- 30 Mart 2009
- 14.693
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.642
- 1.123
- Konu Sahibi ShellShock
-
Aslında çocuğu düğüne gönderip düğünün ortasında gidip acil şehir dışına çıkmam gerekiyor kızımı almaya geldim diyip düğüne ayak bassan 2 dkcık da olsa herkes "hmm eski eşi mi bu" tarzında mırıldansa o evlenen kişilikler de böyle kalsa
Sende salına salınakızını alsan çıksan
Keyifli olmaz mıydı ya
Olması gereken o ama konu sahibi şu an eşiyle medenice konuşabiliyorÇocuğu karıştırmak doğru olmaz asla. Konu sahibesi basmak, rezillik çıkarmak istiyorsa düğünün ortasında gidecek, pistin ortasında mikrofonu alıp yaptıkları rezillikleri anlatıp saadetler dileyecek. Bir de şu var ki ben bu davetlileri anlayamıyorum yani 2 taraf da aldatmış ne düğünü Allah aşkına, insanlarımız şerefsizliği ne kolay kabullenir oldu??
ben asla göndermek istemezdim. Babasi bile olsa istemezdim. Gerek var mi? Düğüne gitmeye babasinon2 cocuk bunun ayrimini yapabilir mi?
Kızınızın yaşı kaç bilmiyorum ama aynı şeyi benim ailem yaşasa ben o düğüne gitmek istemezdimHanımlar merhaba eski es kişisi beni aldattığı kadınla bu ctesi evleniyormuş. Kızımızı dahil etmek istemiyormuş psikolojisi bozulurmus . Dedim ki hadi yaaa şimdi mi aklına geldi copsuz üzüm değilsin sen usulüne uygun çocuğunu da dahil et yoksa karışmam ilerde seni suçlar hayatının merkezinde olduğunu söyleyip düğüne getirmeyecekmis... sonradan mj attı sen haklısın diye . Karısı da oğlunu atmış eski eşine oh ne güzel bekar ilk kez dugun yapıyor gibi yapıyorlar. Bende oryantal kursuna başladım yarında terapim var bende toparlarım heralde ya
Cok sevdiğim bir akrabası var hala görüşüyoruz ona yazdım canim sen göz kulak ol diye
Oryantal size çok iyi gelecek, ne güzel dusunmussunuz nereden aklınıza geldiHanımlar merhaba eski es kişisi beni aldattığı kadınla bu ctesi evleniyormuş. Kızımızı dahil etmek istemiyormuş psikolojisi bozulurmus . Dedim ki hadi yaaa şimdi mi aklına geldi copsuz üzüm değilsin sen usulüne uygun çocuğunu da dahil et yoksa karışmam ilerde seni suçlar hayatının merkezinde olduğunu söyleyip düğüne getirmeyecekmis... sonradan mj attı sen haklısın diye . Karısı da oğlunu atmış eski eşine oh ne güzel bekar ilk kez dugun yapıyor gibi yapıyorlar. Bende oryantal kursuna başladım yarında terapim var bende toparlarım heralde ya
Yalnis anlama ama ben çocuğumu babası baskasiyla evlenirken görmesini istemezdim. İnatlasmak yerine çocuğun psikolojisini göz önüne al. Senin için zor. Ama toparlanırsin. Ama çocuklar derin yaralar saklar kalbinde. Bence gönderme.Hanımlar merhaba eski es kişisi beni aldattığı kadınla bu ctesi evleniyormuş. Kızımızı dahil etmek istemiyormuş psikolojisi bozulurmus . Dedim ki hadi yaaa şimdi mi aklına geldi copsuz üzüm değilsin sen usulüne uygun çocuğunu da dahil et yoksa karışmam ilerde seni suçlar hayatının merkezinde olduğunu söyleyip düğüne getirmeyecekmis... sonradan mj attı sen haklısın diye . Karısı da oğlunu atmış eski eşine oh ne güzel bekar ilk kez dugun yapıyor gibi yapıyorlar. Bende oryantal kursuna başladım yarında terapim var bende toparlarım heralde ya
Şu laf aslında diyor ki ben çocuğumu intikam için kullanıyorum.copsuz üzüm değilsin sen usulüne uygun çocuğunu da dahil et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?