- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
- Konu Sahibi superisi1987
-
Yazmıştım canım bi arkadaşa cevap olarak 1.20 çıktı negatif malesefSonuç çıktımı camım
Hayirli olsun cnm ya cok sevindimCikmis sonucum. 452 cikmis deger. Insallah yolunda gider hersey bu kez
Hayirlisi cnm.insallh bi sonraki aya. gelecek ay toplaniyoruz yineBen regl oldum sonunda dun
Canım ya sen benden önce hamile kalırsın inşallahCnm hayirlisi olsun.Beraber bekleriz gelecek ay.benim halaa olmadisanirim carsamba doktora gidicem
Cnm cok gecmis olsun.Rabbim sifa versin.Benimde son ayim temmuzda esim ilac alacak 6 ay bebek yasakCanım ya sen benden önce hamile kalırsın inşallahçünkü biz daha düşünemiyoruz çocuk ben bi tedavi görüyorumda. Bu ay ufak bi kaza oldu ben ondan şüphelendim tabi çok heycanlandım yinede ama nasip işte. Benim yıl sonuna kadar sürecek tedavim bakalım
O zaman Allah yardımcımız olsun inşallah çalışmalara başlayınca hemen olur bebişimizCnm cok gecmis olsun.Rabbim sifa versin.Benimde son ayim temmuzda esim ilac alacak 6 ay bebek yasak
Anladım canım geçmiş olsun inşallah istediğin zaman nasip olurYazmıştım canım bi arkadaşa cevap olarak 1.20 çıktı negatif malesefzaten daha düşünmüyoduk ama bu ay bi kaza olmuştu ondan heyecanlandım yinede. Bi tedavi görüyorumda o yüzden bebek yasak bana şuan
Insallah canim cok sagol. Umarim senin de en kisa zamanda, tedavin bitince olur insallah.Ayy çok sevindim canımm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canim cok tesekkur ederim. Insallah guzel gider surecHayirli olsun cnm ya cok sevindim
Cnm hosgeldin aramiza.Insallh guzel haberlerini aliriz burdan
Hoş buldum inşallah canım hepimizin mutlu haberleri arka arkaya gelirCnm hosgeldin aramiza.Insallh guzel haberlerini aliriz burdan
Canım hayırlı olsun bebişin inşallah hersey istediğin şekilde yolunda gider darısı da tüm isteyenlere bizlereCikmis sonucum. 452 cikmis deger. Insallah yolunda gider hersey bu kez
Amin canım inşallah sağolAnladım canım geçmiş olsun inşallah istediğin zaman nasip olur
Aminn İnşallah canım sağolInsallah canim cok sagol. Umarim senin de en kisa zamanda, tedavin bitince olur insallah.
İnşallah hamilesindir canım Allah hayırlısıyla kucağına almayi nasip eder güzel haberlerini yaz yarınAranıza yeni katıldım bat 3 mayisti olmadım öncesinde 5 kere hazirandan beri kimyasal gebelik yaşadım..her seferinde gidip kan verdiğimde ya 8 ya 12 yada 25 oluyordu degrlerim hep düşüktü yine düşük ihtimalle battan sonraki gün kan verdim beta HCG 774 çıktı inanmadım ben yine kimyasaldır dedim öğün bu gündür bekliyorum hala kanama düşük olmadı galiba hamileyim yarın 4 ye doktor kontrolüm var...
Canim hayirlisi olsun. Insallah en guzel vakitte gelir bebisin sagliklaKizlar ben biraz once kirmizilari gordum.
Hayırlısı olsun canım beklicez artık vaktimizi moral bozmak yokKizlar ben biraz once kirmizilari gordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?