- Konu Sahibi superisi1987
-
Hayırlısı olsun balalımmerhaba
29 mayısta adetim dün çatlatma iğnemi oldum dün ve bugün ilişki dendi bakalımmm
aminnnnnn hepimiz iiçin inşallahHayırlısı olsun balalım
Adet oldunmu canım bulantılat bildiğim kadarıyla daha ileriki aylarda başlıyoKızlar bat bugün hala olmadım beyaz akıntı geldi bugün losyon gibi, adet olcakmışım gibi de çok az ara ara ağrı geliyo gib kasıkta ve belde. Bir de ara ara mide bulantısı oluyo. Korkuyorum test yapmaya☹☹☹
İnşallahhhhh canımRabbim isteyen herkese saglikli sihhatli be isler versin
Bugun doktor randevum var kizlar insallh kist cikmaz
Bende yarın diye hesaplamıştım ama sanırım cumaya kadar yolu var benimkinin bazen 26 bazende 28 günde geliyo o yüzden cumaya kadar beklemem lazımYarın adet olcam. Kasiklarim yine ağrıyo ama insallah adet olmam ya pifff
Insallah bebisler gelirBende yarın diye hesaplamıştım ama sanırım cumaya kadar yolu var benimkinin bazen 26 bazende 28 günde geliyo o yüzden cumaya kadar beklemem lazım
Canı alan da Allah veren de Allah. Yapacak bisey yok. Bizim elimizden gelen tek şey inanmak sabretmek beklemek. O vereceği zamanı bilir. Inşallah bu ay güzel şeyler duyarızBende yarın diye hesaplamıştım ama sanırım cumaya kadar yolu var benimkinin bazen 26 bazende 28 günde geliyo o yüzden cumaya kadar beklemem lazım
İnşallahhhhhhh canımInsallah bebisler gelir
Aminnnnnnnnnnnnn canım inşallahhhhhh bizim çok sıkı çalışmalarımız olmuyo o yüzdende pek umudum yok ama bakalımCanı alan da Allah veren de Allah. Yapacak bisey yok. Bizim elimizden gelen tek şey inanmak sabretmek beklemek. O vereceği zamanı bilir. Inşallah bu ay güzel şeyler duyarız
Duydum ama uygulamaya cesaretim yokYa kizlar bu parmak testine inanan var miii
Seninkiler gebeliğe benziyo canım geç döllenmeyse çıkmayabilir ya bir kaç gün sonra testi yenile yada kan verBenim Pazartesi günü olmam gerekiyordu ama olmadım. Olmamakla birlikte çok yürüdüm bu ay, hafif tempolu da koştum. Yani hareket durumum arttı. korunmadım da. Orucum bir de bu da mı etkiledi geçikti acaba.. test yaptım negatif ama kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor. Günlük pedimde sıcaklık hissediyorum tamam oldu diyorum wc ye gidiyorum olmamışım. Hamile olma ihtimalim var mı acaba ? normalde hiç gecikmezdi. pcos umda yok. sağ kasığım şiş gibi sanki şuan. sızlıyor. bazen rahim kasılmalarım oluyor aynı adetliyken sancı çekiyormuşum gibi. helppp
Canım hayırlısı olsun inşallah Rabbim nasip eder çatladıktan sonra 36 saat içinde beraber olun Allah gönlüne göre versinMerhabalar dun yumurtam catlamis ama aksaminda yapamadik sali gecesi saat birde yapmistik ve onceki pazartesi gecesi Allah izin verirse bugün de yapacagiz.son adetim 27 nisandi.Dua ederek bekliyecegim ..Allah hayirlisiylla sagliklisi ile buradaki her isteyen hanima bebek versin.ramazanin hurmetine
Canım hayırlısı olsun inşallah Rabbim nasip eder çatladıktan sonra 36 saat içinde beraber olun Allah gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?