bu dert dusman basina

Baban ognenirse kaldiramaz diyorsun
ama o adam sen evlendikten sonra sana birsey yapsa ki yapacak zaten simdiden rengini belli etmis

Böyle olursa canim baban daha mi mutlu olacak

Durumu ailenle paylas kendine yazik etme

Konu sahibi karakolda gobek atiyormus canim yazamaz o simdi.

Yaşın küçük yapmışsın bir hatta.Ama onunla evlenmek ,en büyük hata daha.Mucadele et, ailene söyle istemediğini.

Annen madem herşeyi öğrenmiş bu çocuğun sapık olduğunu sana şiddet uyguladığını annene anlatmalısın diye
düşünüyorum ...
Seni hala darp ediyor mu ?

iste kadinlar kulubuuu
bir derdimi paylastigim bu gecede
tecavuz iddiasiyla emniyete basvuran(!) cok sevgili bogurtlenkusuna ve arkadaslarina tesekkuru borc bilirim
ip adresimi vermisler.su an sevgilim merkezde cok magduruz.cokkkkkkk
yinemi sen. bu sseferde başka konu.başka bir kişilik. bıkmadıın milleti kandırmaya.. yönetime bildiriyorum. ayıp artık ya.

erkek arkadaşının evinde ne işin var be kızım.
yapmışsın bi hata ama bu adamdan kurtulmaya çalış evlenme.

Allah yardimcin olsun canim.Annene anlat durumunu bence hic durma.Ayrica ne guzel okuyorsun iste,okulun bittiginde kimseye muhtac olmayacaksin en azindan.okulun bitene kadar direnmeye calis ailene.insallah kurtulursun ne diyeyim...

daha önce bir konu vardı. kocasından dertli. şiddet gören bir kadın. böğürtlenk. ve bir arkadaş ona yardım amacıyls polise bildirdiler.

Son düzenleme:
yaparız öyle şeyler :/
Türk polisi, ışık hızıyla çalışarak ciddi anlamda hepimizi gururlandırmaya devam ediyor.
O değil de daha ışık hızına çıkılmadıydı di mi.
şimdi konu 4 buçukta açıldı. siz polise şikayet ettiniz. 5 buçukta polis kapıya geldi.
sevgiliyi hapse attı.
bu mümkün değil.

Son düzenleme:
Aileniz bu kadar tutucuyken erkek arkadaşınız annenizle nasıl telefonda
konuştu o kısmı çözemedim bende.yani hem tutucular hemde erkek arkadaş
olayına karşı değiller öyle mi sonrada anlayıp sizi evlendirmeye karar verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…