Bu ay gebelik bekleyen hatunlar gelin birlikte bekleyelim😎 batları alayımmm

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Ne gibi belirtilerin var canım inşallah olmuştur Allah nasip eder hayırlı saglıklı bir evlat
Kasıklarımda batma basladı göğüslerim ara ara sızlıyo bole şiş gibi karnim kasığim hafif hafif sancilar dolaniyo beyaz akıntım çoğaldı nebilim isde kuzum ya amin ins isteyen herkese versin rabbim hayirlisiyla

Hanımlar benim gecen adet tarihim 21 nisan dı benim normalde 36 gün de bir 7 gun sürerdi 3 aydır 21 21 çekiyorum ve 2 gün kırmızı sonrasında da kahverengi leke gördüm 7 gün oyle sürdü bide adet olmadan 10 gün öncesinde dizlerim ve karnım agrırıdı sali gunu olucam simdi gogusum kasıgım belim ağrıyor geçen ovulasyon gününe yakında da gogusumden süt geldi salı gününü bekliyorum simdi hicbir belitti yok bana ne oluyor acaba dr gitsem mi

İnşallah vardır canım Rabbim herkesin yüzüne baksın nasip etsin

Geçen ay 27nisanda oldum cogunlukla geriye gidiyor ama bazen gec de oluyor 27 30mayis en gec olarak yaziyim.Allah hayirisini versin

Kızlar bu gebelik belirtilerinin adet sanclriyla alakası bile yok ...yaşadıklarımı anlatayım size yumurtlama gününden yaklaşık 3 gün sonra inceden goguslerimde 2 ,3gunde bir üç kısımlarında batma oldu adete 10 gün kala kasiklarima sağ da veya solda ara ara ağrı değilde gelip geçen batma oluyordu günüm geçtikten sonra bu ağrılar batmalar gün içinde çoğaldı goguslrim daha çok büyüdü damarlandi ucu kararmaya başladı belde ve kasıkta anı kalkışta eğilirken yatakta dönerken ani batmalar oluyor...akıntı ya gelince adete yakın yumurtlama akıntısına benzeyen şeffaf uzayan akıntı oluştu bende ...birde rüyamda regl olmuştum ondan anladım

Merhaba kızlar. Ben de yeni katıldım aranıza. Bat 29 mayıs. Geçen ay başladık denemelere olmadı. Bu ay ovulasyon la deniyoruz bakalım. HAyırlısı Allah hepinize gönlünüzdekini versin inşallah

Benim Bat 23 Mayıs fakat düzensiz adet gördüğüm için ovülasyon testi kullandım 9 mayıs yumurtlama günümdü daha önce 2 hamileliğim oldu biri düşük bir de oğlum var. Onlarda çok fazla belirti yaşadım şu an belirti sıfır. Muhtemelen hamilelik yok olsa bir tane olsun belirti olurdu ama bekliyorum işte acaba mı düştü aklıma bu ay bir de yumurtlamadan bir hafta sonra lekelenme oldu iki kere. Yerleşme filan desem en azından önceki tecrübemde göğüs ağrısı ve acısı çok erken başlamıştı ve çok fazlaydı bilmiyorum biri belirtili biri belirtisiz hamilelik olur mu..

Merhaba kızlar 12 mayıs da regli olmam gerekiyordu ama olmadım. 4. Gün test yaptım ama negatif bugün 8. Gün halen gelen yok. İlk gebeligimde doktor geç yumutladığımı söylemişti ikincidede ikinci düşük oldu. Hamilelik mi yoksa enfeksiyonum mu var bilemedim

Canım benim geçen eylülde 11 gün gecikti ve sonra deli gibi oldu. Bir sağlık problemim de yoktu. Bazen oluyor böyle şeyler. Biraz daha bekle ve stres yapma belki geç gebelşktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…