bu erkekler neden bu kadar bencil?

• Konu Sahibi Konu Sahibi benil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
1.858
286
648
41
Ankara
hanımlar sizin eşleriniz de benimki gibi mi? Sürekli huysuz mızmız hep kendi istekleri ön planda. Mesela bu gün çocugu okuldan aldık birlikte eve geldik yemek hazırlanacak çocuk ilgi bekliyor çorba koyacağım ocağa ya çocuğa ya ocağa bakar mısın diyorum sinirlenmeler bağırıp çağırmalar gerçekten boğazıma kadar geldi. Evlenmeden önce bak ikimizde çalışıyoruz yeri gelir çocugumuza bakarsın yeri gelir ev işlerinde yardımcı olursun diye konusurken aaa ne demek hayat elbette müşterek ikimizde eve gelir getiriyorsak evdeki sorumluluklar neden sadece senin olsun diyen adam evlendikten sonra istiyorki geçsin köşeye otursun her şeyi ben yapıyım E bende insanım işten geldik aynı anda çocuga bak yemek hazırla hepsini birden nasıl yapabilirim? Sizlerde nasıl durumlar çalışan hanımlardan yorum bekliyorum

Ben çalışmıyorum eşim arada bana yardımcı olur ama çocukla başbaşa kaldığı zamanlarda ben yemek yaparken herhangi Bi işim varken mutlaka çocuğum düşer Bi tarafa çarpar anne diye yanıma gelir eşime gider bakarım içeriye koltukta ya uyuklamıştır ya TV ye dalmıştır bazen dikkatli bakar ama bütün erkeklerde var biraz sorumsuzluk tek sizinki değil emin olun

Kadın erkek fark etmez de evlilikte insan neden değişir onu anlamam hiç, malesef örnekleri çok genel olarak erkekler değişiyor, kadın da bu değişime ayak uydurmak zorunda kalıyor istemeye istemeye, sonra da gelsin sorunlar.

Maddi-manevi tüm yükü paylaşıyoruz.
Bir gün önceden,ertesi akşama ne yiyeceğimiz bellidir ve genelde ön hazırlığı da yapılmıştır.
Eve kim erken gelirse,mutfağa o girer.
Yemekten sonra birimiz masayı toplarken diğeri çayı demler.
Dün akşam yemeğine misafirimiz vardı,
ben pazara uğradım,eşim markete.
İkimiz de eve erken geldik,
eşim kabakları soyup tatlıyı pişirdi,
ben de yemekleri yaptım.
Eşim sağolsun sebzeleri soydu,
çöpleri toparlayıp,attı.
Evimiz temizdi ama eşim yine de yemek hazırlığı sonrasında mutfağı ve salonu süpürdü,ben lavaboları ve wcyi elden geçirdim.
Masayı birlikte kurduk.
Misâfirlerimizi güzelce ağırladık.
Bizde hayat müşterek kısacası.

Kac senelik evlisiniz ilk zamanlarda mı böyleydi genelde erkekler yaş ilerleyince evin işlerine alışınca yapıyorlar

Kac senelik evlisiniz ilk zamanlarda mı böyleydi genelde erkekler yaş ilerleyince evin işlerine alışınca yapıyorlar
25 yıllık evliyiz.
Eşim hep böyleydi.
Kişilik olarak da merhametli ve insana,
kadına değer veren biri.
Bencillik eşime hiç uğramamış.
Sağolsun kayınvaldem ve kayınpederim güzel evlatlar yetiştirmişler.

O oyle yaptiginda yemek yapmayin, cocukla kendinizi doyurup isinize bakin. Soylemekle anlamiyorlar cunku

evlenmek istememe sebebim bu direkt.

ne kadar okumuş olursa olsun, kadın çalışsa dahi ev işleri kadında beyimiz tv izler. sırf bu yüzden inadıma sevgililerimin evinde iğneye dokunmadım geçtim tv izledim. hatta bir eski sevgilim yemek yapardı ben uyurdum ama çoğu böyle değil ve ben çekemicem açıkçası. bana evde annem yemek yaptırmamış ben elin oğluna hizmetçilik yapamam valla.

Maşallah. İnsanın böyle yardımcı eşi olsa misafir agirlamanin bile ayrı bir zevki olur.

Maşallah. İnsanın böyle yardımcı eşi olsa misafir agirlamanin bile ayrı bir zevki olur.
Haklısınız.
Ben ne mutfağa girmeye üşenirim,ne misâfir ağırlamaya,bunda eşimin etkisi çok büyük.
Akşamki misâfirleri de öyle rahat ağırladık ki.
Eşiniz size yardımcı olunca,bedenen yorulmadığınız gibi moraliniz ve keyfiniz de yerinde oluyor.
Bugün de dünden kalanlara ek yaptık birlikte, afiyetle yedik.
Yarına Allah kerim.
Allah hepimize evlerimizde huzur,sofralarımızda bereket,eşlerimizle güzel geçim versin.

Genelleme aynı olsa da insanlık nedir bilseler böyle yapmazlar diye düşünüyorum ki ikinzde eşit şartlarda çalışıyorken asla yapılmaması gerekli böyle bişey. Yola getiren kadınlarda var yok değil:)) dinsizin hakkından imansız gelir misalii....

Çalışmıyorum çok şükür eşim de ona rağmen evdesin her iş senin demiyor. Etrafmda da insana insani muamele yapan erkekler var çok şükür:))
Ama tabi herkesin kusurları vardır kadın erkek farketmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…