- 29 Mayıs 2019
- 65
- 56
- 3
- 29
- Konu Sahibi superisi1987
-
Benim az az belim aciyo bazen karnımın asagi tarafında hafif acı oluyoFromturkan, kız aynı zamanlarda oluruz inşallah ya, sen dinlemiyorsun kendini , iyi de yapıyorsun, şimdi az ağrı girse acaba , az bel ağrısa acaba?? Yapıyorum , bekleyelim ve sağlıklı hayırlı evlatlara nasip olalım inş:))))
Ben hâlâ hasta olmadım , eşim test aldırmıyor cumartesini bekle diye .bugün 32. Gün doldu . Adet öncesi olan belirtiler kalmadı sadece gogusler iri :) meraktan çatlıcam , test alsam negatif çıkar mı acaba , sen oldun mu hasta canımInsallah olmayiz
Batim bugündü canim bende olmadim. Evde 1 normal testim var esim sabah ise gidince yapicam insallah cikar biseyler bakalim hayirlisi insallah gebelik vardir. Belirti hic yok. Ama cok korkuyorum test yapmayaBen hâlâ hasta olmadım , eşim test aldırmıyor cumartesini bekle diye .bugün 32. Gün doldu . Adet öncesi olan belirtiler kalmadı sadece gogusler iri :) meraktan çatlıcam , test alsam negatif çıkar mı acaba , sen oldun mu hasta canım
Ben de korkuyorum :) nöbetçi eczaneye gidelim diyorum , negatif çıkarsa üzülürsün biraz daha bekle diyip duruyor :)Batim bugündü canim bende olmadim. Evde 1 normal testim var esim sabah ise gidince yapicam insallah cikar biseyler bakalim hayirlisi insallah gebelik vardir. Belirti hic yok. Ama cok korkuyorum test yapmaya
İnşallah ramazan bayramı çifte bayram olur isteyen bekleyen herkeseBen de korkuyorum :) nöbetçi eczaneye gidelim diyorum , negatif çıkarsa üzülürsün biraz daha bekle diyip duruyor :)
Aminnn insallahİnşallah ramazan bayramı çifte bayram olur isteyen bekleyen herkese
Bizim evde test yasakBen de korkuyorum :) nöbetçi eczaneye gidelim diyorum , negatif çıkarsa üzülürsün biraz daha bekle diyip duruyor :)
Cok yogunmu geliyor?? Yerlesme kanamasi bi iki damla gelirmis genelde, böyle bi ihtimal olabilir belki?Iyi aksamlar kizlar bn reglim 4.gunundeyim fakat bildiginiz kahverengi rengi gldi camur gbi peceteye nedr szce sebebi.s fikri olan varmi.s
Camur gibi kahverengi veya siyaha yakın olabilirmiş. Adet isen, yakın zamanda kırmızılaşır normale döner büyük ihtimal. Hamileysen kırmızılaşmas veya yarım gün fln sürer kesilir, diye duydum. İnşallah hamilesindirCok yogunmu geliyor?? Yerlesme kanamasi bi iki damla gelirmis genelde, böyle bi ihtimal olabilir belki?
Iyi aksamlar kizlar bn reglim 4.gunundeyim fakat bildiginiz kahverengi rengi gldi camur gbi peceteye nedr szce sebebi.s fikri olan varmi.s
Ilk defa oldu banda boyle hastaligimin 4.gunuydu dun aksam peceteye camur gbi gelince kafama takildu gecmis olsun szede.sBenim başıma böyle bişey gelmişti aylar önce normalde adetimden iki gün önce pembemsi bi leke gelip kesilmişti adetim olmamıştı test yaptım pozitif çıkmıştı bi kaç gün sonra kahverengi lekeler gelmeye başladı 4 kere doktora gittim korkudan bana herkes yerleşme kanaması demişti ama bana normal gelmiyordu sonra değerlerim düşmeye başladı kimyasal gebelik geçirdim sizi üzmek istemem sizde aynı şeyi yaşarsınız diyemem ama her tuvalete çıktığınızda bu lekeler devam ederse mutlaka doktorunuza gidin
Ama hastaym ve 4.gunu olamazki yerlesme kanamasi.s asiri cok deildi bisildm bakti vardi iste tekrar denedm cok silikti .s anlayamadm kimileri normal dyorCok yogunmu geliyor?? Yerlesme kanamasi bi iki damla gelirmis genelde, böyle bi ihtimal olabilir belki?
Ama anlamadgm sey hastaym ben hamile kalamamki hemde 4.gunum...Camur gibi kahverengi veya siyaha yakın olabilirmiş. Adet isen, yakın zamanda kırmızılaşır normale döner büyük ihtimal. Hamileysen kırmızılaşmas veya yarım gün fln sürer kesilir, diye duydum. İnşallah hamilesindir
Benim başıma böyle bişey gelmişti aylar önce normalde adetimden iki gün önce pembemsi bi leke gelip kesilmişti adetim olmamıştı test yaptım pozitif çıkmıştı bi kaç gün sonra kahverengi lekeler gelmeye başladı 4 kere doktora gittim korkudan bana herkes yerleşme kanaması demişti ama bana normal gelmiyordu sonra değerlerim düşmeye başladı kimyasal gebelik geçirdim sizi üzmek istemem sizde aynı şeyi yaşarsınız diyemem ama her tuvalete çıktığınızda bu lekeler devam ederse mutlaka doktorunuza gidin
Insallah adet degilsindr bende 5 gun oncesnde hasta olmstm gecen aylarda hatta ilk pembemsi gelnce belki dedm ama snrasi geldi tbi.s insallah adet olmassn cnm sn.sBenim adete 5gün var ve şimdi peçeteye pembe kan geldisildikçe geliyor , regl değildir inşallah , doktora da gidemem , geçen Ayda böyle oldu, tutunması için ilaç yazıyor sanırım, doktora gidemem ilaç içemem ne yapabilirim kızlar beslenme üzerine var mı bildiğiniz birşey, progestan mı kullansam kafama göre
Insallah adet degilsindr bende 5 gun oncesnde hasta olmstm gecen aylarda hatta ilk pembemsi gelnce belki dedm ama snrasi geldi tbi.s insallah adet olmassn cnm sn.s
Testim negatif canimBen hâlâ hasta olmadım , eşim test aldırmıyor cumartesini bekle diye .bugün 32. Gün doldu . Adet öncesi olan belirtiler kalmadı sadece gogusler iri :) meraktan çatlıcam , test alsam negatif çıkar mı acaba , sen oldun mu hasta canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?