Bu ay gebelik bekleyen hatunlar gelin birlikte bekleyelim😎 batları alayımmm

Bebim batta 10 mayisti hala adet olmadim test yapiyorum cikmiyoda merakla bekliyorum 8 yildir istiyoruz bekliyoruz banada duanizda yer verin ranmbbim hepimizide sevindirsin insallah

Seninkiler gebeliğe benziyo canım geç döllenmeyse çıkmayabilir ya bir kaç gün sonra testi yenile yada kan ver

ay bilmiyorum ama bu ağrı hayat kalitemi bayağı etkiliyor. ağrı kesici de alamıyorum ya hamileysem diye. sanki sol tüpüm tıkanmışta bişiler baskı yapıyormuş, bundan adet olamıyormuşum gibi. bekleyeceğim biraz daaha bakalım. bunun dışında orucun verdiği halsizlik dışında bir sıkıntım yok. aksine sahura kalktığım için ortalama 4 saat uyuyorum aşağı yukarı, belki de hormonlar bu şekilde tepki verdi gecikti. bakalım beklemedeyim. hayırlısı olsun hepimiz için.

Beklemek ne kadar kötü bnde 21 mayıs bekliorm. Belirtileri hiç umursamiorm artk beni hep kandiriyorlar bi gün belirti yasiorm ertesi gün yok kendimi dinlemekten yoruldm

Amin cok tesekkur ederim.sizkn icin de Acaba gebelikhazirlik asamasinda neleer yapuyorsunuz folik asit ailimiigibi?
Daha önce folik içtim yumurta geliştirici ilaçlar çatlatma iğnesi herşey kullandım ama olmadı geçen ay doktorum aşılamaya geçelim olmazsa dedi eşim istemediği için bıraktık bu ay hiç bişey kullanmadım bekliyorum bakalım

Sağlık ocağına gidin kan verin bakalım ya gebelik ya da kist olabilir

Ben ya bugün yada yarın olmalıyım olcak gibiyimde ama olmadım daha her yerim şiş ağrıyo gelse baride rahatlasam zaten sıcaklar bastırdı ateş basıyo

ona neymiş ya alala hayret bişey sen sakın takma onu 2. çocuğu istemek senin en doğal hakkın canım benim
Dün baska bi doktora gittim.Cok sukur guler yuzlu sevecen bir bayan
Kist yokmus korktugum olmadi sukur.Klomen verdi haftaya cuma gidicem duruma gore asilama yapariz dedi bakalim nasip ☺

Merhaba, Bat 25 Mayıs benim. Daha çok var, bugün ayrıntılı ultrasona girdim başka bir şey için. Ultrasona bakarken, kese benzeri bir şey gördü. Başka bir şey de olabilir ama dedi. Acaba gerçekten bebek kesesi olabilir mi? Daha çok erken değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…