Bu ay gebelik bekleyen hatunlar gelin birlikte bekleyelim😎 batları alayımmm

Selamm kızlar bu topigi ben acmistim gecen ay hüsran oldu...ay ay ki reglime 3 gün kaldı ve test yqptim bakin bakalm ama ben testi yaptim ilk 5 dakika biwey yoktu uyiya kalmisim 2 saat sonra kalktihimda boyleydi

Eklentiler

• 20190604_005916.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 65
Selamm kızlar bu topigi ben acmistim gecen ay hüsran oldu...ay ay ki reglime 3 gün kaldı ve test yqptim bakin bakalm ama ben testi yaptim ilk 5 dakika biwey yoktu uyiya kalmisim 2 saat sonra kalktihimda boyleydi
Bişey göremedim sanki ben

Daha erken değil mi??kimisi 6gün önce görürken kimisi 7gün de gecikse negatif oluyor, Ben de Çarşamba günü bat yani ertesi gün adet günüm ama 1gün kalmasına rağmen gebelik testinin negatif göstrreceğni düşünüyorum, bu sabah yapacagım bakalım nasıl olacak :/

canım bende hüsrana uğradım bu ay benimki daha belirgindi reglim 4 gün geciktikten sonra regl oldum şimdi atacağım testi battan bi gün önce yapmıştım bu teste kanıp hamileyim sandım reglimde geçmişti ama regl oldum malesef umarım seninki öyle değildir

Eklentiler

• 1B6E4694-82DD-4035-B418-BFF9ABF80C3B.webp
    119,5 KB · Görüntüleme: 57
Hayırlı bayramlar herkese.
Benim bat 19 haziran. Dün piki gördük bakalım. Nasip.

Benim bat 29 mayıs idi ama daha hasta olmadım tam bugün 8 gun gecti acaba test için 10 günü beklesem mi bilemedim..

ben de dün çatlatma iğnesi vurdum. denemelere başlıyoruz.
sabah ilk idrarımla test yaptım hemencecik pozitif oldu. demek ki ilaç etki etmiş gün gün yapıp silikleştiğini görücem. asıl ondan sonra tekrar pozitifleşirse vuhuhuuuuuu
14 15 haziran gibi batım
göreceğiz

Benimde regle iki gün kaldı ama olmadı sanırım çünkü bütün regl belirtileri var baya umutlanmıştım test de yaptım negatif

Benimde regle iki gün kaldı ama olmadı sanırım çünkü bütün regl belirtileri var baya umutlanmıştım test de yaptım negatif

Kan testi sonuçlarını görmeden negatif deme , o gebelik testlerinin olumlusunu da olumsuzunu da çöpe at, ve gecikme görmeden de umutlanma
Bakınız ben şekil a, sonra çok üzülüyoruz

Kan testi sonuçlarını görmeden negatif deme , o gebelik testlerinin olumlusunu da olumsuzunu da çöpe at, ve gecikme görmeden de umutlanma
sizin sonuç nasıl çıktı

Batları alalım benim;11 mayıs
Benim 10 mayıs adet günümdü. Klomen kullandım. Ovitrele çatlatma ignesi oldum. 3 gun once adet olmam gerekiyordu olmadım. Ve adetten 2 gun once test yaptım pozitif cıktı beta hcg 5.88 cıktı.çatlatma iğnesi etkisidir die onemsemedim. Şu an gecikmem var idrar testi yaptım cıkmadı bugun birşey. Adet olacak gibiyim sürekli akıntı var ve yanılıyorum her lavaboya gittiğimde. tek farklı belirtilerim belimde ve kalça kemiklerimde agrı var göğüs uçları cok hassas. Bekliyorum bende bakalım inşallah hamileyimdir. Cok uzun oldu ama.

Ayrıca ben inofolic combi kullandım 1 ay. Adet gününden 2 gun onceki sonucum bu da.

Eklentiler

• IMG_20190531_193920_BURST002.webp
    15 KB · Görüntüleme: 56
Bende şu am oyleyim ya inşallah olmam

Ya benimde rahim filmi cektirmem gerek ama korkuyorum ve istanbuldayim devlettde çektir diolar ama kafam karisik ozlerdedw 800 900 tl sen istanbuldamisn canim nerde cektirdin
Ben betatom emar da çekindim avcılar ve bahcelievlerde var. Ekim ayında 350 ye cekindim kanuni hastanesi anlaşmalı imiş belki o yüzden oyle oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…