Bu ay gebelik bekleyen hatunlar gelin birlikte bekleyelim😎 batları alayımmm

kızlar reglime 2 gün var ve aşırı gaz sancısı çekiyorum sizede reglden önce öyle oluyor mu

sadece bu gün değil bi hafta hatta daha fazladır gaz sancım vardı ama bu gün sanki regl olacakmışım gibi kasıklarımda batmalar oldu meğersem gaz sancısıymış

kızlar sabah test yaptım hamileymişim ben ama akıntım kırmızıya döndü gibi bugün doktora gidicez

Hastanedeyim şu an tahlil sonucunu bekliyorum doktor 35 yaş üstü gebeliklerde kanama sık rastlanılan bir durum dedi HCG min artışını takip edicez şu an için bişi diyemiyor
İnşallah sorunsuz devam eder . Tüm kalbimle dua ediyorum. Şu an ben de hastaneye gidiyorum. Benm de bugün kanamam arttı adet gibi belim karnım agrio

İnşallah sorunsuz devam eder . Tüm kalbimle dua ediyorum. Şu an ben de hastaneye gidiyorum. Benm de bugün kanamam arttı adet gibi belim karnım agrio
Allah yardımcımız olsun 53 çıktı değerim cuma tekrar bakılacak herşey o zaman belli olacak Allah razı olsun canım

Senden de cnm Allah tamamına erdirsin. Ben de gittim gebelik çıkmadı adet olmuşum. Adet düzensizliği dedi doktor. Seneye erteledik artık bklm

Benim bat 29 mayıs yani bugün daha birşey yok olabilirim de olmaya bilirim de ağrım var ama çok az kahverengi akinti da var adetten sonra gelen kahverengi akinti gibi.. bu ay süphelenmem için tek belirttim bel ağrım kasiklarim da batma ve kasılma bu 2 haftadır böyle şeyler vardi göğüslerimde de birşey yok.. ya bir de adetten önce yüzümde sivilce çıkardı ama suan yok..

Canım üzülme er ya da geç olacak bebişin,hakkında hayırlısı olsun inşallah
Amin inşallah hepimiz için hayırlısı olsun. Ben olsun istiyorum artık ama eşim kışa doğru olsn istio. Benm için pek fark etmio. İkna edebilirsem tekrar denicez

İnşallah senden de güzel haberler alırız. Test yapmış miydin daha once

Kızlar bişey sorcam size. Sizce Doğum kışa doğru mu olmalı yaza doğru mu. Hangisi daha rahat olur anne bebek icin

Selam kızlar ben hep buradakı yorumlari izledim , bu gun yeni uye oldum ilk yorumumu yaziyorum. Cok heyecanliyim ... nerdeyse 1 yil olucak evliyim hic hamilelik yasamadim ama hep istedik, bu ay ilk kez menogon ve ovitrelle kullandm , hep duzensiz adet oldum 2 aydan bir, 14 mayis catlatma iynesi oldu simdi ben adet tarihimi ne zaman icin dusunebilirim bilmiyorum lutfen yardimci olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…