- 12 Nisan 2019
- 893
- 1.165
- 33
- Konu Sahibi superisi1987
-
Yok canım geç değil ferah tut içini Alla hayırlısını nasip etsinİnsalah gec kalmamisimdir Allah hayirlisini versin yeter ki
Amin cok tesekkur ederim.sizkn icin de Acaba gebelikhazirlik asamasinda neleer yapuyorsunuz folik asit ailimiigibi?Yok canım geç değil ferah tut içini Alla hayırlısını nasip etsin
Seninkiler gebeliğe benziyo canım geç döllenmeyse çıkmayabilir ya bir kaç gün sonra testi yenile yada kan ver
Daha önce folik içtim yumurta geliştirici ilaçlar çatlatma iğnesi herşey kullandım ama olmadı geçen ay doktorum aşılamaya geçelim olmazsa dedi eşim istemediği için bıraktık bu ay hiç bişey kullanmadım bekliyorum bakalımAmin cok tesekkur ederim.sizkn icin de Acaba gebelikhazirlik asamasinda neleer yapuyorsunuz folik asit ailimiigibi?
Sağlık ocağına gidin kan verin bakalım ya gebelik ya da kist olabiliray bilmiyorum ama bu ağrı hayat kalitemi bayağı etkiliyor.ağrı kesici de alamıyorum ya hamileysem diye. sanki sol tüpüm tıkanmışta bişiler baskı yapıyormuş, bundan adet olamıyormuşum gibi. bekleyeceğim biraz daaha bakalım. bunun dışında orucun verdiği halsizlik dışında bir sıkıntım yok. aksine sahura kalktığım için ortalama 4 saat uyuyorum aşağı yukarı, belki de hormonlar bu şekilde tepki verdi gecikti. bakalım beklemedeyim. hayırlısı olsun hepimiz için.
ona neymiş ya alala hayret bişeyGeçen ay gittigim doktor yasiniz ilerlemiz cocugunuzda var kendinizi yipratmaya degmez dedi banainsallah bu ittigimde aynisini demez .Moralmen çökuyorum o zaman
Dün baska bi doktora gittim.Cok sukur guler yuzlu sevecen bir bayanona neymiş ya alala hayret bişeysen sakın takma onu 2. çocuğu istemek senin en doğal hakkın canım benim
Canım inşallah yolunda gider her şey ve hemen hamile kalırsın dualarım seninleDün baska bi doktora gittim.Cok sukur guler yuzlu sevecen bir bayan
Kist yokmus korktugum olmadi sukur.Klomen verdi haftaya cuma gidicem duruma gore asilama yapariz dedi bakalim nasip ☺
Aminnn Allah razi olsun cnm.Canım inşallah yolunda gider her şey ve hemen hamile kalırsın dualarım seninle
Benim dün olmam gerekiyordu olmadım,bekliyorum bakalım en son 16nisanda oldum.Bugün bat günü olan varmı benimle aynı şekilde son adeti 20 nisan olan
Senin geçmiş o zaman canım test yaptınmıBenim dün olmam gerekiyordu olmadım,bekliyorum bakalım en son 16nisanda oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?