DegilKim ne derse desin, BÜTÜN ERKEKLER AYNI...
Bize denk gelmez ki böylesi!!Maddi-manevi tüm yükü paylaşıyoruz.
Bir gün önceden,ertesi akşama ne yiyeceğimiz bellidir ve genelde ön hazırlığı da yapılmıştır.
Eve kim erken gelirse,mutfağa o girer.
Yemekten sonra birimiz masayı toplarken diğeri çayı demler.
Dün akşam yemeğine misafirimiz vardı,
ben pazara uğradım,eşim markete.
İkimiz de eve erken geldik,
eşim kabakları soyup tatlıyı pişirdi,
ben de yemekleri yaptım.
Eşim sağolsun sebzeleri soydu,
çöpleri toparlayıp,attı.
Evimiz temizdi ama eşim yine de yemek hazırlığı sonrasında mutfağı ve salonu süpürdü,ben lavaboları ve wcyi elden geçirdim.
Masayı birlikte kurduk.
Misâfirlerimizi güzelce ağırladık.
Bizde hayat müşterek kısacası.
Sizinle hem fikrim..Konunuzla hiç alakası yok ama ne olmuş bu siteye yenilenmis ama çok karmaşık hiç olmamış aradiğim hiçbirşeyi bulamıyorum belki yöneticilerden biri okur
Gelir inşallah niye gelmesin?Bize denk gelmez ki böylesi!!
maşaallah diyorum mutluluğunuz daim olsun
Teşekkür ederim, evliyim,ondan diyorum.Gelir inşallah niye gelmesin?
Allah gönlünüze göre versin.
3 çeşit yemek yapar ve tatlısını mi yapar?Helal olsun her gün mü böyle?Eşim bazen yardimci olur ama mecnuriyetten çene yapacam diye ben çalışmıyorum bu arada ama Babam mükemmel bi insan işten erken gelir evi dip köşe temizler 3 çeşit yemek ve tatlı yapar gider annemi alır is yeri yakın olmasina ragmen çayını kahvesini yapar karsiliginda sadece bitane opucuk ister .Bence bu karakter meselesi yetişme tarzı degil çünkü diğer amcalarimida aynı anne yetistirdi hiç alakalari yok amcam eve geldiğinde yemek hazır olmasın eşini dövecek kadar sinirlenir
İyi de bu kiyaslamak degil ki , konu sahibi kocasina ne diyecek bak milananin kocasi yemek yapiyormus sen neden yapmiyorsun mu diyecek :)Ne yapıyoruz bu konuda kocaları mı tokuşturuyoruz? Herkes gelip ya kocasını yerin dibine sokacak ya da hunharca övecek. Ben böyle başkasının eşinin özelliklerini soran konuların mantığını kavrayamiyorum. Her ilişkinin dinamiği farklı sizi rahatsız eden konuları bak filanin kocası şöyle yapıyormuş diye eşinizin başına kakarsaniz tartışmayı baştan kaybedersiniz. Kimse başkasıyla kiyaslanmak istemez.
Ne kocaları tokuşturuyoruz,Ne yapıyoruz bu konuda kocaları mı tokuşturuyoruz? Herkes gelip ya kocasını yerin dibine sokacak ya da hunharca övecek. Ben böyle başkasının eşinin özelliklerini soran konuların mantığını kavrayamiyorum. Her ilişkinin dinamiği farklı sizi rahatsız eden konuları bak filanin kocası şöyle yapıyormuş diye eşinizin başına kakarsaniz tartışmayı baştan kaybedersiniz. Kimse başkasıyla kiyaslanmak istemez.
Ne güzel kayınvalideniz varmış. Çocuğunu erkeksin, ağasın, paşasın, sen yapamazsın olarak değil de insan olarak yetiştirmiş; olması gereken gibi. Şu anneler oğulcuklarını adam gibi yetiştirip belli bir kimlik kazandırabilse sorun kalmaz zaten ortada; böyle cins tipler de türemez.Eşinizin kişiliği ve yetiştirilme tarzı sorunlu bence. Benim eşim evde yardım edebildiği herşeye yardım eder. Hatta ben çok yorgun ya da hasta olacak gibi isem o yapar birçok şeyi.
Kayınvalidem sağolsun, çocukken alıştırmış :)
Vay be böyle kocalarda mı varmış:) ne kadar şanslısınız:)Anasının koynundan henüz çıkamamış, göbek bağını kesememiş, anasının kuzusu, paşası adamlarla evlenirseniz böyle olması kaçınılmaz. O adam ortalama 30 yıl bir ev işine elini sürmediyse, bir kap yemek yapmadıysa, sofraya bir tabak koymadıysa, kendi karnını doyurmaktan ve bakımını yapmaktan aciz yetiştirildiyse 30 yıl sonra kafasına saksı düşüp birden sizinle evlenince mükemmel adam olmasını beklemek saçma.
Eşimle tanıştığımızda yaklaşık 10 yıldır yalnız yaşıyordu (ailesiyle aynı sokakta olmasına rağmen) ve evi bir erkek evine göre oldukça temiz, iyi döşenmiş ve bakımlıydı. Yıllarca yalnız yaşayan bir adam evlendikten sonra haliyle kendi işini yapmayı biliyor. Çalıştığım çalışmadığım her dönemde evin içinde elinden ne gelirse yapar hatta benden daha çok yapar neredeyse. Temiz ve düzenli bir adamdır, hem dağıtmaz hem toparlar sağolsun. Hafta içi yemekleri ben yaparım genelde çalışma saatlerim uygun olduğu için ama hafta sonları sabah kahvesinden dört dörtlük kahvaltıya, akşam yemeğinden tatlıya her şeyi o yapar.
Vay be böyle kocalarda mı varmış:) ne kadar şanslısınız:)
İyice tanıdıktan sonra evlenmekle en mantıklı kararı vermişsiniz. Ama biraz da şansınız var; herkese böylesi denk gelmiyo:)Şanslı değilim aslında, mantıklıyım. Eşimi çok çok iyi tanıdıktan sonra evlenmeye karar verdim. Gereksiz ve karşılanmayacak beklentilere girmedim. Böylece en ufak bir hayal kırıklığı ya da yanılma yaşamadım evlendikten sonra.
İyice tanıdıktan sonra evlenmekle en mantıklı kararı vermişsiniz. Ama biraz da şansınız var; herkese böylesi denk gelmiyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?