- 5 Haziran 2019
- 2.218
- 2.738
- 53
- Konu Sahibi superisi1987
-
Ama daha bugun negatif cıktı işte onu anlamadım. O zaman yaptıgım iki gun vardı adete. Klomen ve catlatma iğnesi olunca onun etkisidir dedim. Doktor yok bayram tatiline girdik. Beklicem pazartesini mecburE burda gorunuo
Belki yavaş ilerliodur. İnşallah olumlu sonuçlanır. Bayram hediyesi olurAma daha bugun negatif cıktı işte onu anlamadım. O zaman yaptıgım iki gun vardı adete. Klomen ve catlatma iğnesi olunca onun etkisidir dedim. Doktor yok bayram tatiline girdik. Beklicem pazartesini mecbur
İnşallah. O çift çizgiyi görünce oyle cok sevindim ve oyle cok agladımki mutluluktan aglamayı ilk kez boyle derin yaşadım. 1 bucuk senedir istiyorum. Artık eksikliğini hissediyorum bir bebeğim olsun cok istiyorum.Belki yavaş ilerliodur. İnşallah olumlu sonuçlanır. Bayram hediyesi olurbiz de yeni başladık zaman nasıl geçecek bilmiorm
Ben de çok merak ediyorum nasıl bi duygu diye . Hakkımızda hayırlısı insllhİnşallah. O çift çizgiyi görünce oyle cok sevindim ve oyle cok agladımki mutluluktan aglamayı ilk kez boyle derin yaşadım. 1 bucuk senedir istiyorum. Artık eksikliğini hissediyorum bir bebeğim olsun cok istiyorum.
Yap bence çıkar
Bencede yap cikarrr sonra bizle paylas kizceeeBenim bat 29 mayıs idi ama daha hasta olmadım tam bugün 8 gun gecti acaba test için 10 günü beklesem mi bilemedim..
Stresten de gecikebiliyor insallah hamilesnzdee insallahhh8 gün gecikti ama psikolojik sanirm
Insallahh yaa sen naptinn??Stresten de gecikebiliyor insallah hamilesnzdee insallahhh
Ben katılmak için geç kaldım galiba ama bat 8 haziranSelamm kızlar bu topigi ben acmistim gecen ay hüsran oldu...ay ay ki reglime 3 gün kaldı ve test yqptim bakin bakalm ama ben testi yaptim ilk 5 dakika biwey yoktu uyiya kalmisim 2 saat sonra kalktihimda boyleydi
Cocugu kafamdan atmaya calisiyormki olsunInsallahh yaa sen naptinn??
Bencede yap cikarrr sonra bizle paylas kizceee
8 gün gecikti ama psikolojik sanirm
Ederim etmem mi Allahim en kisa zamanda sana versn sonra bana snra isteyem herkese versin insallahhhhAy inşALLAH vardır zaten bayram da girdi araya yakın eczaneler de kapalı nöbetçi eczaneler de uzak... Ay varsa direk yazacağım Yaa dua edin bari
Benim regli biteli 4 gun oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?