- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi Once_upon_a_time
-
kombinin sahaneee
evinizin yapısı çok güzel,hemen hayalimdeki eşyaları yerleştirdim çok güzel oldusiz de zevkli döşemişsiniz. Allah huzurla oturmayı nasip etsin
bide bu buzdolabı stickerlarını çok beyendim yahu:):) ama kararsızım
Eki Görüntüle 1047773 Eki Görüntüle 1047776
bide bu buzdolabı stickerlarını çok beyendim yahu:):) ama kararsızım
Eki Görüntüle 1047773 Eki Görüntüle 1047776
oo kedili olanı gördüğüm anda dişlerim gıcırdadıAma diğer daha hoşuma gitti, bir de bu stickerlar çıkartılmak istendiğinde yapışkan izi kalıyor mu dolapta merak ettim. Bu arada evinize, eşyalarınıza bayıldım. Allah güle güle oturmak nasip etsin.
cok begenıyorum ya senın su salonunu :) masalllah
Turkuaz tüller nerden canım hazır dikilmiş mi aldın ikea dan felan. Evin çok hoş güle güle otur sağlıkla.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bauhous canım. ordan tülü seçiyorsun ölçüleri veriyorsun kesiyorlar verdiğin ölçülere göre.
merhaba arkadaşlar,
4-5 ay önce evimizi aldık eşyaları almaya başladık ki atamam çıktı... evi öylece bırakıp gelmek zorunda kaldık. şuan elektronik eşyalar aksesuarlar tamamen eksik. mutfak küçük odam boş.. bu sene atandığım yerde kalmak zorundayız çünkü. ama yinede ben de evimi sizinle paylaşmak istedim. umarım tamamlayınca da paylaşmak nasip olur. buyrun efendim:
Eki Görüntüle 893970
Eki Görüntüle 893971
salonumun taslak hali..:)
Eki Görüntüle 893972
turkuaz tüllerim:)
Eki Görüntüle 893974
yatakodam
Eki Görüntüle 893975
mutfağım
bence cok fazla turuncu vs renkler sokma turkuaz rengıne hafıf acı kahve tonlar olabılır tuuruncu cok çıtlar haberın olsun en kotu turuncu bısıyı koy dene :) cok batar goze evın gayet dınlendırıcı ve dingin valla vayılıom maşşşallah :)
Ne kadar fiyatı metresi ne kadar yani aklında mı? Bende yeni taşındım evi boğmayacak ince tül istiyorum renginede bayıldım yanındaki perdelere de.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
haklısın sanırım biraz daha mat renkler daha iyi durur..
canım metresini hatırlamıyorum ama salon perdelerinin tamamı, yatakodası perdesi tülü, 2 tane de zebra stor toplam 2 bin küsür bişeydi.. 2200 mü... 2600 mü emin değilim inan ki.. istediğin boyda kesiyorlar güzel çalışıyorlar hemen halledip veriyorlar.. seçeneği de çok fazla muhakkak bak bauhouse perde için..
merhaba arkadaşlar,
4-5 ay önce evimizi aldık eşyaları almaya başladık ki atamam çıktı... evi öylece bırakıp gelmek zorunda kaldık. şuan elektronik eşyalar aksesuarlar tamamen eksik. mutfak küçük odam boş.. bu sene atandığım yerde kalmak zorundayız çünkü. ama yinede ben de evimi sizinle paylaşmak istedim. umarım tamamlayınca da paylaşmak nasip olur. buyrun efendim:
Eki Görüntüle 893970
Eki Görüntüle 893971
salonumun taslak hali..:)
Eki Görüntüle 893972
turkuaz tüllerim:)
Eki Görüntüle 893974
yatakodam
Eki Görüntüle 893975
mutfağım
yemek odandaki sandelyeler nasıl kullanıslımı yanı cızılıyormu gercı evın yenı ama bu modelı cok merak edıyorm
acBa senın eve damas desenlı halı ve perde fonu nasıl olur ki :)))) halıların damı düz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?