- Konu Sahibi superisi1987
-
Olur inş cnm... benim biraz sıkıntım çıktı ama gebelikle alakası olmaz dedi doktoreşimde sözde gittim diyor doktora ama sonuçlar nerde diince vermediler dio...eğer bu ay da olmazsa doktora söylicem çağırsın sonuçları istesin
Yani öyle yapınca ne oluyorsa artık :))) eşimin tarafı çocuk konusunda sıkıntılı anne ve babasının 6 yıl olmamış dayısının hiç yok amcası da 15 yıl sonra olmuş çocuğu... yok yani ben boşu boşuna tedavi olmayayım o zamanbenimki de öyleydi sonuçlarım temiz derdi nerde derdim hastaneden almadim derdi taa ki 1 yil sonrasında kadar malsef azosperm cıktı oda şok oldu
Azospermin tedavi si vardır dimiYani öyle yapınca ne oluyorsa artık :))) eşimin tarafı çocuk konusunda sıkıntılı anne ve babasının 6 yıl olmamış dayısının hiç yok amcası da 15 yıl sonra olmuş çocuğu... yok yani ben boşu boşuna tedavi olmayayım o zaman
Var ama biz tedavi olmuyoruz eşim direniyor dr gitmiyor onu ikna edemiyorum bi ikna etsem nedenini bulsan onun diyişiyle sonradan olmuş ama 1 yil oldu test yapmadıkAzospermin tedavi si vardır dimi
YaniYani öyle yapınca ne oluyorsa artık :))) eşimin tarafı çocuk konusunda sıkıntılı anne ve babasının 6 yıl olmamış dayısının hiç yok amcası da 15 yıl sonra olmuş çocuğu... yok yani ben boşu boşuna tedavi olmayayım o zaman
Peki azospermin olduğunu nasıl anladınız...Var ama biz tedavi olmuyoruz eşim direniyor dr gitmiyor onu ikna edemiyorum bi ikna etsem nedenini bulsan onun diyişiyle sonradan olmuş ama 1 yil oldu test yapmadık
Tedavi icin dr gittik dr iştedi yaptik ve sonucu orda öğrendikPeki azospermin olduğunu nasıl anladınız...
adet sancısı falan yok şu an bende dün bi kasık ağrısı oldu hafif sol kasğımda sizin ne durumda inşallah hamişizdirBende sizin gibiyim bu ay femara ve ovitrelle yaptırdım 28 de oluyorum regl inş vardır :)))
Bilmiyorumadet sancısı falan yok şu an bende dün bi kasık ağrısı oldu hafif sol kasğımda sizin ne durumda inşallah hamişizdir
Inşallah olmazsin canim haberlerinizi bekliyorumBilmiyorumki bgun olmam gerek bakalım
inşallah olmazsın benim de geçen ay 1 gün öne attı bugün olur mu diye düşünüyorum bi yandan beklemek çok zorBilmiyorumki bgun olmam gerek bakalım
Günaydın :) sabah dayanamayıp test yaptım ama koca bir mercekle baksam yine çift çizgi görememInşallah olmazsin canim haberlerinizi bekliyorum
Evet aynen öyle :)inşallah olmazsın benim de geçen ay 1 gün öne attı bugün olur mu diye düşünüyorum bi yandan beklemek çok zor
Hayırlısı olsun uzlme kendiniGünaydın :) sabah dayanamayıp test yaptım ama koca bir mercekle baksam yine çift çizgi göremembakalım bende bekliyorum
Merhaba hangi marka gebelik testini kullanıyorsunuz acaba? Ben ne zaman yapsam gebe olmadığım halde çoğu gebelik markalarında silik çizgi görüyorum artık çok sıkıldım bu durumdan. Kan verdiğimde hep 1.2 çıkıyor bu değerimi algılıyor yani kafayı yicemGünaydın :) sabah dayanamayıp test yaptım ama koca bir mercekle baksam yine çift çizgi göremembakalım bende bekliyorum
en iyisi laboquıck bence 3 yıldır hiç umutlandırmadı bile beni hep bembeyaz :))))Merhaba hangi marka gebelik testini kullanıyorsunuz acaba? Ben ne zaman yapsam gebe olmadığım halde çoğu gebelik markalarında silik çizgi görüyorum artık çok sıkıldım bu durumdan. Kan verdiğimde hep 1.2 çıkıyor bu değerimi algılıyor yani kafayı yicem
Canım çok teşekkür ederimen iyisi laboquıck bence 3 yıldır hiç umutlandırmadı bile beni hep bembeyaz :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?