- 20 Mayıs 2019
- 17
- 8
- 6
- 32
- Konu Sahibi superisi1987
-
soğanı kaynat bir bardak iç. adet söktürücüdürKızlar adetim 10 gün gecikti bugün doktora gittim bişey çıkmadı strese bağlı gecikme olabilir deyip adet söktürücü verdi ama ben ilaç kullanmaktan yana değilim o kadar çok ilaç kullandım ki hormonlarım bozuldu ne yapmalıyım yardımcı olabilecek var mı
Yok canım nasip olursa 3.çocuk olacak bir tane de düşüğüm var 11haftalık,hep kasık batması ve meme hassasiyetimden anlardım regliden önce,reglime 5gün kala yaptım test çıkmıştı ama bazen geç döllenme olabiliyor o yüzden regli 1gün kala ya da o gün yapabilirsin,tabi merak ediyorsan benim gibi erken yapabilirsinBen ilk kez bu ay denedim hiç bilmiyorum nasıl anlaşılır. Test ne zaman yapılmalı peki. Olursa ilk bebeğimiz olacak sizin ilk bebek mi
Bayağı belirtin varmış canım Allah nasip eder inş bu ay,benim en büyük belirtim eğilince kasıklardaki minik batmalar ve meme hassasiyetiydi ve göğüsün ortasında ki kahveliğin üstünde minik benekler belirginleşiyordu,şu an bunlar yok bende,inş nasip olur canımmerhaba kızlar . benim de adet başlangıcım yarın . sabırsızlıktan çatlıcam artık meraktan .10 gündür kabızlık var .göğüslerim sanki adet öncesi zamana göre birazdaha büyük . uykusuzluk çekip çekmediğimi bilmiyorum çünkü hep uykum olabiliyor . sağ yumurtalık kısmıma biraz ağrı giriyor bazen minik minik. son 5 gündür de minik minik belime ağrı geliyor. ağzımda metalik tat olması lazımdı normal adet önceme göre ama şuan yok . sarı renk akıntım var 3 gündür fln .bugün kısa süreli bi mide bulantısı yaşadım. son 10 gün içinde geceleri sanki baş dönmesi mide bulantısı oldu hafiften ama çok kısa sürdüğü için anlamlandıramadım. yumurtalamadan bir hafta sonra üşüme nöbetleri geçirdim, dün gece çok terledim. birsürü şey oluyor ama benim bildiğim kadarıyla bu adet öncesi gebelik kendini ateş ve uykuyla gösteriyor ,adetten sonra hemen kendini belli etmeye başlıyor . 5 aylık evliyim 4 aydır deniyorum ama ne kadar zormuş bu beklemek merak etmek insan sürekli belirti arıyor . Bu ay sanki daha bir ümitliyim gibi ama olmayacak korkusu da sürekli benimle . Çok istiyorum ve ben çok sabırsız birisiyim , Allah hepimize nasip etsin .
Belirti var deriz olmaz , belirti yok deriz olur . Kader kısmet, Rabbim hayırlısıyla versin inşallahBayağı belirtin varmış canım Allah nasip eder inş bu ay,benim en büyük belirtim eğilince kasıklardaki minik batmalar ve meme hassasiyetiydi ve göğüsün ortasında ki kahveliğin üstünde minik benekler belirginleşiyordu,şu an bunlar yok bende,inş nasip olur canım
Benim hic belirtim yok bat 30 mayisBelirti var deriz olmaz , belirti yok deriz olur . Kader kısmet, Rabbim hayırlısıyla versin inşallah
Ben de şuan genitaldeki adet sancısı yüzünden düşük morallerdeyim. Neyse regl olana kadar ümide devamBenim hic belirtim yok bat 30 mayisgögüslerim sis kasiklarim sis ama klasik seyler bunlar bende adet öncesi. Bu ay cok heveslenmistim ama yine bütün hayaller suya düstü gibi gözükyüor bende
Insallah olmayizBen de şuan genitaldeki adet sancısı yüzünden düşük morallerdeyim. Neyse regl olana kadar ümide devam
Normalde regl den önce hiç göğüs sancım yoktu ilk kez göğüs ucum çok hasas ve ağrıyor. Normal test mi erken gebelik mi testini yapayımYok canım nasip olursa 3.çocuk olacak bir tane de düşüğüm var 11haftalık,hep kasık batması ve meme hassasiyetimden anlardım regliden önce,reglime 5gün kala yaptım test çıkmıştı ama bazen geç döllenme olabiliyor o yüzden regli 1gün kala ya da o gün yapabilirsin,tabi merak ediyorsan benim gibi erken yapabilirsin
Merhaba doktora gittiniz mi ?Hanımlar benim gecen adet tarihim 21 nisan dı benim normalde 36 gün de bir 7 gun sürerdi 3 aydır 21 21 çekiyorum ve 2 gün kırmızı sonrasında da kahverengi leke gördüm 7 gün oyle sürdü bide adet olmadan 10 gün öncesinde dizlerim ve karnım agrırıdı sali gunu olucam simdi gogusum kasıgım belim ağrıyor geçen ovulasyon gününe yakında da gogusumden süt geldi salı gününü bekliyorum simdi hicbir belitti yok bana ne oluyor acaba dr gitsem mi
Bugun kan testi yaptım yarın sonuç çıkacak dua edin bana inşallah vardır dr gitmedimMerhaba doktora gittiniz mi ?
İnşallah hamilesindir cnmBugun kan testi yaptım yarın sonuç çıkacak dua edin bana inşallah vardır dr gitmedim
Bende sizin gibiyim bu ay femara ve ovitrelle yaptırdım 28 de oluyorum regl inş vardır :)))29 mayıs ta adet olmam lazım femara ve ovitrelle kullandık bekliyorum kasıklarım ağırdı çok iğneden sonra şimdi hafif kasık ağrısı oluyo arada artık var mı yok mu bilmiyorum
Rabbim isteyen herkse versin cok zor bi durumBende sizin gibiyim bu ay femara ve ovitrelle yaptırdım 28 de oluyorum regl inş vardır :)))
Amin evet beklemek geriyor insanıRabbim isteyen herkse versin cok zor bi durum
Sizin kaç yıldır yokAmin evet beklemek geriyor insanı
2 yılık evliyim ben ama 4 aydır deniyoruzSizin kaç yıldır yok
Benim 2 yılı bitirdik bu ay 2 yıldır deniyoruz olmuyor ben 21 eşim 31 yaşında bende bi sorun yok eşim azosperm2 yılık evliyim ben ama 4 aydır deniyoruz
:))) yaşım da 32
Olur inş cnm... benim biraz sıkıntım çıktı ama gebelikle alakası olmaz dedi doktorBenim 2 yılı bitirdik bu ay 2 yıldır deniyoruz olmuyor ben 21 eşim 31 yaşında bende bi sorun yok eşim azosperm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?