Bu ay gebelik bekleyen hatunlar gelin birlikte bekleyelim😎 batları alayımmm

Benim az az belim aciyo bazen karnımın asagi tarafında hafif acı oluyo
Hayırlısı olsun insaAllah hepimiz icin kardesim

Batim bugündü canim bende olmadim. Evde 1 normal testim var esim sabah ise gidince yapicam insallah cikar biseyler bakalim hayirlisi insallah gebelik vardir. Belirti hic yok. Ama cok korkuyorum test yapmaya

Batim bugündü canim bende olmadim. Evde 1 normal testim var esim sabah ise gidince yapicam insallah cikar biseyler bakalim hayirlisi insallah gebelik vardir. Belirti hic yok. Ama cok korkuyorum test yapmaya
Ben de korkuyorum :) nöbetçi eczaneye gidelim diyorum , negatif çıkarsa üzülürsün biraz daha bekle diyip duruyor :)

Iyi aksamlar kizlar bn reglim 4.gunundeyim fakat bildiginiz kahverengi rengi gldi camur gbi peceteye nedr szce sebebi.s fikri olan varmi.s

Cok yogunmu geliyor?? Yerlesme kanamasi bi iki damla gelirmis genelde, böyle bi ihtimal olabilir belki?
Camur gibi kahverengi veya siyaha yakın olabilirmiş. Adet isen, yakın zamanda kırmızılaşır normale döner büyük ihtimal. Hamileysen kırmızılaşmas veya yarım gün fln sürer kesilir, diye duydum. İnşallah hamilesindir

Merhabalar arkadaslar. Benim de bat 25 nisan. Adetim 3 gun gecmisken test yaptim ikinci cizgiyi gorunce sonraki gun doktora gittik. Hcg dusuk bir deger dedi doktorum fakat muayene de keseyi goremedik... Dis gebelik ihtimaline karsi sık takip gerekir dedi. Yarin tekrar kan tahliline gidecegiz. 4+4 kese icin erken miydi? Bu durumla karsilasaniniz var mi acaba? Cok stresliyim. Rabbim hepimize hayirli saglikli evlat nasip etsin.

Iyi aksamlar kizlar bn reglim 4.gunundeyim fakat bildiginiz kahverengi rengi gldi camur gbi peceteye nedr szce sebebi.s fikri olan varmi.s

Benim başıma böyle bişey gelmişti aylar önce normalde adetimden iki gün önce pembemsi bi leke gelip kesilmişti adetim olmamıştı test yaptım pozitif çıkmıştı bi kaç gün sonra kahverengi lekeler gelmeye başladı 4 kere doktora gittim korkudan bana herkes yerleşme kanaması demişti ama bana normal gelmiyordu sonra değerlerim düşmeye başladı kimyasal gebelik geçirdim sizi üzmek istemem sizde aynı şeyi yaşarsınız diyemem ama her tuvalete çıktığınızda bu lekeler devam ederse mutlaka doktorunuza gidin

Ilk defa oldu banda boyle hastaligimin 4.gunuydu dun aksam peceteye camur gbi gelince kafama takildu gecmis olsun szede.s

Ama anlamadgm sey hastaym ben hamile kalamamki hemde 4.gunum...

Benim adete 5gün var ve şimdi peçeteye pembe kan geldi sildikçe geliyor , regl değildir inşallah , doktora da gidemem , geçen Ayda böyle oldu, tutunması için ilaç yazıyor sanırım, doktora gidemem ilaç içemem ne yapabilirim kızlar beslenme üzerine var mı bildiğiniz birşey, progestan mı kullansam kafama göre

Insallah adet degilsindr bende 5 gun oncesnde hasta olmstm gecen aylarda hatta ilk pembemsi gelnce belki dedm ama snrasi geldi tbi.s insallah adet olmassn cnm sn.s

Insallah adet degilsindr bende 5 gun oncesnde hasta olmstm gecen aylarda hatta ilk pembemsi gelnce belki dedm ama snrasi geldi tbi.s insallah adet olmassn cnm sn.s

Aynısı oldu seninki gibi kramplar kendini geciktirmedi ve adet olmuştum, sence progestan veriyor mu eczaneler ben almalı mıyım ya da?

Diyelim ilacı satın aldım , gece niyetlendim ilacı kullanamam ama akşamı beklersem de geç olabilir?? Rabbim iyisini bilir ,sabır versin hepimize

Testim negatif canim gece rüyamda adet oldugumu gördüm bugünde adet belritileri basladi ama henüz gelmedi. Bidahaki ay rahim filmine gidicem türkiyeye. Insallah senin postif sonuclarini bekliyorum canim haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…