Bu ay gebelik bekleyen hatunlar gelin birlikte bekleyelim😎 batları alayımmm

merhaba kızlar . benim de adet başlangıcım yarın . sabırsızlıktan çatlıcam artık meraktan .10 gündür kabızlık var .göğüslerim sanki adet öncesi zamana göre birazdaha büyük . uykusuzluk çekip çekmediğimi bilmiyorum çünkü hep uykum olabiliyor . sağ yumurtalık kısmıma biraz ağrı giriyor bazen minik minik. son 5 gündür de minik minik belime ağrı geliyor. ağzımda metalik tat olması lazımdı normal adet önceme göre ama şuan yok . sarı renk akıntım var 3 gündür fln .bugün kısa süreli bi mide bulantısı yaşadım. son 10 gün içinde geceleri sanki baş dönmesi mide bulantısı oldu hafiften ama çok kısa sürdüğü için anlamlandıramadım. yumurtalamadan bir hafta sonra üşüme nöbetleri geçirdim, dün gece çok terledim. birsürü şey oluyor ama benim bildiğim kadarıyla bu adet öncesi gebelik kendini ateş ve uykuyla gösteriyor ,adetten sonra hemen kendini belli etmeye başlıyor . 5 aylık evliyim 4 aydır deniyorum ama ne kadar zormuş bu beklemek merak etmek insan sürekli belirti arıyor . Bu ay sanki daha bir ümitliyim gibi ama olmayacak korkusu da sürekli benimle . Çok istiyorum ve ben çok sabırsız birisiyim , Allah hepimize nasip etsin .

soğanı kaynat bir bardak iç. adet söktürücüdür

Ben ilk kez bu ay denedim hiç bilmiyorum nasıl anlaşılır. Test ne zaman yapılmalı peki. Olursa ilk bebeğimiz olacak sizin ilk bebek mi
Yok canım nasip olursa 3.çocuk olacak bir tane de düşüğüm var 11haftalık,hep kasık batması ve meme hassasiyetimden anlardım regliden önce,reglime 5gün kala yaptım test çıkmıştı ama bazen geç döllenme olabiliyor o yüzden regli 1gün kala ya da o gün yapabilirsin,tabi merak ediyorsan benim gibi erken yapabilirsin

Bayağı belirtin varmış canım Allah nasip eder inş bu ay,benim en büyük belirtim eğilince kasıklardaki minik batmalar ve meme hassasiyetiydi ve göğüsün ortasında ki kahveliğin üstünde minik benekler belirginleşiyordu,şu an bunlar yok bende,inş nasip olur canım

Belirti var deriz olmaz , belirti yok deriz olur . Kader kısmet, Rabbim hayırlısıyla versin inşallah

Belirti var deriz olmaz , belirti yok deriz olur . Kader kısmet, Rabbim hayırlısıyla versin inşallah
Benim hic belirtim yok bat 30 mayis gögüslerim sis kasiklarim sis ama klasik seyler bunlar bende adet öncesi. Bu ay cok heveslenmistim ama yine bütün hayaller suya düstü gibi gözükyüor bende

Benim hic belirtim yok bat 30 mayis gögüslerim sis kasiklarim sis ama klasik seyler bunlar bende adet öncesi. Bu ay cok heveslenmistim ama yine bütün hayaller suya düstü gibi gözükyüor bende
Ben de şuan genitaldeki adet sancısı yüzünden düşük morallerdeyim. Neyse regl olana kadar ümide devam

Normalde regl den önce hiç göğüs sancım yoktu ilk kez göğüs ucum çok hasas ve ağrıyor. Normal test mi erken gebelik mi testini yapayım

Merhaba doktora gittiniz mi ?

29 mayıs ta adet olmam lazım femara ve ovitrelle kullandık bekliyorum kasıklarım ağırdı çok iğneden sonra şimdi hafif kasık ağrısı oluyo arada artık var mı yok mu bilmiyorum
Bende sizin gibiyim bu ay femara ve ovitrelle yaptırdım 28 de oluyorum regl inş vardır :)))

Benim 2 yılı bitirdik bu ay 2 yıldır deniyoruz olmuyor ben 21 eşim 31 yaşında bende bi sorun yok eşim azosperm
Olur inş cnm... benim biraz sıkıntım çıktı ama gebelikle alakası olmaz dedi doktor eşimde sözde gittim diyor doktora ama sonuçlar nerde diince vermediler dio...eğer bu ay da olmazsa doktora söylicem çağırsın sonuçları istesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…