Bu ay gebelik bekleyen hatunlar gelin birlikte bekleyelim😎 batları alayımmm

Vallahi herkesin derdi aynı
Rabbim tez zaman da versin hepimiz
beklemedeyim bende kızlar 23 Mayıs

Cnm hayirlisi olsun.Beraber bekleriz gelecek ay.benim halaa olmadisanirim carsamba doktora gidicem
Canım ya sen benden önce hamile kalırsın inşallah çünkü biz daha düşünemiyoruz çocuk ben bi tedavi görüyorumda. Bu ay ufak bi kaza oldu ben ondan şüphelendim tabi çok heycanlandım yinede ama nasip işte. Benim yıl sonuna kadar sürecek tedavim bakalım

Cnm cok gecmis olsun.Rabbim sifa versin.Benimde son ayim temmuzda esim ilac alacak 6 ay bebek yasak

Aranıza yeni katıldım bat 3 mayisti olmadım öncesinde 5 kere hazirandan beri kimyasal gebelik yaşadım..her seferinde gidip kan verdiğimde ya 8 ya 12 yada 25 oluyordu degrlerim hep düşüktü yine düşük ihtimalle battan sonraki gün kan verdim beta HCG 774 çıktı inanmadım ben yine kimyasaldır dedim öğün bu gündür bekliyorum hala kanama düşük olmadı galiba hamileyim yarın 4 ye doktor kontrolüm var...

İnşallah hamilesindir canım Allah hayırlısıyla kucağına almayi nasip eder güzel haberlerini yaz yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…