- Konu Sahibi superisi1987
-
Kasıklarımda batma basladı göğüslerim ara ara sızlıyo bole şiş gibi karnim kasığim hafif hafif sancilar dolaniyo beyaz akıntım çoğaldı nebilim isde kuzum ya amin ins isteyen herkese versin rabbim hayirlisiylaNe gibi belirtilerin var canım inşallah olmuştur Allah nasip eder hayırlı saglıklı bir evlat
Çok sık idrara cikmaya basladim bakalim hayirlisi bir umut isdeNe gibi belirtilerin var canım inşallah olmuştur Allah nasip eder hayırlı saglıklı bir evlat
İnşallah vardır canım Rabbim herkesin yüzüne baksın nasip etsinKasıklarımda batma basladı göğüslerim ara ara sızlıyo bole şiş gibi karnim kasığim hafif hafif sancilar dolaniyo beyaz akıntım çoğaldı nebilim isde kuzum ya amin ins isteyen herkese versin rabbim hayirlisiyla
Ewet hamileyim kese göründü ayın 24 kalp atışına bakılacak inşallah onuda duyarız ...Allah'ım olmayan herkese bu duyguyu yaşatsınİnşallah hamilesindir canım Allah hayırlısıyla kucağına almayi nasip eder güzel haberlerini yaz yarın
Hayırlı olsun canım inşallah onuda duyarsınız amin amin Rabbim hepimize yaşatsın o duyguyuEwet hamileyim kese göründü ayın 24 kalp atışına bakılacak inşallah onuda duyarız ...Allah'ım olmayan herkese bu duyguyu yaşatsın
Yaşın kaç ki canımGeçen ay gittigim doktor yasiniz ilerlemiz cocugunuzda var kendinizi yipratmaya degmez dedi banainsallah bu ittigimde aynisini demez .Moralmen çökuyorum o zaman
36 yasindayimYaşın kaç ki canım
30 yaşın altında evlenen sayısı çok azalmışken 36 ya geç demek ilginçmiş36 yasindayim
Aynı yaştayız canım rahat ol36 yasindayim
Canım benim geçen eylülde 11 gün gecikti ve sonra deli gibi oldu. Bir sağlık problemim de yoktu. Bazen oluyor böyle şeyler. Biraz daha bekle ve stres yapma belki geç gebelşktirMerhaba kızlar 12 mayıs da regli olmam gerekiyordu ama olmadım. 4. Gün test yaptım ama negatif bugün 8. Gün halen gelen yok. İlk gebeligimde doktor geç yumutladığımı söylemişti ikincidede ikinci düşük oldu. Hamilelik mi yoksa enfeksiyonum mu var bilemedim
Canım benim geçen eylülde 11 gün gecikti ve sonra deli gibi oldu. Bir sağlık problemim de yoktu. Bazen oluyor böyle şeyler. Biraz daha bekle ve stres yapma belki geç gebelşktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?