- 12 Nisan 2019
- 893
- 1.165
- 33
- Konu Sahibi superisi1987
-
Canım teşekkür ederim ben sonucu aldım maalesef 1.20 çıktı yani negatif. İnşallah sen hamilesindirKızlar Merhaba bende aranıza katılabilir miyim bende 1 yıldır çocuk istiyorum ama henüz olmadı tedavi oldum ilaç kullandım doktor artık olmasa aşılama geçelim dedi eşim istemediği için bıraktık bu ay hiç bişey kullanmadım benim de bat 13 yada 14 sanırım ilaçlardan dolayi adetim gecikiyordu net bilmiyorum tarihini o yüzdenManyakPrenses canım inşallah seninde bebişin vardır güzel haberlerle yazarsın buraya
Merhaba benim adetim 3 gün gecikti test yaptım çift çizgi çizgi bugün 7. Günündeyim ara ara kahve lekeleme oluyor sizde de aynı durumu yasayan varmı yerleşme kanaması olabilir mi
Aynen hayırlısı canımHayirlisi olsun canim. Insallah bir dahaki ay gorursun pozitifi. Ben de verdim sabah kan. Aksama dogru cikar dediler. Bekliyorum bakalim :/
İnşallah önümüzdeki ay olur canım hayırlısıyla amin inşallah benim vardır bu ay bekliyorum bakalım beklemekte zorCanım teşekkür ederim ben sonucu aldım maalesef 1.20 çıktı yani negatif. İnşallah sen hamilesindir
Cikmis sonucum. 452 cikmis deger. Insallah yolunda gider hersey bu kezAynen hayırlısı canım☺ İnşallah senden güzel haberleri alırız
Hadi hayrli olsun canm saglikla ilerlemesi ümidiyle insallah tebrik ederimmCikmis sonucum. 452 cikmis deger. Insallah yolunda gider hersey bu kez
Hadi hayrli olsun canm saglikla ilerlemesi ümidiyle insallah tebrik ederimm
Sonuç çıktımı camımKızlar kanımı verdim 1-1,5 saate çıkıcakmış. Artık hamile olmasam bile sonucu bilmek rahatlatıcak beni
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsinInsallah saglikla ilerler canim bu kez, cok sagol! Darisi herkese insallah
Yerleşme.kanamasi ne kadar surerÇift çizgi çıktıysa koş kan testi yaptır. Yerleşme kanamasına benziyo sizinki
Cnm hosgeldin aramiza.Insallh guzel haberlerini aliriz burdanKızlar Merhaba bende aranıza katılabilir miyim bende 1 yıldır çocuk istiyorum ama henüz olmadı tedavi oldum ilaç kullandım doktor artık olmasa aşılama geçelim dedi eşim istemediği için bıraktık bu ay hiç bişey kullanmadım benim de bat 13 yada 14 sanırım ilaçlardan dolayi adetim gecikiyordu net bilmiyorum tarihini o yüzdenManyakPrenses canım inşallah seninde bebişin vardır güzel haberlerle yazarsın buraya
Ayy çok sevindim canımm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCikmis sonucum. 452 cikmis deger. Insallah yolunda gider hersey bu kez
1-2 gün sürerYerleşme.kanamasi ne kadar surer
Aynen bende kan testi yaptırdıktan hemen sonra oldum malesefBen regl oldum sonunda dun
Cnm hayirlisi olsun.Beraber bekleriz gelecek ay.benim halaa olmadiCanım teşekkür ederim ben sonucu aldım maalesef 1.20 çıktı yani negatif. İnşallah sen hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?