Bu ay gebelik bekleyen hatunlar gelin birlikte bekleyelim😎 batları alayımmm

Adet oldunmu canım bulantılat bildiğim kadarıyla daha ileriki aylarda başlıyo

Bende yarın diye hesaplamıştım ama sanırım cumaya kadar yolu var benimkinin bazen 26 bazende 28 günde geliyo o yüzden cumaya kadar beklemem lazım
Canı alan da Allah veren de Allah. Yapacak bisey yok. Bizim elimizden gelen tek şey inanmak sabretmek beklemek. O vereceği zamanı bilir. Inşallah bu ay güzel şeyler duyarız

Merhabalar dun yumurtam catlamis ama aksaminda yapamadik sali gecesi saat birde yapmistik ve onceki pazartesi gecesi Allah izin verirse bugün de yapacagiz.son adetim 27 nisandi.Dua ederek bekliyecegim ..Allah hayirlisiylla sagliklisi ile buradaki her isteyen hanima bebek versin.ramazanin hurmetine

Benim Pazartesi günü olmam gerekiyordu ama olmadım. Olmamakla birlikte çok yürüdüm bu ay, hafif tempolu da koştum. Yani hareket durumum arttı. korunmadım da. Orucum bir de bu da mı etkiledi geçikti acaba.. test yaptım negatif ama kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor. Günlük pedimde sıcaklık hissediyorum tamam oldu diyorum wc ye gidiyorum olmamışım. Hamile olma ihtimalim var mı acaba ? normalde hiç gecikmezdi. pcos umda yok. sağ kasığım şiş gibi sanki şuan. sızlıyor. bazen rahim kasılmalarım oluyor aynı adetliyken sancı çekiyormuşum gibi. helppp

Seninkiler gebeliğe benziyo canım geç döllenmeyse çıkmayabilir ya bir kaç gün sonra testi yenile yada kan ver

Canım hayırlısı olsun inşallah Rabbim nasip eder çatladıktan sonra 36 saat içinde beraber olun Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…