- Konu Sahibi superisi1987
-
Ben 1,3,4 te çizgileri gördüm :)Arkadaşlar dikkatli bakınca gözüküyor. Aslında daha koyular ama durum böyle işte
Yalnız ilk yaptığında çıktı diğerlerinde çıkmadımı o kafamı karıştırdıArkadaşlar dikkatli bakınca gözüküyor. Aslında daha koyular ama durum böyle işte
Ay sağol canım inşallah öyledir belirsizlik çok kötü ya stres oldumGözün aydın kesin var demek istiyorum canım ben pek silik çizgileri görmem ama senin iki trstinde gördüm 1. Ve 4. Sıradakinde
Lütfen yardımcı olun..
ben her ayın 25inde regl olurum.
ilk kez Nisan ayında 21inde oldum.
bu ay yine 25ini mi beklemeliyim? yoksa 21ini mi?
Yalnız ilk yaptığında çıktı diğerlerinde çıkmadımı o kafamı karıştırdı
Teşekkür ederimmBen 1,3,4 te çizgileri gördüm :)
En garantisi kan testi kuzum.testler cok ne belliYa evet nedense ilk yaptığım daha koyu çıktı sonrakiler daha silik ama hep çıkıyo kimyasal olsaydı heralde şimdiye kadar çıkmazdı böyle bilemiyorum. Ben çok su falan içiyorum ona yordum hep
Normalde koyulaşması lazım canım diğer testlerde kaç gün arayla yaptın hepsiniYa evet nedense ilk yaptığım daha koyu çıktı sonrakiler daha silik ama hep çıkıyo kimyasal olsaydı heralde şimdiye kadar çıkmazdı böyle bilemiyorum. Ben çok su falan içiyorum ona yordum hep
Valla artık yarın belli olcak bakalım canım. Kimyasalda olabilir çok koyu değil çünkü çizgiler bilemiyorumEn garantisi kan testi kuzum.testler cok ne belli
Normalde koyulaşması lazım canım diğer testlerde kaç gün arayla yaptın hepsini
Elinde şimdi son bir testmi var şu erken gebelik teslerinden mi denesen acaba bu göstermeyenler bozuk olabilir sanırım hepsi aynı seriİlk testi regl e 5 gün kala yaptım sonrakileri sanırım 2 gün arayla falan en sonki bu sabah
Evet internetten almıştım toplu. Aslında araştırıp aldım oncomed markası.. Ama zaten yarın kanda baktırıcam artık neyse çıkar ya valla yoruldum düşünmektenElinde şimdi son bir testmi var şu erken gebelik teslerinden mi denesen acaba bu göstermeyenler bozuk olabilir sanırım hepsi aynı seri
Aynen en garantisi kan testi kuzumEvet internetten almıştım toplu. Aslında araştırıp aldım oncomed markası.. Ama zaten yarın kanda baktırıcam artık neyse çıkar ya valla yoruldum düşünmekten
Yarın sonucu haber veririmmAynen en garantisi kan testi kuzum
Heyecanla bekliyorum kuzumYarın sonucu haber veririmm
Saol canm inşallah yaİnşallah hamilesindirr☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?