Bu ay gebelik bekleyen hatunlar gelin birlikte bekleyelim😎 batları alayımmm

Aslında stres yapmıyorum bu ay hiç gebemiyim diye aklıma bile gelmedi kafam meşguldü Ama normalde gögüslerim 1 hafta önce ağrımaya başlardı daha bügün agrımaya başladı ve normalde hiç kasık ağrım olmazdı 1 haftadır kasık agrım var ve yaklaşık adetime 1 hafta kala kahverengi akıntım oldu o kafamı karıştırdı. Hayırlısı bakalım

İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun

Sagol canım. Senin 11 gün geciktiginde belirtin var mıydı benim hiç bukadar gecikmedi. 8 aydır deniyoruz en fazla 6 gün gecikmişti
Canım karnım çok şişmiş ti göğüslerim de öyle. Açıkçası ben kafama çok takmıştı. Kan testi bile yaptırdım. Sonra pat oluverdi. Kanamam da çok sancılı ve yoğun olmuştu. Üstelik kounuyorken oldu bu gecikme

Sadece hafif yanma var. 3 ay önce kadın doguma gittim enfeksiyon vardı fitil ve ilaç verdi geçmişti şimdi tekrarladımı bilemiyorum. Adet olursam tekrar giderim.

Merhaba kızlar. Ben de yeni katıldım aranıza. Bat 29 mayıs. Geçen ay başladık denemelere olmadı. Bu ay ovulasyon la deniyoruz bakalım. HAyırlısı Allah hepinize gönlünüzdekini versin inşallah
Benimde bat 2 haziran ama ayni anda yumurtamiz catladi :) heyecanla bekliyelim

Kızlar benim adetim 16 Mayıs henüz adet olmadım test yaptım çıkmadı kan verdim çıkmadı neden bu kadar gecikmeye rağmen bişey yok yada neden hasta olmadım bi yardım edin lütfen psikolojikmen çok kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…