- 4 Nisan 2018
- 152
- 48
- 48
- 26
- Konu Sahibi superisi1987
-
Ve regl oldum...bu ay da olmadı bakalım bundan sonra ne tedaviHayırlısı olsun uzlme kendini
kızlar sabah test yaptım hamileymişim ben ama akıntım kırmızıya döndü gibi bugün doktora gidicezbende geçen aya göre 3 gün geciktim 31. günüm bugün 5 gündür ağrı çekiyorum şiddetli 4 gün önce hafif kırmızı geldi çok az tamam dedim oldum o günden beri petle geziyorum dün akşam da kahverengi gelmiş azcık bugün açık pembe sadece peçeteye geliyor ama ağrım çok sökülemediğini düşünüyorum ben az daha bekliycem çünkü hiç belirtim yok göğüs ağrım vs.
Insallah bebisin tutunur canim.. sakin strese girme bir cok hamilelikte kanama oldugunu duyuyoruz hep sagliklikca dünyaya getiriyolar cocuklarinikızlar sabah test yaptım hamileymişim ben ama akıntım kırmızıya döndü gibi bugün doktora gidicez
Naptin gittin mikızlar sabah test yaptım hamileymişim ben ama akıntım kırmızıya döndü gibi bugün doktora gidicez
Hastanedeyim şu an tahlil sonucunu bekliyorum doktor 35 yaş üstü gebeliklerde kanama sık rastlanılan bir durum dedi HCG min artışını takip edicez şu an için bişi diyemiyorNaptin gittin mi
İnşallah benim bebeğimde kalır benimle sağol canımInsallah bebisin tutunur canim.. sakin strese girme bir cok hamilelikte kanama oldugunu duyuyoruz hep sagliklikca dünyaya getiriyolar cocuklarini
İnşallah sorunsuz devam eder . Tüm kalbimle dua ediyorum. Şu an ben de hastaneye gidiyorum. Benm de bugün kanamam arttı adet gibi belim karnım agrioHastanedeyim şu an tahlil sonucunu bekliyorum doktor 35 yaş üstü gebeliklerde kanama sık rastlanılan bir durum dedi HCG min artışını takip edicez şu an için bişi diyemiyor
Allah yardımcımız olsun 53 çıktı değerim cuma tekrar bakılacak herşey o zaman belli olacak Allah razı olsun canımİnşallah sorunsuz devam eder . Tüm kalbimle dua ediyorum. Şu an ben de hastaneye gidiyorum. Benm de bugün kanamam arttı adet gibi belim karnım agrio
Canım üzülme er ya da geç olacak bebişin,hakkında hayırlısı olsun inşallahSenden de cnm Allah tamamına erdirsin. Ben de gittim gebelik çıkmadıadet olmuşum. Adet düzensizliği dedi doktor. Seneye erteledik artık bklm
Gözünaydın kuzum kat kat artsın inşallahAllah yardımcımız olsun 53 çıktı değerim cuma tekrar bakılacak herşey o zaman belli olacak Allah razı olsun canım
Amin inşallah hepimiz için hayırlısı olsun. Ben olsun istiyorum artık ama eşim kışa doğru olsn istio. Benm için pek fark etmio. İkna edebilirsem tekrar denicezCanım üzülme er ya da geç olacak bebişin,hakkında hayırlısı olsun inşallah
İnşallah senden de güzel haberler alırız. Test yapmış miydin daha onceBenim bat 29 mayıs yani bugün daha birşey yok olabilirim de olmaya bilirim de ağrım var ama çok az kahverengi akinti da var adetten sonra gelen kahverengi akinti gibi.. bu ay süphelenmem için tek belirttim bel ağrım kasiklarim da batma ve kasılma bu 2 haftadır böyle şeyler vardi göğüslerimde de birşey yok.. ya bir de adetten önce yüzümde sivilce çıkardı ama suan yok..
İnşallah senden de güzel haberler alırız. Test yapmış miydin daha once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?