Bu ay gebelik bekleyen hatunlar gelin birlikte bekleyelim😎 batları alayımmm

Ama daha bugun negatif cıktı işte onu anlamadım. O zaman yaptıgım iki gun vardı adete. Klomen ve catlatma iğnesi olunca onun etkisidir dedim. Doktor yok bayram tatiline girdik. Beklicem pazartesini mecbur

Ama daha bugun negatif cıktı işte onu anlamadım. O zaman yaptıgım iki gun vardı adete. Klomen ve catlatma iğnesi olunca onun etkisidir dedim. Doktor yok bayram tatiline girdik. Beklicem pazartesini mecbur
Belki yavaş ilerliodur. İnşallah olumlu sonuçlanır. Bayram hediyesi olur biz de yeni başladık zaman nasıl geçecek bilmiorm

Belki yavaş ilerliodur. İnşallah olumlu sonuçlanır. Bayram hediyesi olur biz de yeni başladık zaman nasıl geçecek bilmiorm
İnşallah. O çift çizgiyi görünce oyle cok sevindim ve oyle cok agladımki mutluluktan aglamayı ilk kez boyle derin yaşadım. 1 bucuk senedir istiyorum. Artık eksikliğini hissediyorum bir bebeğim olsun cok istiyorum.

Ben de çok merak ediyorum nasıl bi duygu diye . Hakkımızda hayırlısı insllh

Kizlar benimde 3 gun oluyor hastaligim biteli.2 gundur belim agriyor.. birde beyaz akintim geliyor usuttugum icinmidir acaba

Huu kizlar yokmu bebis yolda olan hadi bakalm regllilwr mi geldi yoksa testler pozitifmi cıktı...benim son 1 gün yarin regl tarihim geelecrkmi kirmizilar cok merak ediyorum

Valla biz de geçen ay deneyelim dedik adetimden 10 gün sonra tekrar adet oldum bu ay tekrar düşünüyoruz. 3 gün oldu adetm biteli baklm bu sefer nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…