Bu ay gebelik bekleyen hatunlar gelin birlikte bekleyelim😎 batları alayımmm

Bugün yaptım ama öğleden sonra, sabah ilk idrarla değil Negatif çıktı bakalım yine de bekliyorum,senin peki bugün mü adet günün?

KIZLAR tecrübeli birileri varsa sormak istediğim birşey var. Bu ay dr takibinde yumurtlama olmadığını olgun yumurta görmediğini söyledi dr . Bugun gecikmede 2. Günüm bundan dolayı mı hiçbir afet belirtisi yok sanmıyorum ama gebelik ihtimali bu durumda bedir? Misal 10 mm olan yumurtanın sonradan büyüyüp çatlaması gibi ya da küçük olduğu halde döllenenilir mi ki? Yardımcı okursanız sevinirim allahım hepimize hayırlı vakitte nasip etsin

Bugün yaptım ama öğleden sonra, sabah ilk idrarla değil Negatif çıktı bakalım yine de bekliyorum,senin peki bugün mü adet günün?
Hesabıma göre bugün olması lazım bak şimdi 26 mart 20 nisan son iki adet tarihim ya 28 günde bir yada 26 günde bir oluyorum oda bugüne denk geliyo bu arada şubatta 3 şubat ve 28 şubat oldu senin geç döllenme olabilirmi

Belirti adına hissettiğin birşey var mı peki? Kaşık ağrısı göğüs te şiddetli ağrı gibi? Yani akıntı yada? İnşAllah öyledir, belki kısa bir süre ama bizde 3aydır deniyoruz,iki ay negatif gördüm normalde de düzenli olurdum, gecikmezdi,kaşığım ağrıyor akıntım oldu, inşAllah geç döllenmedir..Allah isteyenlere içinde de bizlere nasip etsin inşAllah

Veee an itibariyle beklenen adet geldi saat gibi hiç şaşmaz

son bat tarihi 27nisan. fakat 8mayıs çatlatma iynesi oldum. o yuzden 14gun sonra, yani 22si bekliyorum. en geç 23ü sabah saatleri. kurtaj olalı 19ay oldu fakat bitürlü yeniden gebe kalamıyorum. düpedüz umutsuzluk

hadi ya en azından kafana takmazsın hamile miyim değil miyim gelmiş bitmiş öbür aya o zaman

Bende yazmistim onceki sayfalarda hala adet olmadim bat 10 mayis hala olmada arada bi tam olacakmis gibi ader agrilarim oluyo sonra kayboluyo tam 6 tane test yaptim xikmiyoda busekilde adet sancisi cekip hamile oldugunu ogrenen varmi sunuda belirriyim yaptigim test netten coklu aldigigim ucuz testlerden yardimci olun banada

Seninde bir haftaya yakın olmuş aslında idrarda çıkması gerekiyor ama geç döllenme mi acaba? Benimde aynı şekilde iki gün geçmiş oluyor bugünle beraber bende de ara ara kasık ağırlarım oluyor ama adette yok ortada beklemek çok zor..

Aynen canim belirsizlikte beklemek xok zor 8 yildir bekliyorum neler yasadim neler

Kizlar ne durumdasiniz regl olan var mi? Benim 23 mayis daha ve hamilelik belirtilerim vr ama adet belirtileride gerci ayni oluyo ama busefer ki daha fazla hersey belli oluyo yani hadi bakim ins rabbim hayirlisini versin

Kızlar güzel gelişmeler yaşayan var mı benim bat 16 ama olmadım henüz belime ara ara ağrı giriyor hasta olacakmışım gibi ama bişey yok bel ağrısı çekip hamile kalan var mı 2 yıla yakın çocuk istiyorum dualarınızı bekliyorum inşallah tutmuştur benim de güzel haberleri veririm size

Kizlar ne durumdasiniz regl olan var mi? Benim 23 mayis daha ve hamilelik belirtilerim vr ama adet belirtileride gerci ayni oluyo ama busefer ki daha fazla hersey belli oluyo yani hadi bakim ins rabbim hayirlisini versin
Ne gibi belirtilerin var canım inşallah olmuştur Allah nasip eder hayırlı saglıklı bir evlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…