- 1 Aralık 2014
- 510
- 324
- 103
- 38
- Konu Sahibi superisi1987
-
Ovülasyon testini kullandınız mı hiç hamilelik testi yerineen iyisi laboquıck bence 3 yıldır hiç umutlandırmadı bile beni hep bembeyaz :))))
Bu hamilelik testi mi ovülasyon muSelamm kızlar bu topigi ben acmistim gecen ay hüsran oldu...ay ay ki reglime 3 gün kaldı ve test yqptim bakin bakalm ama ben testi yaptim ilk 5 dakika biwey yoktu uyiya kalmisim 2 saat sonra kalktihimda boyleydi
Bu hamilelik testi mi ovülasyon mu
Bişey göremedim sanki benSelamm kızlar bu topigi ben acmistim gecen ay hüsran oldu...ay ay ki reglime 3 gün kaldı ve test yqptim bakin bakalm ama ben testi yaptim ilk 5 dakika biwey yoktu uyiya kalmisim 2 saat sonra kalktihimda boyleydi
Selamm kızlar bu topigi ben acmistim gecen ay hüsran oldu...ay ay ki reglime 3 gün kaldı ve test yqptim bakin bakalm ama ben testi yaptim ilk 5 dakika biwey yoktu uyiya kalmisim 2 saat sonra kalktihimda boyleydi
canım bende hüsrana uğradım bu ay benimki daha belirgindi reglim 4 gün geciktikten sonra regl oldum şimdi atacağım testi battan bi gün önce yapmıştım bu teste kanıp hamileyim sandım reglimde geçmişti ama regl oldum malesef umarım seninki öyle değildirSelamm kızlar bu topigi ben acmistim gecen ay hüsran oldu...ay ay ki reglime 3 gün kaldı ve test yqptim bakin bakalm ama ben testi yaptim ilk 5 dakika biwey yoktu uyiya kalmisim 2 saat sonra kalktihimda boyleydi
Yap bence çıkarBenim bat 29 mayıs idi ama daha hasta olmadım tam bugün 8 gun gecti acaba test için 10 günü beklesem mi bilemedim..
Benimde regle iki gün kaldı ama olmadı sanırım çünkü bütün regl belirtileri var baya umutlanmıştım test de yaptım negatif
Kan testi sonuçlarını görmeden negatif deme , o gebelik testlerinin olumlusunu da olumsuzunu da çöpe at, ve gecikme görmeden de umutlanma
Bakınız ben şekil a, sonra çok üzülüyoruz
sizin sonuç nasıl çıktıKan testi sonuçlarını görmeden negatif deme , o gebelik testlerinin olumlusunu da olumsuzunu da çöpe at, ve gecikme görmeden de umutlanma
Bakınız ben şekil a, sonra çok üzülüyoruz
Benim 10 mayıs adet günümdü. Klomen kullandım. Ovitrele çatlatma ignesi oldum. 3 gun once adet olmam gerekiyordu olmadım. Ve adetten 2 gun once test yaptım pozitif cıktı beta hcg 5.88 cıktı.çatlatma iğnesi etkisidir die onemsemedim. Şu an gecikmem var idrar testi yaptım cıkmadı bugun birşey. Adet olacak gibiyim sürekli akıntı var ve yanılıyorum her lavaboya gittiğimde. tek farklı belirtilerim belimde ve kalça kemiklerimde agrı var göğüs uçları cok hassas. Bekliyorum bende bakalım inşallah hamileyimdir. Cok uzun oldu ama.Batları alalım benim;11 mayıs
Kan testi yaptırmadım daha ama bugün adet olmam lazımdı olmadım da ama testler negatif , bekliyorum,nasip :/sizin sonuç nasıl çıktı
Bende şu am oyleyim ya inşallah olmamcanım bende hüsrana uğradım bu ay benimki daha belirgindi reglim 4 gün geciktikten sonra regl oldum şimdi atacağım testi battan bi gün önce yapmıştım bu teste kanıp hamileyim sandım reglimde geçmişti ama regl oldum malesef umarım seninki öyle değildir
Ben betatom emar da çekindim avcılar ve bahcelievlerde var. Ekim ayında 350 ye cekindim kanuni hastanesi anlaşmalı imiş belki o yüzden oyle oldu.Ya benimde rahim filmi cektirmem gerek ama korkuyorum ve istanbuldayim devlettde çektir diolar ama kafam karisik ozlerdedw 800 900 tl sen istanbuldamisn canim nerde cektirdin
E burda gorunuoAyrıca ben inofolic combi kullandım 1 ay. Adet gününden 2 gun onceki sonucum bu da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?