- 22 Mayıs 2019
- 72
- 29
- 3
- Konu Sahibi superisi1987
-
Canim hic kullanma eltim de senin gibi uzun zaman adet olmadi ve adet sokturucu verdiler hamile oldugu halde hiç bi doktor görmedi megerse hamileymisKızlar adetim 10 gün gecikti bugün doktora gittim bişey çıkmadı strese bağlı gecikme olabilir deyip adet söktürücü verdi ama ben ilaç kullanmaktan yana değilim o kadar çok ilaç kullandım ki hormonlarım bozuldu ne yapmalıyım yardımcı olabilecek var mı
Ya gerçekten kan tahlili falan yaptı mı Ayy bana umut oldu bu çok teşekkür ederimCanim hic kullanma eltim de senin gibi uzun zaman adet olmadi ve adet sokturucu verdiler hamile oldugu halde hiç bi doktor görmedi megerse hamileymis
Yaaa insallah❤İnş olur canım Allah gönlünüze göre versin
Kan tahlili gebelik testi ne yapmadiki doktorlar ultrsnda bile gormedi en son artik olmayınca gtti ve kalp atisini duygu o derece seninde insallah oyledir canimYa gerçekten kan tahlili falan yaptı mı Ayy bana umut oldu bu çok teşekkür ederim
Ayy inşallah canım Rabbim sesini duysun hayırlısıyla bana da nasip etsin inşallah benim de doktor fark etmemiştirKan tahlili gebelik testi ne yapmadiki doktorlar ultrsnda bile gormedi en son artik olmayınca gtti ve kalp atisini duygu o derece seninde insallah oyledir canim
Insallah oyledir vardir herşeyde bi hayır eminimki en guzel zamanda allah kalbine gonlune gore en guzelini verecekAyy inşallah canım Rabbim sesini duysun hayırlısıyla bana da nasip etsin inşallah benim de doktor fark etmemiştir
Allah razı olsun canım benim Rabbim herkesin gönlüne göre en güzelini nasip etsin inşallahInsallah oyledir vardir herşeyde bi hayır eminimki en guzel zamanda allah kalbine gonlune gore en guzelini verecek
Benim bat 5haziran bekliyorum,yani sizin geçmiş oluyor regli gününüz28 nisan bat. Bugun test yaptım,ikinci çizgi silikti ama tüm bünyede her türlü belirti mevcut:)
Yanlıs yazmısımBenim bat 5haziran bekliyorum,yani sizin geçmiş oluyor regli gününüzSilik değilde net çıkması lazım bir de 2hafta diyor gebeliğinize Ben anlamadı
Benim batta 5haziran ya ben kendimi dinliyorum ama yok gibi geliyor bana,kasık batmalarım oluyordu öncekilerde bunda yok galiba olmadı benim bu ayMerhaba, bat benim de 5 Haziran bu ay gebelik planımız vardı değerlendirdik gecen hafta. Kasıklarımda ağrı var . Bi belirti mi bu
Ben ilk kez bu ay denedim hiç bilmiyorum nasıl anlaşılır. Test ne zaman yapılmalı peki. Olursa ilk bebeğimiz olacak sizin ilk bebek miBenim batta 5haziran ya ben kendimi dinliyorum ama yok gibi geliyor bana,kasık batmalarım oluyordu öncekilerde bunda yok galiba olmadı benim bu ay
Benim bat 18 haziranBatları alalım benim;11 mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?