- 26 Haziran 2016
- 203
- 278
- 103
- 36
- Konu Sahibi superisi1987
-
İnşallah canımmmmAyyy insallah kizlar hamisizdir hamisde olmayanlar insallah onumuzdeki ay hamile olur
sen durum ne oldu tatlimİnşallah canımmmm
Ben sabah tekrar idrar testi yaptım canım ama silik çıktı yine bi türlü emin olamıyorum. Bide çok az kahve rengi bi akıntım oldu minicik. İnşallah adt olmam yerleşme kanamasıdır. Bekliyorum. Bugünde olmazsam yarın kan testine gidicem artıksen durum ne oldu tatlim
Ay inşallah hamilesindir canım benimde 3 gün gecikti hala silik bilmiyom az kahverengi bişiyde geldi ama emin değilim hiçbişeyden5 ay önce bebeğimin kalbi durdu, kürtaj oldum. 5 aydır uğraşıyoruz, tekrar hamile kalabilmek için. Bat yarın. İki gündür silik çizgi alıyorum. İnşallah hamileyimdir ve inşallah tutunur bu kez bebeğim
İnşallah canım bakalım öğrenicem bugün yarınBenim hiç yerleşme kanaması olmadı, onu bilemiyorum ama inşallah yerleşme kanamasıdır da hamilesindir canım
İnşallah canım haber verelim burdan birbirimize inşallah hamişizdir hepimizBen de yarın teste gidicem. İkimizin de hayırlısı olsun inşallah
İnşallah canım sende son durum ne adt oldunmuInsallah guzel haberler duyalim hepinizden
Yok olmadim ama tekrar test yaptim yine negatifİnşallah canım sende son durum ne adt oldunmu
Hayırlısı inşallah kötü bişey yoktur canımYok olmadim ama tekrar test yaptim yine negatifkorkmaya basladim kist olmus olabilir mi gecen ay klomen kullanmistim. bu ay doktora gitmedim.Bi kac gun bekleyip doktora gidicem.Sadece gogus agrim var gun gectikce artan ve bas dönmesi
3 gun daha bekleyip olmassam gidicem insallah☺ ben senden cok umutluyum silikte olsa cizgi cikmis hamilesin benceHayırlısı inşallah kötü bişey yoktur canımsende ihmal etme evet doktora git bazen çıkmaya biliyormuş idrar testlerinde belki kanda gözükür varsa☺
Ay bilmiyorum ki hiç hamile gibi hissetmiyorum canım ya3 gun daha bekleyip olmassam gidicem insallah☺ ben senden cok umutluyum silikte olsa cizgi cikmis hamilesin bence
Kan testi yaptir benceAy bilmiyorum ki hiç hamile gibi hissetmiyorum canım ya
Yarın yaptırıcam inşallahKan testi yaptir bence
Ayyy hadi bakalim guzel haberlerini bekliyorum cnmYarın yaptırıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?