- 9 Temmuz 2017
- 806
- 137
- 103
- 38
- Konu Sahibi superisi1987
-
CANIM benim kafana çok takınca gecikiyor regl malesef,ben yaşamadım ama çok kişiden duydum,kan testi mi yaptırdın,bence unut kafsndan çıkarmaya çalış bu durumu eğer bebiş yoksa regli gelir,ama istersen kadın doğumcuya da gidebilirsin için rshat eder,lütfen rahat ol ve Allaha bırak,hakkında hayırlısı olsunBenimle aynı durumu yaşayan yok mu yada yardımcı olabilecek kimse yok mu
Ama ilk defa bu kadar gecikiyor 1 hafta oldu evet dün kan testi yaptım çıkmadı o kadar ümitlenmistim ki büyük hayal kırıklığı yaşıyorumCANIM benim kafana çok takınca gecikiyor regl malesef,ben yaşamadım ama çok kişiden duydum,kan testi mi yaptırdın,bence unut kafsndan çıkarmaya çalış bu durumu eğer bebiş yoksa regli gelir,ama istersen kadın doğumcuya da gidebilirsin için rshat eder,lütfen rahat ol ve Allaha bırak,hakkında hayırlısı olsun
Kaç çıktı canımAma ilk defa bu kadar gecikiyor 1 hafta oldu evet dün kan testi yaptım çıkmadı o kadar ümitlenmistim ki büyük hayal kırıklığı yaşıyorum
İnş olur canım Allah gönlünüze göre versinBende tedavi gruyorum bakalim bu ay olcakmi
Amin insallah canim hepimize versin❤İnş olur canım Allah gönlünüze göre versin
Çıkmadı canım 0.01 çıktıKaç çıktı canım
Aynı durumdayız ama bende pko var o yüzden sanırımKızlar benim adetim 16 Mayıs henüz adet olmadım test yaptım çıkmadı kan verdim çıkmadı neden bu kadar gecikmeye rağmen bişey yok yada neden hasta olmadım bi yardım edin lütfen psikolojikmen çok kötüyüm
Gecikme oluyor mu sende bende ilk defa bu kadar çok geciktiAynı durumdayız ama bende pko var o yüzden sanırım
Ben 1 senedir dogum kontrol hapı kullanıyodum gecikme olmuyordu Şubat ayında bıraktım çocuk istediğimiz için bıraktığım ay gecikti doktora gittim pko var dedi söktürücü verdi adetin 5. günü gel dedi gidemedim bu ay yine geciktiGecikme oluyor mu sende bende ilk defa bu kadar çok gecikti
Git canım tedavini yarım bırakma Rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlısıylaBen 1 senedir dogum kontrol hapı kullanıyodum gecikme olmuyordu Şubat ayında bıraktım çocuk istediğimiz için bıraktığım ay gecikti doktora gittim pko var dedi söktürücü verdi adetin 5. günü gel dedi gidemedim bu ay yine gecikti
Ramazan'dan sonra gidicem bakalım ne olacak. Senin de gönlüne göre verir inşallahGit canım tedavini yarım bırakma Rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlısıyla
Kizlar o gun kan testini yaptirdim hemen sonuc cikti ama paylasamadim adete 3 gun vardi beta hcg 180.33 cikti cok şükür hamileyim bugun adet olacagim gun testi tekrar yaptim cizgi net birsekildr belli artikPaylasir msn burda da silikte pozitif demekmis :)
Gözün aydın canım çok şükür. Yumurtlamadan kaç gün sonra belli olmuş oldu canımKizlar o gun kan testini yaptirdim hemen sonuc cikti ama paylasamadim adete 3 gun vardi beta hcg 180.33 cikti cok şükür hamileyim bugun adet olacagim gun testi tekrar yaptim cizgi net birsekildr belli artik
Saol canim tam 16 gun sonra belli oldu ama asiri silikti bide oruc tuttugumdan sabahki idrarlarda su cok olduğu için net degilmis onuda yeni ogrendimGözün aydın canım çok şükür. Yumurtlamadan kaç gün sonra belli olmuş oldu canım
İkinci idrar daha sağlıklı sanki ramazanda. Tekrar hayırlı olsun canımGözün aydın canım çok şükür. Yumurtlamadan kaç gün sonra belli olmuş oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?