Bu ay gebelik bekleyen hatunlar gelin birlikte bekleyelim😎 batları alayımmm

Slm kızlr benimde reglim 4 gün geçti ve 3 gün öncesi pembe akıntım geldi kesildi hemn tamda bu ay reglimi bekliyodum bakslım ilk tüp bebk uygulaması için inşlh gerek kalmax Rabbim büyük

Iyi aksamlar kizlar bn reglim 4.gunundeyim fakat bildiginiz kahverengi rengi gldi camur gbi peceteye nedr szce sebebi.s fikri olan varmi.s
Bu şikayetle kaç kere doktora gitnişimdir artık hatırlamıyorum. Simir alındı, başka testler yapıldı sırf içim rahatlasın diye. Hiçbir şey çıkmadı.ne kist ne bişey.Ama gittiğim tüm doktorlar ağız birliği yapmış gibi aynı şeyi söylemişti. Reglinin başında ve sonunda bazen böyle şeyler olurmuş. Başında olması bir önceki aydan kalabilecek eski kan, sonunda olması ise mevcut reglinin bekleyen kanı olarak gelebiliyormuş. Kesilen yerdeki kanın koyulaşması gibi düşünün. Normalmiş Siz yine de içiniz rahatlasın diye isterseniz gidin ama bendeki durum bu olmuştu.

Benim de 32. Günüm. Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Çünkü benim 30-35 arası sürüyor regl döngüm. Beklemek de sinir bozucu. Sabah yataktan kalkamayacaktım bel acımdan, göğüsler hassas. Regl olcam galiba ama bugün 2-3 test alıp gün aşırı yapayım bare vakti geldi

Testim negatif canim gece rüyamda adet oldugumu gördüm bugünde adet belritileri basladi ama henüz gelmedi. Bidahaki ay rahim filmine gidicem türkiyeye. Insallah senin postif sonuclarini bekliyorum canim haber ver
Ben de evde test yaptım sonuç koskocaman tek çizgi :) adet belirtisi yok diyebilirim sadece goguslerde ağrı var . 3 gün önce adet olacakmişim gibi oldu sonra geçti .şuan birseyim yok . Aksam ateşim vardı su hararetim vardı . Tuhaf belirtiler var ama adet yok ortada . İnşallah olmayız adet.

Benimde gögüsler irilesti ama adet öncesi hep olur, kasiklarimda agri da öyle. Bunlar adet belirtileri benim icin. Insallah olmayizda testler bozuktur. Rabbim bu mübarek günde duyar insallah sesimizi. Gelmezse erken test yapicam pazar sabah. Bugün yaptigim 25ml testti 10mllik yapmak istiyorum en hassasindan ondada negatif cikarsa doktora gidicem

Kan tahlili yaptırdım merak ettim çok. <0,100 çıktı . Yani o da negatif . Ağlasam mı Gülsem mi bilemedim . Adetim üç dört gün geçti ve geciktirecek bir sebep yok , ve farklı farklı hormonal şeyler oldum , adet olacak gibi de değilim . Anlamadım hicbise .bir hafta daha bekleyim madem

Ben de evde test yaptım dayanamadım. Koca bir tek çizgi. Bu ümitlenmek de, her belirtiyi gebeliğe yormak da reglyi geciktiriyor bence. Stres sebebi resmen

Adet belirtilerim az bi sekilde var ama gelmiyor. Ben kanda baktirmayada gidemiyorum burda öyle hemen kan testi yapmiyolar. Yine kaldim idrar testlerine. Bari adet olsamda rahatlasam

Ya bide benim bi arkadasim vardi oglu simdi 4 yasina girdi, onun idrar testi hic ama hic pozitif cikmadi o geliyor sürekli aklima. 2 hafta gecikmeden sonra doktora gittiginde ultrasonla gördüler bebegi ve idrarda halen daha hamilelik yoktu. Bi yanim diyorki insallah öyle olur bi umut iste

Yokkk gtmicem sadece merk etmistm dediginizde cok mantkli

Ya böyle örnekleri duyunca insan şaşırıyor. Ne bileyim işte. İnsan ünitleniyor, üzülüyor bir sürü stres sebebi.

Ben regl oldum . Bidaha kafaya takmicam şu belirtim var bu belirtim var diye . Busuru şey oldu ama bebek değilmiş . Allah büyük olursa olur artık kaderi ne zamansa.

Ben regl oldum . Bidaha kafaya takmicam şu belirtim var bu belirtim var diye . Busuru şey oldu ama bebek değilmiş . Allah büyük olursa olur artık kaderi ne zamansa.
Kesinlikle yapmamız gereken bu.ben 34.gündeyim hala regl olmadım. Max 35 de oluyorum aslında. Cuma test yaptım ama test de bi dandikdi.tek çizgi bile anca çıktı. Aldım test yine yarın sabah yapacağım.
En güzeli rahat olmak.. bi başarsak.her ay acaba mı sorusu olmasa..

Keskee o acabalar mahvediyo insani bende takmicam diyorum gelgorki bitane belirti bile yetiyor haha insallah bende takmamayi basarcam

Keskee o acabalar mahvediyo insani bende takmicam diyorum gelgorki bitane belirti bile yetiyor haha insallah bende takmamayi basarcam
bende teste güvenerekten hamileyim sandım silik çıktı ama net görünüyordu reglimde 4 gün gecikti ama dün sabah regl oldum reglin geçmeden tam koyu çizgi olmadan hamileyim demicem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…