- 1 Aralık 2014
- 510
- 324
- 103
- 38
- Konu Sahibi superisi1987
-
Canım bende daha önce o şekilde oldum 5 6 gün süren hastalığım 2 günde bitti bana da çocuk yer arıyor falan demişlerdi ilaç falan kullanıyorsan o yapmış olabilirKizlarr çok guzel mesajlasmissinz yetişemedim size k bakmayin misafirim vardi 2 gündür zaten moralim bozuktu yanliz biseu farkettim ya ben 11 mayısta oldum 13unde kesildi hic gelmedi denecek kadar az ve çamura döndü suan 2 bucuk gün oldum neden acaba suan ped var ama camur gibi gelmis azıcık normalde 5 gün olurum anlam veremwdim
Insallah cnmCanim hayirlisi olsun. Insallah en guzel vakitte gelir bebisin saglikla
Testlerde cikmayinca alistirmistim kendimi ama yinede bi tuhaf oldum.Yarin ogleden sonra baska doktordan randevu aldim.sanki sol yimurtaligimda kist var.Bakalim ne diyecek.Hayırlısı olsun canım beklicez artık vaktimizi moral bozmak yok
Geçen ay gittigim doktor yasiniz ilerlemiz cocugunuzda var kendinizi yipratmaya degmez dedi banaTestlerde cikmayinca alistirmistim kendimi ama yinede bi tuhaf oldum.Yarin ogleden sonra baska doktordan randevu aldim.sanki sol yimurtaligimda kist var.Bakalim ne diyecek.
Ya bu doktorlara keske iletisim, psikoloji egitimleri falan verilse. Dese ki `bak cok sukur cocugun var, rahatla, strest olma, kendini yipratma, olur insallah hayirlisiyla` ne guzel hisseder insan. Cok uzucu gercekten boyle davranilmak. Ben de hep denk geliyorum boyle doktorlara.. Degistir canim hemen doktorunu, seni iyi hissettirmeyen biri ile devam etme hic.Geçen ay gittigim doktor yasiniz ilerlemiz cocugunuzda var kendinizi yipratmaya degmez dedi banainsallah bu ittigimde aynisini demez .Moralmen çökuyorum o zaman
Canim yok ilac kullanmadim bakalm kesildimi tamamen gelmio belki kadin doguma giderim bakimmCanım bende daha önce o şekilde oldum 5 6 gün süren hastalığım 2 günde bitti bana da çocuk yer arıyor falan demişlerdi ilaç falan kullanıyorsan o yapmış olabilir
Degistirdim canim gitmedim bi daha ona. Benim aklim var fikrim var cocuk istiyosam dusunmusumdur herhalde bana akil veriyor cok üzüldüm.ustelik benim esim kanser hastasi bu cocugu o yuzden istiyorum.Onada bana da iyi gelecek bu cocuk.kimse beni anlamiyorYa bu doktorlara keske iletisim, psikoloji egitimleri falan verilse. Dese ki `bak cok sukur cocugun var, rahatla, strest olma, kendini yipratma, olur insallah hayirlisiyla` ne guzel hisseder insan. Cok uzucu gercekten boyle davranilmak. Ben de hep denk geliyorum boyle doktorlara.. Degistir canim hemen doktorunu, seni iyi hissettirmeyen biri ile devam etme hic.
Git cnm bencede ihmal etmeCanim yok ilac kullanmadim bakalm kesildimi tamamen gelmio belki kadin doguma giderim bakimm
Bi kac gun gecsin oyle yap canim.Biliyorum beklemek zor amaKızlar bat bugün hala olmadım beyaz akıntı geldi bugün losyon gibi, adet olcakmışım gibi de çok az ara ara ağrı geliyo gib kasıkta ve belde. Bir de ara ara mide bulantısı oluyo. Korkuyorum test yapmaya
Cok gecmis olsun canim. Allah tez zamanda sifa versin insallah. Size en cok lazim olan sey moral ve pozitif dusunce. Cocuk cok iyi gelir bence de. Ama olmuyor diye de ekstra yipratmayin kendinizi sakin olur mu? Olursa super olur, olmazsa cok sukur halimize diyin. Ekstra stres daha cok zarar verir size.Degistirdim canim gitmedim bi daha ona. Benim aklim var fikrim var cocuk istiyosam dusunmusumdur herhalde bana akil veriyor cok üzüldüm.ustelik benim esim kanser hastasi bu cocugu o yuzden istiyorum.Onada bana da iyi gelecek bu cocuk.kimse beni anlamiyor
Yarin baska ir doktora gidicem insallh iyi biridir.Anlar halimi bana dua edin kizlar
Esime belli etmemeye calisiyorum cnm elimden geldigince.Şuan atlatti cok şükür önlem amacli tedavimuz süruyor temmuzda radyasyonlu bir ilac alacak ,6 ay bebek yok dedi doktor ilactan sonra.O yuzden stresimCok gecmis olsun canim. Allah tez zamanda sifa versin insallah. Size en cok lazim olan sey moral ve pozitif dusunce. Cocuk cok iyi gelir bence de. Ama olmuyor diye de ekstra yipratmayin kendinizi sakin olur mu? Olursa super olur, olmazsa cok sukur halimize diyin. Ekstra stres daha cok zarar verir size.
Sana da yazık ama ❤ Bir yandan eşin için üzülüyorsun, bir yandan bebek olmuyor gerginliği. Biliyorsun çok stresli olunca her şey yolunda olsa bile olmuyor bebek.. Dile söylemesi kolay biliyorum ama biraz sakin olabilmeye ihtiyacın var. Hoşuna giden şeyleri yap seni mutlu eden. Çok şükür eşin iyileşmiş çok sevindim. Güzel şeylerin ardı arkası kesilmesn inşallah bundan sonra
Esime belli etmemeye calisiyorum cnm elimden geldigince.Şuan atlatti cok şükür önlem amacli tedavimuz süruyor temmuzda radyasyonlu bir ilac alacak ,6 ay bebek yok dedi doktor ilactan sonra.O yuzden stresimCok tesekkurler iyi dileklerin icin.
Benim de 13 nisan canım son adet tarihim. 452 çıktı benim de. Senin değerin de 4 haftalık ile uyumlu, endişelenme. 10 gün sonra keseni görebilmek için çağırmıştır doktorun da. TebriklerKizlar son adet tarihim 15 nisan bugun bhcg 307 cikti normal mi sizce doktor 10 gun sonra gel dedi
Aminn insallah cmm☺Sana da yazık ama ❤ Bir yandan eşin için üzülüyorsun, bir yandan bebek olmuyor gerginliği. Biliyorsun çok stresli olunca her şey yolunda olsa bile olmuyor bebek.. Dile söylemesi kolay biliyorum ama biraz sakin olabilmeye ihtiyacın var. Hoşuna giden şeyleri yap seni mutlu eden. Çok şükür eşin iyileşmiş çok sevindim. Güzel şeylerin ardı arkası kesilmesn inşallah bundan sonra
Sende mi bugun baktirdin canimBenim de 13 nisan canım son adet tarihim. 452 çıktı benim de. Senin değerin de 4 haftalık ile uyumlu, endişelenme. 10 gün sonra keseni görebilmek için çağırmıştır doktorun da. Tebriklersağlıkla al inşallah kucağına
Dün baktırdım canım benSende mi bugun baktirdin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?