bu da benim yarım yamalak evim:)

evinizin yapısı çok güzel,hemen hayalimdeki eşyaları yerleştirdim çok güzel oldu siz de zevkli döşemişsiniz. Allah huzurla oturmayı nasip etsin

madem bu benim ev topiğim aldıklarımı ve alacaklarımı yavaş yavaş ekliyim dedim:) yada eşyalar için ayrı topicmi açsam bilemedim. neyse yavaş yavaş ekleyeyim ben fikir olur belki:)

kızlar holüme dresuar olarak bunu düşünüyorum. hole mor halı yaptırdık. beyaz mor çerçevelerle renklendirmeyi düşünüyorum. Eki Görüntüle 1047686

banyoma da bunu aldım bambu delisi olduk sanırım eşimle ne görsek alıyoruz bambu..:)

Eki Görüntüle 1047689

ayrıca yatak odamın hole bakan bir duvarı var o duvarada bu aynaları alıp arasına çerçeveler dizmeyi düşünüyorum tek sıra halinde.

yatağımız bu

çatal bıçak setimiz:

Eki Görüntüle 1047714

yemek takımımız

Eki Görüntüle 1047742

bitmez evin ihtiyacı:):)

ahah dişlerimiz gıcırdasın da açayalım o dolabı ikisini de beğendim bakalım bi karara bağlayacağız umarım çünkü herşey tamam bir stickerımız eksik.

çok teşekkür ederim:)

Son düzenleme:
Turkuaz tüller nerden canım hazır dikilmiş mi aldın ikea dan felan. Evin çok hoş güle güle otur sağlıkla.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bauhous canım. ordan tülü seçiyorsun ölçüleri veriyorsun kesiyorlar verdiğin ölçülere göre.

Ne kadar fiyatı metresi ne kadar yani aklında mı? Bende yeni taşındım evi boğmayacak ince tül istiyorum renginede bayıldım yanındaki perdelere de.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence cok fazla turuncu vs renkler sokma turkuaz rengıne hafıf acı kahve tonlar olabılır tuuruncu cok çıtlar haberın olsun en kotu turuncu bısıyı koy dene :) cok batar goze evın gayet dınlendırıcı ve dingin valla vayılıom maşşşallah :)

haklısın sanırım biraz daha mat renkler daha iyi durur..

canım metresini hatırlamıyorum ama salon perdelerinin tamamı, yatakodası perdesi tülü, 2 tane de zebra stor toplam 2 bin küsür bişeydi.. 2200 mü... 2600 mü emin değilim inan ki.. istediğin boyda kesiyorlar güzel çalışıyorlar hemen halledip veriyorlar.. seçeneği de çok fazla muhakkak bak bauhouse perde için..

acBa senın eve damas desenlı halı ve perde fonu nasıl olur ki :)))) halıların damı düz

yemek odandaki sandelyeler nasıl kullanıslımı yanı cızılıyormu gercı evın yenı ama bu modelı cok merak edıyorm

yemek odandaki sandelyeler nasıl kullanıslımı yanı cızılıyormu gercı evın yenı ama bu modelı cok merak edıyorm

öncelikle o deri sandalyelerden çok çok daha rahat genelde evime gelenler herşeyden önce aa sandalyelerin ne kadar güzel diyorlar. gerçekten farklı bir havası var. ama silmek gerekiyor parlak olduğundan. sandalyelerimden gerçekten çok memnunum.

acBa senın eve damas desenlı halı ve perde fonu nasıl olur ki :)))) halıların damı düz

salon halıları düz. diğer halıları da aldım. inşallah evi tamamlayınca ekleyeceğim... halılarda eksik yok.:):) e perdelerim de tamam salaş spor havası hoşuma gidiyor :):) biraz renk katmak lazım onuda mini oblejerle runnerla amerikan servislerle falan sağlarım diye düşünüyorum. bu arada damas desen neymiş bi baktım da. benim oluşturmak istediğim evin tam tersi bir dizayn unsuru. öyle üstünde karmaşık desenler olan şeyler pek hoşuma gitmiyor nedense.

bakalım tamamlayım da evi ne çıkacak ortaya. çok teşekkür ederim güzel yorumların için.

Son düzenleme:
çooooooook güzel güle güle mutlulukla otur.
bir tek mutfak dolaplarının alt kapaklarının rengini sevmedim ben yaptırınca beyaz ve mürdüm yaptıracam.
ev süper valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…