- Konu Sahibi superisi1987
-
İnşallah canım hakkında hayırlısı olsunAslında stres yapmıyorum bu ay hiç gebemiyim diye aklıma bile gelmedi kafam meşguldüAma normalde gögüslerim 1 hafta önce ağrımaya başlardı daha bügün agrımaya başladı ve normalde hiç kasık ağrım olmazdı 1 haftadır kasık agrım var ve yaklaşık adetime 1 hafta kala kahverengi akıntım oldu o kafamı karıştırdı. Hayırlısı bakalım
İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun
Canım karnım çok şişmiş ti göğüslerim de öyle. Açıkçası ben kafama çok takmıştı. Kan testi bile yaptırdım. Sonra pat oluverdi. Kanamam da çok sancılı ve yoğun olmuştu. Üstelik kounuyorken oldu bu gecikmeSagol canım. Senin 11 gün geciktiginde belirtin var mıydı benim hiç bukadar gecikmedi. 8 aydır deniyoruz en fazla 6 gün gecikmişti
Canım karnım çok şişmiş ti göğüslerim de öyle. Açıkçası ben kafama çok takmıştı. Kan testi bile yaptırdım. Sonra pat oluverdi. Kanamam da çok sancılı ve yoğun olmuştu. Üstelik kounuyorken oldu bu gecikme
Canım idrarda yanma ve koku varsa doktora görün derimGecikince çok sancılı oluyor malesefinsallah adet olmam umarım enfeksiyon geciktirmemiştir bukadar idrarımda yanma var ama.
Canım idrarda yanma ve koku varsa doktora görün derim
Benimde bat 2 haziran ama ayni anda yumurtamiz catladi :) heyecanla bekliyelimMerhaba kızlar. Ben de yeni katıldım aranıza. Bat 29 mayıs. Geçen ay başladık denemelere olmadı. Bu ay ovulasyon la deniyoruz bakalım. HAyırlısı Allah hepinize gönlünüzdekini versin inşallah
Aynen canım haberleşelim etiketle beniBenimde bat 2 haziran ama ayni anda yumurtamiz catladi :) heyecanla bekliyelim
Benim 21 mayis belirtiler var adet olacak gibi ama 3 tane test yaptim üçüde silik birazdan kan testi yaptirmaya gideceğim bakalim nasip
Paylasir msn burda da silikte pozitif demekmis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?