bu erkekler neden bu kadar bencil?

• Konu Sahibi Konu Sahibi benil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben evden çalışıyorum. Çok yoğun bir işim yok. Kreşe giden bir kızım, bir de 2,5 aylık bebeğim var. Bazen yemek yapacak vaktim, bazen de enerjim olmaz. Akşam eşim gelir, hazırlar bir şeyler. Lafını bile etmez. Şimdi bunu anlatınca mükemmel bir özellikmiş gibi mi duruyor, bilmiyorum. Değil çünkü. Olması gereken bu. Niye hem çocuk bakıp, hem çalışıp, hem ev işlerini halledip, üstüne bir de yemek diye kendimi yırtayım? Dünyaya nefes almadan iş peşinde koşturmak için geldiysek, o zaman eşlerimiz de koşsun bir zahmet. Haaa yok, hepimiz insansak, arada koltuğa yayılıp, hiçbir şey yapmama hakkımız varsa, erkekler kadar biz de yayılabiliriz. Bence sizin hatanız eşiniz yayılırken, hala koşturmak...

Degil
Ben calisirken de , calismiyorken de ( 3 ay once isten cikarildim ) esim yemek yapar , cocuklara bakar , evi supurur , alisverise gider , evi toplar , mutfagi toplar temizler
Tum erkekler ayni degil
Helal olsun valla o zman hep öyle kalır umarım

tv ye dalıp çocugu düşürmesi kötü tabii ama sizinki yine biraz daha iyi imiş. Belki iş yeri çok yorucu ise ondan uyuyup kalıyor olabilir ne yapsın adamcağız. Şurası da bi gerçek ki çoğu erkek ne çocugu ne evi bir kadın kadar ön plana almıyor bize göre daha sorumsuzlar.

Konunuzla hiç alakası yok ama ne olmuş bu siteye yenilenmis ama çok karmaşık hiç olmamış aradiğim hiçbirşeyi bulamıyorum belki yöneticilerden biri okur
bende sitenin yeni halini sevemedim belkide daha alışamadık...

eşinizin kıymetini bilin. Bizde ise adam kendi için birşey yapsa onu bile başıma kakar. Mesela dün kızımın okulda tost günüydü ilk tenefüs birlikte yapıyorlar sınıfça kahvaltıyı bende kahvaltı hazırlamadım kendi kendine dolaptan peunir zeytin çıkardı yedi ve bir sinirler bir tripler neymiş kendi kahvaltısını kendi hazırlıyormus... 1 gün kahvaltı hazırlamadımdiye ne biçim kadınsın oldum.....

bende bıraksam ipleri olmuyo ki çocuk yemek bekler bi komşu akşam çat kapı gelse ortalığın en azından bi toplu olması gerekir. İçim rahat da etmez ki....

Evli iken de tum yuk uzerimde idi. Hatta bir de onun yuku vardi. Herseyi ben dusunmek zorunda idim. Kendime vakit kalmiyordu. Bosandiktan sonra da yuk benim uzerimde ama kendime vakit kaliyor. Bir de nazini cazini kuslugunu suratini cekecegim biri yok en azindan, kafam rahat.
Ne kadar ugrassam da oyle olmamasi icin, oglum da tum erkekler gibi. Cogunun genlerinde var sanirim. Yetistirilme tarzi oldugunu sanmiyorum cunku ben cok ugrastim ugrasiyorum ama yok.

bende bıraksam ipleri olmuyo ki çocuk yemek bekler bi komşu akşam çat kapı gelse ortalığın en azından bi toplu olması gerekir. İçim rahat da etmez ki....
Çocuğa ve kendinize yemek hazırlayın tabi ki, ama boş boş oturup hiçbir işe katkısı olmayan adama hizmet neden ki?
Çat kapı gelen komşu için kendinizi temizliğe gömmeyi doğru buluyorsanız, o zaman bende bir çözüm yok. Hep birileri iyi olsun, hakkımda iyi düşünsün, evde hır gür çıkmasın diye böyle devam ederseniz, çok net söylüyorum erken yaşlanırsınız, hem de mutsuz yaşlanırsınız. Sülalemde çok örneğine şahit oldum, eminim siz de olmuşsunuzdur.

Yaklaşık 5 yıl çalıştım 3 yıldırda evdeyim, herşeyi eşimle beraber yaparız, şuan çalışmama rağmen 2 küçük çocugumuz olduğu için eşimde birçok şeyi yapar evde, gece bebeğimizin çok huzursuz olduğu,uyumadığı gecelerin sonrasında yemekle uğraşma der özellikle, ya gelir kendi yapar ya dışarıdan yeriz. Ben tüm bunların merhametle ilgisi olduğunu düşünmüyorum.

Kadın işleri bitirmek için çırpınıp birde çocukla ilgilenmeye çalışırken ayaklarını uzatıp yemek bekleyen adamda zerre merhamet duygusu yok demektir eşine karşı. Bu duygu da zorla girmez insanın gönlüne.

aynen birde kavga gürültü çekiyoruz ama aile yıkmak da çok kolau iş değil... Aslında yıllardan gelen birşey bir anda değişmiyor eşim başta erkeklerde evde sorumluluk almalı diyen bi insanken şimdi bu konuda hemen kavgaya başlıyo senim baban yardım ediyo muydu diyor (

İşbölümü yapmayı bilmeyen erkek, ya eşini çalıştırmayacak ya da yardımcı tutacak. Bunu teklif edin. Ben çalışmadığım halde, eşimden yardım istediğimde hemen halleder. Erkek anneleri okusun bu sorunu da, ağam, paşam diye yetiştirmesinler oğullarını..

evde hır gür çıksın istemiyorum aynen bende bunalıyorum çock da etkileniyo. Rest çeksem kendime ve öocuga göre ayarlasam o da olmuyo huzursuzluk yıpratıcı ne yapcam bilmiyprum

haklısın kesinlikle hem dışarda hem evde çalış tüm sorumluluğu yüklen yıpratıcı ve yorucu mümkün de olmuyor zaten...

Bütün erkekler böyle değil
Sen alıştırmışsın
Tipik erkek modeli
ben alıştırmadım ki tam tersi evlenmeden önce kadıne rkek eşit diyen bi adam şimdi evde suyu bile nerdeyse benden istiycek..

kişiden kişiye değişiyor sabırım...

Varmı böyle erkekler. Utanmasa kaşıkla ağzına yemek ister benimki.

O zaman şöyle yapacaksınız; işten geldiğinde çocuğunla ilgineceksiniz, eşiniz yemek istediği zaman da "hazırla hep birlikte yiyelim, şuanda çocukla ilgilenmem lazım on tane elim yok" deyip açlıktan bayılsanız da yemek hazırlamayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…