Bu ay gebelik bekleyen hatunlar gelin birlikte bekleyelim😎 batları alayımmm

Yok olmadim ama tekrar test yaptim yine negatif korkmaya basladim kist olmus olabilir mi gecen ay klomen kullanmistim. bu ay doktora gitmedim.Bi kac gun bekleyip doktora gidicem.Sadece gogus agrim var gun gectikce artan ve bas dönmesi
ahhh canim pazartesi gorun bakalim ne diyecekler ihmal etme

Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar ben iki yıl önce kürtaj oldum sağlık sebebiyle alakalı diyelim sonrasında da hep korunduk eşim korundu yani fakat son 4 -5 aydır korunmasız ilişki oluyo tabi buda ayda bir kaç sefer ama hala olmadı adetim çok düzenlidir kadın doğumada hiç gitme ihtiyacı duymadım nasıl olsa oluyor diye ama kafam karışmaya başladı bu ayda tahmini yumurtlama tarihinde 3- 4 kez birliktelik oldu beklenen bat gelecek perşembe ama hep öne atıyo bugün yarında olabilir zaten gazla başlayan belirtim olur oda şu anda başladı

Canım sen testte silik çizgi görmemişmiydin
Evet canım gördümm ama yaşadığım şey regl değil ya kahverengi geliyo ara ara. Bilemiyorum yani yarın kan testiyle kesinleştiricem inşallah.

Gaz sorunu hamilelik belirtisi diye biliyorum ama başka belirtin var mı beyaz akıntı gibi kasıklarda ağrı batma gibi

O zaman belki yerleşme kanamasıdır canım benim gaz sorunu her adet öncesi oluyo hissettiğim farklı bi kasık ağrısı yok zaten griptim ilaçta kullandım bu ay daha önce bi gebelik geçirdim ama hiç belirti hissetmemiştim yada unuttum hiç hatırlamıyorum

Ay inşallah hamilesindir canım ya benim ilk defa gecikiyo valla eğer hamile değilsem bi ilk olucak bakalım heycanlıyım yarın için

Canım testte cizgiyi gördüysen adet gecikmende var kesin hamilesindir bence evde başka testin varmı tekrarlasan
Var canım yarın sabah tekrar yapıcam şimdi çok sıvı tükettim çıkmayabilir. İnşallah dediğin gibidir yoksa testin gazabına uğradım veya kimyasal gebelik geçiriyorum haberim yok

Aaa cok sasirdim.testte cizgi cikmisti.kimyasalmiydi acaba?Hayirlisi cnmm.Bi sonraki aya insallah
Var canım yarın sabah tekrar yapıcam şimdi çok sıvı tükettim çıkmayabilir. İnşallah dediğin gibidir yoksa testin gazabına uğradım veya kimyasal gebelik geçiriyorum haberim yok
Cnm yazdiklarini simdi okudum.Insallh yerlesme kanamasidir.icini ferah tut

İnşallah onlardan biri değildir canım 2 saat tutman yeterli diye biliyorum için nasıl rahat etcekse o şekilde dene bizide haberdar et ben olsam şimdiye on tane falan test yaprdım

Arkadaşlar dikkatli bakınca gözüküyor. Aslında daha koyular ama durum böyle işte

Eklentiler

• 6498FD38-4157-4721-8A5E-F90E502A9DAD.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 123
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…