- 26 Haziran 2016
- 203
- 278
- 103
- 36
- Konu Sahibi superisi1987
-
ayyyy hadi insLlah canimBen sabah tekrar idrar testi yaptım canım ama silik çıktı yine bi türlü emin olamıyorum. Bide çok az kahve rengi bi akıntım oldu minicik. İnşallah adt olmam yerleşme kanamasıdır. Bekliyorum. Bugünde olmazsam yarın kan testine gidicem artık
ahhh canim pazartesi gorun bakalim ne diyecekler ihmal etmeYok olmadim ama tekrar test yaptim yine negatifkorkmaya basladim kist olmus olabilir mi gecen ay klomen kullanmistim. bu ay doktora gitmedim.Bi kac gun bekleyip doktora gidicem.Sadece gogus agrim var gun gectikce artan ve bas dönmesi
Ayyy canim insallah bebisin5 ay önce bebeğimin kalbi durdu, kürtaj oldum. 5 aydır uğraşıyoruz, tekrar hamile kalabilmek için. Bat yarın. İki gündür silik çizgi alıyorum. İnşallah hamileyimdir ve inşallah tutunur bu kez bebeğim
Canım sen testte silik çizgi görmemişmiydinKızlar ben adt oldum malesefinşallah siz hamilesinizdir merakla bekliyorumm
Evet canım gördümm ama yaşadığım şey regl değil ya kahverengi geliyo ara ara. Bilemiyorum yani yarın kan testiyle kesinleştiricem inşallah.Canım sen testte silik çizgi görmemişmiydin
O zaman belki yerleşme kanamasıdır canım benim gaz sorunu her adet öncesi oluyo hissettiğim farklı bi kasık ağrısı yok zaten griptim ilaçta kullandım bu ay daha önce bi gebelik geçirdim ama hiç belirti hissetmemiştim yada unuttum hiç hatırlamıyorumEvet canım gördümm ama yaşadığım şey regl değil ya kahverengi geliyo ara ara. Bilemiyorum yani yarın kan testiyle kesinleştiricem inşallah.
Gaz sorunu hamilelik belirtisi diye biliyorum ama başka belirtin var mı beyaz akıntı gibi kasıklarda ağrı batma gibi
Ay inşallah hamilesindir canım ya benim ilk defa gecikiyo valla eğer hamile değilsem bi ilk olucakO zaman belki yerleşme kanamasıdır canım benim gaz sorunu her adet öncesi oluyo hissettiğim farklı bi kasık ağrısı yok zaten griptim ilaçta kullandım bu ay daha önce bi gebelik geçirdim ama hiç belirti hissetmemiştim yada unuttum hiç hatırlamıyorum
Canım testte cizgiyi gördüysen adet gecikmende var kesin hamilesindir bence evde başka testin varmı tekrarlasanAy inşallah hamilesindir canım ya benim ilk defa gecikiyo valla eğer hamile değilsem bi ilk olucakbakalım heycanlıyım yarın için
Var canım yarın sabah tekrar yapıcam şimdi çok sıvı tükettim çıkmayabilir. İnşallah dediğin gibidir yoksa testin gazabına uğradım veya kimyasal gebelik geçiriyorum haberim yokCanım testte cizgiyi gördüysen adet gecikmende var kesin hamilesindir bence evde başka testin varmı tekrarlasan
Aaa cok sasirdim.testte cizgi cikmisti.kimyasalmiydi acaba?Hayirlisi cnmm.Bi sonraki aya insallahKızlar ben adt oldum malesefinşallah siz hamilesinizdir merakla bekliyorumm
Aaa cok sasirdim.testte cizgi cikmisti.kimyasalmiydi acaba?Hayirlisi cnmm.Bi sonraki aya insallah
Cnm yazdiklarini simdi okudum.Insallh yerlesme kanamasidir.icini ferah tutVar canım yarın sabah tekrar yapıcam şimdi çok sıvı tükettim çıkmayabilir. İnşallah dediğin gibidir yoksa testin gazabına uğradım veya kimyasal gebelik geçiriyorum haberim yok
İnşallah onlardan biri değildir canım 2 saat tutman yeterli diye biliyorum için nasıl rahat etcekse o şekilde dene bizide haberdar et ben olsam şimdiye on tane falan test yaprdımVar canım yarın sabah tekrar yapıcam şimdi çok sıvı tükettim çıkmayabilir. İnşallah dediğin gibidir yoksa testin gazabına uğradım veya kimyasal gebelik geçiriyorum haberim yok
İnşallah canım bakalım yaCnm yazdiklarini simdi okudum.Insallh yerlesme kanamasidir.icini ferah tut
İnşallah onlardan biri değildir canım 2 saat tutman yeterli diye biliyorum için nasıl rahat etcekse o şekilde dene bizide haberdar et ben olsam şimdiye on tane falan test yaprdım
Gözün aydın kesin var demek istiyorum canım ben pek silik çizgileri görmem ama senin iki trstinde gördüm 1. Ve 4. SıradakindeArkadaşlar dikkatli bakınca gözüküyor. Aslında daha koyular ama durum böyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?