Bu ay gebelik bekleyen hatunlar gelin birlikte bekleyelim😎 batları alayımmm

Benimde 3 gun gecti test yaptim hamileyim ama 1 yasinda kizim var ve 23 yasindayim hayirlisi olsun diyorum ama nasil yapacam hic bilmiyorum uzuldum acikcasi

Canim hic kullanma eltim de senin gibi uzun zaman adet olmadi ve adet sokturucu verdiler hamile oldugu halde hiç bi doktor görmedi megerse hamileymis

29 mayıs ta adet olmam lazım femara ve ovitrelle kullandık bekliyorum kasıklarım ağırdı çok iğneden sonra şimdi hafif kasık ağrısı oluyo arada artık var mı yok mu bilmiyorum

Kan tahlili gebelik testi ne yapmadiki doktorlar ultrsnda bile gormedi en son artik olmayınca gtti ve kalp atisini duygu o derece seninde insallah oyledir canim
Ayy inşallah canım Rabbim sesini duysun hayırlısıyla bana da nasip etsin inşallah benim de doktor fark etmemiştir

28 nisan bat. Bugun test yaptım,ikinci çizgi silikti ama tüm bünyede her türlü belirti mevcut:)
Benim bat 5haziran bekliyorum,yani sizin geçmiş oluyor regli gününüzSilik değilde net çıkması lazım bir de 2hafta diyor gebeliğinizeBen anlamadı

Kızlar benim 10 günüm geçti ve bugün adet oldum hiç bu kadar günüm geçmedi anlamıyorum niye olmuyor artık çok kötü oldum ya

Merhaba, bat benim de 5 Haziran bu ay gebelik planımız vardı değerlendirdik gecen hafta. Kasıklarımda ağrı var . Bi belirti mi bu

Merhaba, bat benim de 5 Haziran bu ay gebelik planımız vardı değerlendirdik gecen hafta. Kasıklarımda ağrı var . Bi belirti mi bu
Benim batta 5haziran ya ben kendimi dinliyorum ama yok gibi geliyor bana,kasık batmalarım oluyordu öncekilerde bunda yok galiba olmadı benim bu ay

Benim batta 5haziran ya ben kendimi dinliyorum ama yok gibi geliyor bana,kasık batmalarım oluyordu öncekilerde bunda yok galiba olmadı benim bu ay
Ben ilk kez bu ay denedim hiç bilmiyorum nasıl anlaşılır. Test ne zaman yapılmalı peki. Olursa ilk bebeğimiz olacak sizin ilk bebek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…