Bu ay gebelik bekleyen hatunlar gelin birlikte bekleyelim😎 batları alayımmm

Benimle aynı durumu yaşayan yok mu yada yardımcı olabilecek kimse yok mu
CANIM benim kafana çok takınca gecikiyor regl malesef,ben yaşamadım ama çok kişiden duydum,kan testi mi yaptırdın,bence unut kafsndan çıkarmaya çalış bu durumu eğer bebiş yoksa regli gelir,ama istersen kadın doğumcuya da gidebilirsin için rshat eder,lütfen rahat ol ve Allaha bırak,hakkında hayırlısı olsun

Ama ilk defa bu kadar gecikiyor 1 hafta oldu evet dün kan testi yaptım çıkmadı o kadar ümitlenmistim ki büyük hayal kırıklığı yaşıyorum

Aynı durumdayız ama bende pko var o yüzden sanırım

Gecikme oluyor mu sende bende ilk defa bu kadar çok gecikti
Ben 1 senedir dogum kontrol hapı kullanıyodum gecikme olmuyordu Şubat ayında bıraktım çocuk istediğimiz için bıraktığım ay gecikti doktora gittim pko var dedi söktürücü verdi adetin 5. günü gel dedi gidemedim bu ay yine gecikti

Git canım tedavini yarım bırakma Rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlısıyla

Benim adet başladı üstüne enfeksiyon rahim ağzı yarası... Fitil ve antibiyotik kullanıyorum ama garip olan bu ay kanama pespembe başaldı. Hiç bu kadar pembe olmamıştı

Paylasir msn burda da silikte pozitif demekmis :)
Kizlar o gun kan testini yaptirdim hemen sonuc cikti ama paylasamadim adete 3 gun vardi beta hcg 180.33 cikti cok şükür hamileyim bugun adet olacagim gun testi tekrar yaptim cizgi net birsekildr belli artik

Eklentiler

• IMG-20190523-WA0002.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 41
Kizlar o gun kan testini yaptirdim hemen sonuc cikti ama paylasamadim adete 3 gun vardi beta hcg 180.33 cikti cok şükür hamileyim bugun adet olacagim gun testi tekrar yaptim cizgi net birsekildr belli artik
Gözün aydın canım çok şükür. Yumurtlamadan kaç gün sonra belli olmuş oldu canım

Kızlar adetim 10 gün gecikti bugün doktora gittim bişey çıkmadı strese bağlı gecikme olabilir deyip adet söktürücü verdi ama ben ilaç kullanmaktan yana değilim o kadar çok ilaç kullandım ki hormonlarım bozuldu ne yapmalıyım yardımcı olabilecek var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…