Bu Cumartesi Düğünü Varmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu hırsları hazımsızlıkları bir kenara bırakın artık herkes ne hali varsa görsün, ben olsam çocuğumu göndermezdim ne gerek var orda belki üzüleceği bir an yaşayacak ve bunu ömrü boyu unutamayacak.. Bir anne olaraak bunun önüne geçerdim.

Aslında çocuğu düğüne gönderip düğünün ortasında gidip acil şehir dışına çıkmam gerekiyor kızımı almaya geldim diyip düğüne ayak bassan 2 dkcık da olsa herkes "hmm eski eşi mi bu " tarzında mırıldansa o evlenen kişilikler de böyle kalsa
Sende salına salına kızını alsan çıksan
Keyifli olmaz mıydı ya

Çocuğu karıştırmak doğru olmaz asla. Konu sahibesi basmak, rezillik çıkarmak istiyorsa düğünün ortasında gidecek, pistin ortasında mikrofonu alıp yaptıkları rezillikleri anlatıp saadetler dileyecek. Bir de şu var ki ben bu davetlileri anlayamıyorum yani 2 taraf da aldatmış ne düğünü Allah aşkına, insanlarımız şerefsizliği ne kolay kabullenir oldu??

Olması gereken o ama konu sahibi şu an eşiyle medenice konuşabiliyor
Arada bir çekişme yok
Çocuğu götürcek misin? Bence götür tarzında bi konuşma dönüyor herşey sakin yani. Aldatan insanlar birşeyleri başarmış gibi kendilerini düğünle ödüllendiriyorlar işte. Çocukları da çanta gibi görüyorlar o sırada

bu arada genel kanının aksine tabi eğer ki çocuk da istiyorsa -bu kısmı çok önemli- bu tarz bir durumda düğüne gitmek çocuk için daha yararlı imiş. bunu da belirteyim.

ben asla göndermek istemezdim. Babasi bile olsa istemezdim. Gerek var mi? Düğüne gitmeye babasinon2 cocuk bunun ayrimini yapabilir mi?

Saçmalık bence de. 4 yaşında bu çocuk, boşanmayı anlaması bile zorken bir de babasının başka kadınla evlenmesi artık ütopik olur. Şerefsizlik yapıp evli kadınla annesini aldatması zaten ayrıca bir bomba, ortada bu kadar büyük bir ahlaksızlığın olduğu düğüne yetişkin çocuğumu da göndermezdim. Konu sahibesinin yerinde olsam giderim bu düğüne davetlilerin de gelinin de damadın da yüzüne tükürürdüm.

Son düzenleme:
Kızınızın yaşı kaç bilmiyorum ama aynı şeyi benim ailem yaşasa ben o düğüne gitmek istemezdim

Lütfen bekar gibi rahat rahat düğün yapmasın mantığıyla kızınızı düğüne falan yollamayın. Siz de toparlayacaksınız eminim. Kırgınlığınızı üzgün olmanızı anlayabiliyorum ama hayat böyle zaten mutsuz olmalarını umup bunu beklemeyin. Sizi aldatan adam o kadınla evlenip mutlu olsa nolur olmasa nolur. Sizi aldatmış zaten sizin onunla işiniz bitti artık. Buradaki yuva yıkanın yuvası olmaz yorumlarına bakıp oturup bunu beklemeyin. İletişimi kesin yolunuza bakın. Ve kızınızı bu çirkinliğe maruz bırakmayın.

Cok sevdiğim bir akrabası var hala görüşüyoruz ona yazdım canim sen göz kulak ol diye

Yerinizde olsam kendimin bulunmaycagi yere çocuğumu göndermezdim..
Zaman cok kötü.
Sizin canınıza kimse sizden iyi göz kulak olamaz..

Kızınıza da ilerde durumu böyle açiklayabilirsiniz.

Oryantal size çok iyi gelecek, ne güzel dusunmussunuz nereden aklınıza geldi

4 yaşındaki çocuğun düğüne şahit olması şart mı bilemedim?
Ama yıllar sonra babam düğünde bile istememiş beni diye düşünür mü acaba?
Yine de sanırım bunu izah etmek daha kolaydır. eski eşinizin ailesi ilgilenir mi kızınızla?
yoksa o hengamede çocuk neye uğradığını şaşırır mı?

sanırım ben göndermezdim.

Madem aldatilma var...
O zaman kızımı gondereceksem ben de giderim. Diken üstünde bir düğün intikam yerine geçer.
Takı sırasına girer boynuz biblosu gibi birşey bulur damada takarım.
Ben acı çektiysem en mutlu günlerinde onlar da çeksin.

Benim kızım o yaşlarda aşırı babacıydı,sizinki ayrıldığınız için belki kabullenmiştir bilmiyorum..benle babasını yanyana görmeye tahammül edemezdi,araya girerdi..babayı benle paylaşamazdı öyle bişey yaşasaydık kızım bu travmayı atlatamazdı diye düşünüyorum,ben olsam asla göndermezdim…o karaktersizin düğününde salınacak akrabalara da kızımı emanet edemezdim

Yalnis anlama ama ben çocuğumu babası baskasiyla evlenirken görmesini istemezdim. İnatlasmak yerine çocuğun psikolojisini göz önüne al. Senin için zor. Ama toparlanırsin. Ama çocuklar derin yaralar saklar kalbinde. Bence gönderme.

Burada arada kaldım.
Çocuğun kabullenmesi için iyi gelirdi diyor bir yanım gözüyle görmesi...diğer yanım bu vasıfsız evliliğe neden şahit olsun ?
Bir de küçük..gelmesi dönmesi orada üşümesi terlemesi yemesi içmesi ,sizin gibi kimse göz kulak olmaz ki..
göndermeyin bence...

copsuz üzüm değilsin sen usulüne uygun çocuğunu da dahil et
Şu laf aslında diyor ki ben çocuğumu intikam için kullanıyorum.

Bırakın ne hali varsa görsün, siz çocuğunuzu düşünün. Burada bir hanım var aldatılıp boşanınca adamın peşinde kendini paralarken (çocukları da bu arada kullanırken) çocuğu uyuşturucu bağımlısı oldu. Konularını üzüntüyle takip ediyoruz.
Değmez adamlar için çocuklarınızı harcamayın. Kendinizi de harcamayın. Yazık değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…