım şimdilik test falan yapmadım gecen ay kımyasal gebelık yaşadm o nedenle hemen test yapmak ıstemıyorum bıraz gecıkmesını bekleyeceğım inşallah hepımız hayırlı sonuçlar alırız benımde 3. denemem bu ay nasıp inşallah olur ve sağlıkla ılerler
Uzun zamandir gecikmem olmuyordu. Eşimde morfoloji dusuklugi var sanmiyorumda. Umut fakirin ekmegidir yine de
Aminn aminnn Allahin izniyle insallahhEğer zamanı geldiyse hiç bişey engel olamıyo inşallah zamanı gelmiştirde kavuşuruz bebişlerimize ya
Üzme canini kuzumm ,insallah bi sonraki aya gelir bebisin.Bu mubarek ayda hem senin icin hemde tum isteyenler icin dua ediyorum hep beraber dua edelim birbirimize.Birbirini tanimayan birbirinden bi menfeati olmayan insanlarin dualari daha cabuk kabul olurmuşKizlar Ben bugun iftara davetliydim ve orada malesef regl oldum çok üzgünüm ya
yuksek ihtimal gebelik belirtisi atesinde yuksek mi bunadda bak eger bu soylediklerin devam ederse 6 gun sonra kanda baktir canim yuksek ihtimalKızlar yardımınızı bekliyorum.Adetime bir hafta var cok yogun sekilde gogus agrısı yasıyorum hatta dayanamıyorum gibi oluyor karın kasık agrısı da var kabız da oldum ishal de anlamadım.Korunmasız birlikteliğimizin üstünden 1 hafta gecti bu belirtiler birlikte olduktan iki üç gün içinde başladı.Bunlar neden oluyor adet belirtisi mi kist mi hamilelik mi lütfen yardımcı olur musunuz :)
ayyy inşallah canim bebegin seninledir insallahmeraba kızlar benmde bi hafta var ama. aşılama oldm. hayalet çizgi var gibi. inş bebeğim benimledir. dua edın
Yooo belirti olur ama yinede kendini kaptirma neyse bitmis bak bakalim yarin bir tesleKızlar bat yarın, iki gundur mide bulantisi oluyor ara ara başka bi belirti yok ama. Bu kadar erken belirti olur mu? Yoka bikaç gün veya hafta geçtikten sonra mı belirtiler başlar? Bi bilginiz var mı?
ay saol cnm yaayyy inşallah canim bebegin seninledir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?