- Konu Sahibi superisi1987
-
Hesabıma göre bugün olması lazım bak şimdi 26 mart 20 nisan son iki adet tarihim ya 28 günde bir yada 26 günde bir oluyorum oda bugüne denk geliyo bu arada şubatta 3 şubat ve 28 şubat olduBugün yaptım ama öğleden sonra, sabah ilk idrarla değil Negatif çıktıbakalım yine de bekliyorum,senin peki bugün mü adet günün?
Belirti adına hissettiğin birşey var mı peki? Kaşık ağrısı göğüs te şiddetli ağrı gibi? Yani akıntı yada? İnşAllah öyledir, belki kısa bir süre ama bizde 3aydır deniyoruz,iki ay negatif gördüm normalde de düzenli olurdum, gecikmezdi,kaşığım ağrıyor akıntım oldu, inşAllah geç döllenmedir..Allah isteyenlere içinde de bizlere nasip etsin inşAllahHesabıma göre bugün olması lazım bak şimdi 26 mart 20 nisan son iki adet tarihim ya 28 günde bir yada 26 günde bir oluyorum oda bugüne denk geliyo bu arada şubatta 3 şubat ve 28 şubat oldusenin geç döllenme olabilirmi
Veee an itibariyle beklenen adet geldi saat gibi hiç şaşmazBelirti adına hissettiğin birşey var mı peki? Kaşık ağrısı göğüs te şiddetli ağrı gibi? Yani akıntı yada? İnşAllah öyledir, belki kısa bir süre ama bizde 3aydır deniyoruz,iki ay negatif gördüm normalde de düzenli olurdum, gecikmezdi,kaşığım ağrıyor akıntım oldu, inşAllah geç döllenmedir..Allah isteyenlere içinde de bizlere nasip etsin inşAllah
Aynen öyle canım onun bi rahatlığı geldi üstümehadi ya en azından kafana takmazsın hamile miyim değil miyim gelmiş bitmiş öbür aya o zaman
İnşallahhhhhhhh gelmez canım seninkiSıra bende bakalım ne olacak
Hayirlisi cnm bi sonraki aya insallah.Beraber bekleriz ☺Veee an itibariyle beklenen adet geldi saat gibi hiç şaşmaz
Aminnnnnnnn canım aminnnnnn inşallahhhhhhHayirlisi cnm bi sonraki aya insallah.Beraber bekleriz ☺
Seninde bir haftaya yakın olmuş aslında idrarda çıkması gerekiyor ama geç döllenme mi acaba? Benimde aynı şekilde iki gün geçmiş oluyor bugünle beraber bende de ara ara kasık ağırlarım oluyor ama adette yok ortadaBende yazmistim onceki sayfalarda hala adet olmadim bat 10 mayis hala olmada arada bi tam olacakmis gibi ader agrilarim oluyo sonra kayboluyo tam 6 tane test yaptim xikmiyoda busekilde adet sancisi cekip hamile oldugunu ogrenen varmi sunuda belirriyim yaptigim test netten coklu aldigigim ucuz testlerden yardimci olun banada
Aynen canim belirsizlikte beklemek xok zor 8 yildir bekliyorum neler yasadim nelerSeninde bir haftaya yakın olmuş aslında idrarda çıkması gerekiyor ama geç döllenme mi acaba? Benimde aynı şekilde iki gün geçmiş oluyor bugünle beraber bende de ara ara kasık ağırlarım oluyor ama adette yok ortadabeklemek çok zor..
Demeyi cok isterdim canim beklemedeyim hadi ins hamileyimmmmm diye yazayim sanaHamileyimm.... Yazilarini burda gormek istiyom haydi bayanlar
Ne gibi belirtilerin var canım inşallah olmuştur Allah nasip eder hayırlı saglıklı bir evlatKizlar ne durumdasiniz regl olan var mi? Benim 23 mayis daha ve hamilelik belirtilerim vr ama adet belirtileride gerci ayni oluyo ama busefer ki daha fazla hersey belli oluyo yani hadi bakim ins rabbim hayirlisini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?