Bu ay gebelik bekleyen hatunlar gelin birlikte bekleyelim😎 batları alayımmm

sen durum ne oldu tatlim
Ben sabah tekrar idrar testi yaptım canım ama silik çıktı yine bi türlü emin olamıyorum. Bide çok az kahve rengi bi akıntım oldu minicik. İnşallah adt olmam yerleşme kanamasıdır. Bekliyorum. Bugünde olmazsam yarın kan testine gidicem artık

5 ay önce bebeğimin kalbi durdu, kürtaj oldum. 5 aydır uğraşıyoruz, tekrar hamile kalabilmek için. Bat yarın. İki gündür silik çizgi alıyorum. İnşallah hamileyimdir ve inşallah tutunur bu kez bebeğim

Ay inşallah hamilesindir canım benimde 3 gün gecikti hala silik bilmiyom az kahverengi bişiyde geldi ama emin değilim hiçbişeyden

Yok olmadim ama tekrar test yaptim yine negatif korkmaya basladim kist olmus olabilir mi gecen ay klomen kullanmistim. bu ay doktora gitmedim.Bi kac gun bekleyip doktora gidicem.Sadece gogus agrim var gun gectikce artan ve bas dönmesi
Hayırlısı inşallah kötü bişey yoktur canım sende ihmal etme evet doktora git bazen çıkmaya biliyormuş idrar testlerinde belki kanda gözükür varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…