bu erkekler neden bu kadar bencil?

• Konu Sahibi Konu Sahibi benil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hepsi ayni değil...calisirken de calismadigim zamanlarda da eşim hep yardimci oldu.Hasta oldugumda en güzel yemekleri yapar cocuklarla ilgilenmesi cok iyidir..
Bu durumun merhametle vicdanla ilgisi var sanirim..15 yillik evliyiz yaşadıklarım ve gördüğüm çiftler, bunun egitimden ziyade erkeğin vicdani ile ilgili oldugunu gosterdi...

Bize denk gelmez ki böylesi!!
maşaallah diyorum mutluluğunuz daim olsun

Eşim bazen yardimci olur ama mecnuriyetten çene yapacam diye ben çalışmıyorum bu arada ama Babam mükemmel bi insan işten erken gelir evi dip köşe temizler 3 çeşit yemek ve tatlı yapar gider annemi alır is yeri yakın olmasina ragmen çayını kahvesini yapar karsiliginda sadece bitane opucuk ister .Bence bu karakter meselesi yetişme tarzı degil çünkü diğer amcalarimida aynı anne yetistirdi hiç alakalari yok amcam eve geldiğinde yemek hazır olmasın eşini dövecek kadar sinirlenir

3 çeşit yemek yapar ve tatlısını mi yapar?Helal olsun her gün mü böyle?
Tatlı olarak ne yapar mesela?

Ne yapıyoruz bu konuda kocaları mı tokuşturuyoruz? Herkes gelip ya kocasını yerin dibine sokacak ya da hunharca övecek. Ben böyle başkasının eşinin özelliklerini soran konuların mantığını kavrayamiyorum. Her ilişkinin dinamiği farklı sizi rahatsız eden konuları bak filanin kocası şöyle yapıyormuş diye eşinizin başına kakarsaniz tartışmayı baştan kaybedersiniz. Kimse başkasıyla kiyaslanmak istemez.

İyi de bu kiyaslamak degil ki , konu sahibi kocasina ne diyecek bak milananin kocasi yemek yapiyormus sen neden yapmiyorsun mu diyecek :)
Burada erkeklerin ev isi yaptigindan haberi olmayan uye bile var , en azindan okuyanlar gorsun bilsin ki tum erkekler ayni degil
Evli olanlara birsey diyemem ama en azindan bekarlar kriterlerine bunu da eklesin , evlenmeden once konussunlar bu konulari

Ne kocaları tokuşturuyoruz,
ne de amacımız; sizin tabirinizle 'kocalarımızı hunharca övmek'.
Bununla birlikte genç kızlarımızın,özellikle de evlilik niyeti olanların,tüm evliliklerin erkek egemen zihniyetiyle yürümediğini,
karısıyla hayatın tüm yükünü paylaşan,
eş olmanın anlamını içselleştirmiş,
vicdanlı 'kocaların' olduğunu da görmelerini istiyoruz.
Benim kocamın iyi olmasının benden başka kimseye faydası yok,sizlerle tanışmıyoruz da...
O nedenle burda konu çok başka,umarım meramımı anlatabilmişimdir.
Bununla birlikte kıyas,her durumda ve herkes için yanlış bir yöntemdir,bu konuda size katılıyorum.

Cogu zaman soylemek zorunda kaliyorum ama soyledigimde yapar, surat asmaz. Cocukla ilgilense yeter benim icin, cunku bence ev temizlemek daha kolay

Anasının koynundan henüz çıkamamış, göbek bağını kesememiş, anasının kuzusu, paşası adamlarla evlenirseniz böyle olması kaçınılmaz. O adam ortalama 30 yıl bir ev işine elini sürmediyse, bir kap yemek yapmadıysa, sofraya bir tabak koymadıysa, kendi karnını doyurmaktan ve bakımını yapmaktan aciz yetiştirildiyse 30 yıl sonra kafasına saksı düşüp birden sizinle evlenince mükemmel adam olmasını beklemek saçma.

Eşimle tanıştığımızda yaklaşık 10 yıldır yalnız yaşıyordu (ailesiyle aynı sokakta olmasına rağmen) ve evi bir erkek evine göre oldukça temiz, iyi döşenmiş ve bakımlıydı. Yıllarca yalnız yaşayan bir adam evlendikten sonra haliyle kendi işini yapmayı biliyor. Çalıştığım çalışmadığım her dönemde evin içinde elinden ne gelirse yapar hatta benden daha çok yapar neredeyse. Temiz ve düzenli bir adamdır, hem dağıtmaz hem toparlar sağolsun. Hafta içi yemekleri ben yaparım genelde çalışma saatlerim uygun olduğu için ama hafta sonları sabah kahvesinden dört dörtlük kahvaltıya, akşam yemeğinden tatlıya her şeyi o yapar.

Ne güzel kayınvalideniz varmış. Çocuğunu erkeksin, ağasın, paşasın, sen yapamazsın olarak değil de insan olarak yetiştirmiş; olması gereken gibi. Şu anneler oğulcuklarını adam gibi yetiştirip belli bir kimlik kazandırabilse sorun kalmaz zaten ortada; böyle cins tipler de türemez.

Vay be böyle kocalarda mı varmış:) ne kadar şanslısınız:)

Biz bu ERKEK kafasını hıc bır zaman anlayamıyacagız

Vay be böyle kocalarda mı varmış:) ne kadar şanslısınız:)

Şanslı değilim aslında, mantıklıyım. Eşimi çok çok iyi tanıdıktan sonra evlenmeye karar verdim. Gereksiz ve karşılanmayacak beklentilere girmedim. Böylece en ufak bir hayal kırıklığı ya da yanılma yaşamadım evlendikten sonra.

İyice tanıdıktan sonra evlenmekle en mantıklı kararı vermişsiniz. Ama biraz da şansınız var; herkese böylesi denk gelmiyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…