- 27 Ocak 2019
- 263
- 83
- 98
- Konu Sahibi superisi1987
-
Kızlar bişey sorcam size. Sizce Doğum kışa doğru mu olmalı yaza doğru mu. Hangisi daha rahat olur anne bebek icin
Lekelenmen yoğun olmadığı için yerleşme lekelenmesi olabilir. Yap yaa merak ettimİnsALLAH canım benim isteyen herkesten güzel haberleri alırız.. test yaparım suan hemen yapmayı da düşünmuyorum hayal kirikligina uğramamak icin...
Çoğu kişi yaza doğru demiş. Genelde herkes hasta olduğu için opuolr falan bebek de çabuk hasta olurmuş. Bence de yaza doğru güzel olur.Bence yaza doğrudaha iyi rahat olunur ... benim ablam subatta dogum yapti cok zorlandi...
Bir belirti var mı son durum neCanım üzülme er ya da geç olacak bebişin,hakkında hayırlısı olsun inşallah
Yok kuzum hiç bir belirtim yok,bademciklerim şişti 2-3gündür ateşliyim,bugün eczaneden ilaç alırken 6gün önce yapılan testten aldık sonuç negatifBir belirti var mı son durum ne
Lekelenmen yoğun olmadığı için yerleşme lekelenmesi olabilir. Yap yaa merak ettimne kaybedeceksin ki negatif çıkarsa bi hafta sonra tekrar yaprsin
Çoğu kişi yaza doğru demiş. Genelde herkes hasta olduğu için opuolr falan bebek de çabuk hasta olurmuş. Bence de yaza doğru güzel olur.
Hayırlısı olsun inşallahYok kuzum hiç bir belirtim yok,bademciklerim şişti 2-3gündür ateşliyim,bugün eczaneden ilaç alırken 6gün önce yapılan testten aldık sonuç negatifBat 5haziran beklemekta fayda var sabredebilirsem Ya hiç belirti yok gerçi
O zaman su gibi aksın zaman güzel haberler ver bizeAy yok kız benim bazen 6 gün geçikmem bile oluyordu kafama taktigim için oluyor test yapıyorum hemen arkasından adet oluyorum valla ben merak etmiyorum yine olumsuz çıkar diye ama öncelikle hayırlısı olsun bekleyeceğim ağrım da var az birşey zaten...
O zaman su gibi aksın zaman güzel haberler ver bize
Canım merhaba ben de senin gibi nerdeyse 1 yıl olacak evliyim , adetim nerdeyse olmali ama hic bir hamilelik belirtisi de yok, test yapmaya cesaret edemedim ama ben , insaAllah sen hamilesindir benceMerhaba arkadaşlar bn 9aydir evliyim hiç korunmamamiza rağmen çocuğumuz olmuyor doktorlar bişey yok diyor bu ay 26 kesin adet olmam lazımdı ama hala olmadım adet belirtilerin hiç yok test aldım 2taneside bozuk çıktı kan tahlili verdim negatif böyle olupta sonradan hamile olduğunu öğrenen varmı
İns anne olmak isteyen herkes ramazan ayının kadir gecesinin hürmetine hepimiz hayırlısıyla iyi haberleri alırız artık tek çizgi değil çift çizgiyi görürüz umut yapmak istemiyorum ne zor bişey her ay bu şekil beklemeli Allah cümlemize yardımcı olsunCanım merhaba ben de senin gibi nerdeyse 1 yıl olacak evliyim , adetim nerdeyse olmali ama hic bir hamilelik belirtisi de yok, test yapmaya cesaret edemedim ama ben , insaAllah sen hamilesindir bence
Beklemek cok zor geliyor artık...ben bu ay ilk kez menogon ve catlatma ignesi oldum 15 gun geçti , bakıp okuyorum hep bi belirti var hamile olanlarda bende bisey yok bi tık yokİns anne olmak isteyen herkes ramazan ayının kadir gecesinin hürmetine hepimiz hayırlısıyla iyi haberleri alırız artık tek çizgi değil çift çizgiyi görürüz umut yapmak istemiyorum ne zor bişey her ay bu şekil beklemeli Allah cümlemize yardımcı olsun
kötü düşünmek istemiyorum ama bu ay hamile kalmazsam bnde çatlatma iğnesi vurucam çatlatma iğnesi bal yapiliyorBeklemek cok zor geliyor artık...ben bu ay ilk kez menogon ve catlatma ignesi oldum 15 gun geçti , bakıp okuyorum hep bi belirti var hamile olanlarda bende bisey yok bi tık yokhala bekliyorum belki bu ay nasiptir die
kötü düşünmek istemiyorum ama bu ay hamile kalmazsam bnde çatlatma iğnesi vurucam çatlatma iğnesi nsl yapiliyor zormu
Canım merhaba ben de yeniyim buralarda , adetime 3 ~4 gun var nerdeyse seninle ayni gunlere denk gelicek galiba...ben hic hamile olmadim ve hic bir belirtim de yok ne regl belirtisi var ne de hamilelik sastım artık vallaaKızlar ben de yeniyim, forumu kullanmayı da öğrenemedim ,hatam olursa affedin, 6gün sonra bat,yani 5haziranda ama hangi belirtiler erken gebeliği gösterir ,ovulasyon testi kaç gün önce gösteriri bulmak için günlerdir forumdan foruma atlıyorum, dua edin hepimizin isteyen herkesin olsun,çok yorucu belirti belirti takip edip sonun hüsran ile bitmesi... Kadir gecesi bu gecelerde olabilir,hepimize dua edin :)
Canım merhaba ben de yeniyim buralarda , adetime 3 ~4 gun var nerdeyse seninle ayni gunlere denk gelicek galiba...ben hic hamile olmadim ve hic bir belirtim de yok ne regl belirtisi var ne de hamilelik sastım artık vallaabence sen biraz daha bekle idrat testi yaparsin , ben de daha yapmadim bisey, catlatma ignesi oldum ve 15 gun geçti su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?