Bu ay gebelik bekleyen hatunlar gelin birlikte bekleyelim😎 batları alayımmm

benimki de öyleydi sonuçlarım temiz derdi nerde derdim hastaneden almadim derdi taa ki 1 yil sonrasında kadar malsef azosperm cıktı oda şok oldu

benimki de öyleydi sonuçlarım temiz derdi nerde derdim hastaneden almadim derdi taa ki 1 yil sonrasında kadar malsef azosperm cıktı oda şok oldu
Yani öyle yapınca ne oluyorsa artık :))) eşimin tarafı çocuk konusunda sıkıntılı anne ve babasının 6 yıl olmamış dayısının hiç yok amcası da 15 yıl sonra olmuş çocuğu... yok yani ben boşu boşuna tedavi olmayayım o zaman

Yani

bende geçen aya göre 3 gün geciktim 31. günüm bugün 5 gündür ağrı çekiyorum şiddetli 4 gün önce hafif kırmızı geldi çok az tamam dedim oldum o günden beri petle geziyorum dün akşam da kahverengi gelmiş azcık bugün açık pembe sadece peçeteye geliyor ama ağrım çok sökülemediğini düşünüyorum ben az daha bekliycem çünkü hiç belirtim yok göğüs ağrım vs.

Merhaba hanımlar. Benm adetim 18nde bitti gece de eşimle olduk. Az önce lavabodayken kahverengi leke geldi peçeteye acaba bu yerleşme kanamasi olabilir mi. Yani böle erkenden olabilir mi

Günaydın :) sabah dayanamayıp test yaptım ama koca bir mercekle baksam yine çift çizgi göremem bakalım bende bekliyorum
Merhaba hangi marka gebelik testini kullanıyorsunuz acaba? Ben ne zaman yapsam gebe olmadığım halde çoğu gebelik markalarında silik çizgi görüyorum artık çok sıkıldım bu durumdan. Kan verdiğimde hep 1.2 çıkıyor bu değerimi algılıyor yani kafayı yicem

en iyisi laboquıck bence 3 yıldır hiç umutlandırmadı bile beni hep bembeyaz :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…