bu erkekler neden bu kadar bencil?

• Konu Sahibi Konu Sahibi benil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben bir türlü çözemedim bu meseleyi kavga kavga bıkıyor insan evde huzur olsun da diyorsun bir noktaya gelince ama bu seferde yetişemiyorsun yıpranıyorsun karsı tarafta yan gel yat osman rolü oynayınca daha fena sinir harbi oluyor....

inşallah boxulmaz böyle fdevam efer

yardimciyi kabul edin ama gunluk islerden de kendini cekmesine izin vermeyin.
Bu sekilde ortaklasa yapamiyorsaniz en azindan ya isleri bolusun ya gunleri, pasaya haftaici iki gun verin 3 gun sizde olsun, o 2 gun isterse disaridan yemek soylesin ama yemek isi onda olsun gibi.
onun cani can da sizinki patlican mi?
yapmak istemiyormus, sanki siz bayiliryor musunuz, isten eve gelip dort donmeye.

Evliligin getirdigi tum gerekli gereksiz sorumluluklari paylasmis durumdayiz. Ortalama bir kocam var ustun ozellikleri yok 3,5 senedir calismiyorum 5 senedir evliyiz,simdi gunduz evde oldugumdan hafta ici yemekleri ben yapiyorum. Esim hafta sonu dahil calisir ama gece uykusu kacsa kalkar yemek yapar,wc banyo temizler. Camasirlari ayirir,makine bosaltir doldurur vs. Kimse kimsenin ascisi kahyasi degil ki. Cocuk da ikimizin cocugu,aksamlari esim ilgilenir,gunduz ben ilgilenirim.

Oyle cay corba icin bagirip cagiran bir insan degil,genel olarak sinirli bir yapisi vardir ama bagirmaz.

ev hanımı gibi ne ya

işte kafadaki algı bu ondan yapmıyorlar. düzeltemezsiniz bu saatten sonra. yaparsa da kinlenir. erkek milleti.

İşte bende burda birkac cumleden sonra acaba dedim ama karakter olarak yardimsever anlayisli biri zaten rica ettigim seyi yapar ondan eminim

Geneli böyle bence de çok nadirdir evde eşine yardım eden koca

masallah! esimde simdilik aynen boyle yazdiginiz gibi, sadece son dediginiz bizim icin gecerli degil. yani kayinvalidem kayinpederim elbette sagolsunlar, sevgi dolu yetistirmisler ogullarini, ama cokta simartmaya calismislar, erkek evlat diye yuceltmisler. esime islememis o ama hamdolsun.

insallah sizin gibi bende 25 yil sonra esimi boyle overim!

ben
benim ki de evde aslan dışarda kuzu

ev hanımı gibi ne ya

işte kafadaki algı bu ondan yapmıyorlar. düzeltemezsiniz bu saatten sonra. yaparsa da kinlenir. erkek milleti.
aynen canım olmuyo zorlayınca ya da ne biliyim sırf gürültü çıkmasın diye yapınca da kinleniyo

Neden eşiniz aman kavga olmasın elimi bir şeylere atayım demiyor. Siz de problem çıkarın o zaman. Evde iş yapacaksam niye evlendim dediği an ben neden evlendim. Koca adamı bir çocuğu evi bakıp bir de çalışacaksam ben neden evlendim deyin. Acaba sordunuz mu evlenmeden önce size neden vaadler vermiş. Sizi kandırmış mi yani? Temizlikçi gelsin diğer işleri bölüşün. Yapmıyorsa siz de yapmayın. Konuşsun dursun dinlemeyin. Ne biçim adamlar var ya. Hem kendini baktırıp hem eşinin parasını yemek için evlenmişler sanki

Bence eğer size yardım etmiyecekse versin parasını yarım gün için kadın gelsin eve. 2 haftada birde dip köşe temizlik için gelsin. Valla söyleyin bunu. Kabul ettirin.

aynen öyle canım ben neden evlendim o zaman hem dışarda onun kadar çalış eve gelir getir hemde evde her işi yap. Dediğin gibi hem kadın ona baksın evi çekip çevirsin hemde dışarda çalısıp evi de geçindirsin erkek de yan gelip yatsın e oldu ne rahat hayat. Anlıyorum bu devirde tek maaş ile geçinmek zor hayat pahalı biz bayanlar çalısıp evin geçimine katkı sağlıyorsak erkeklerde ev işlerini yapmalı kadına bu kadar yüklenilmemeli

Bence eğer size yardım etmiyecekse versin parasını yarım gün için kadın gelsin eve. 2 haftada birde dip köşe temizlik için gelsin. Valla söyleyin bunu. Kabul ettirin.
temizlikçiyi kabul edip geri kalan işleri paylaşmayı önereceğim sanırım. Kabul etmese de en azından genel temizlikten yana yardım olmus olur kadından.

temizlikçiyi kabul edip geri kalan işleri paylaşmayı önereceğim sanırım. Kabul etmese de en azından genel temizlikten yana yardım olmus olur kadından.

bence belli işleri o yapsın. mesela bulaşıkları kaldırıp makineye koyma onun görevi olsun. kendi çamaşırlarını kendi yıkasın.

haftada bir de eve süpürge tutsun mesela bunlar atla deve değil.

bakalım bulaşık makine boşaltma çamasır katlama işlerini kabul ettirdim ona ait olacak bekleyip göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…