bu erkekler neden bu kadar bencil?

• Konu Sahibi Konu Sahibi benil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ailenin yetistirme tarzina bagli,benim esimde oyle yetistirilmis ama benimle biraz bu yonunu torpuledi diyebilirim,bazen agayim pasayim moduna giriyor ama hoopp indiryorum havasini:))
Iki oglum var ikisinide alistirdim cok sukur masa kurmasindan tutunda camasir katlamaya kadar yardim ederler valla yok oyle bedavaya ayaklari uzatip yatmak:)
Velhasil hersey annede bitiyor,cocuk nasil yetisirse oyle devam eder..sizde ufaktan alistiracaksiniz tatli dille guler yuzle zamanla kivama gelir:)

siz müneccim misiniz nerden biliyorsunuz 30 una kadar ailesinden ayrılmadığını. Anasının koynundan çıkmamıs ne demek yahu Garip garip yorumlar gerçekten sinirleniyorum...

aileden kaynaklandığını sanmam çünkü burdaki yorumlarda da gördük aynı ailede büyüyüen iki kişi birbirinden çoknfarklı olabiliyor

tuhaf tuhaf yorumlar yapan insanlar var yok ana kuzusu ana koynundan çıkmamıs falan sanki tanıyorlar bizi. Ben 23 eşim 33 yasında idi evlendğimizde eşim 3 üniversite bitirdi 2 si iki yıllık biri 4 yıllık 17 18 yasından sonra ailesinden uzakta öğrencilik hayatı asker hayatı derken işe başlaması 15 sene olmustu aile evinden ayrılalı biz evlendiğimizde. Ayrıca bu konulara kadar konustuk tabii o dönemlerde kadın erkek eşitliğini savunan paylasımcı biri gibi konusurdu. oysa gerçekler hiç öyle olmadı hele çocuk olduktan sonra işler çoğalınca neredeyse elinden gelse eve uğramayacak ya da kanepe de yaşayacak...

bunu yaptığımda da huzursuzluk ve kavga çıkıyor(

Benim eşimde yemek harici her konuda yardımcıdır çok şükür. Çalışan bir bayanın böyle anlayışsız eşi olması çok zor.

siz müneccim misiniz nerden biliyorsunuz 30 una kadar ailesinden ayrılmadığını. Anasının koynundan çıkmamıs ne demek yahu Garip garip yorumlar gerçekten sinirleniyorum...

Tahmin yürütmek deniyor buna. Eşiniz annesinin evinde yaşamamış ya da ırada yaşıyor olsa bile ev sorumluluğu almış olsaydı bu tip bir sorun yaşamaz bu konuyu açmazdınız.

Hasetlenir gibi oldum okurken.
Yani haset değil, imrenmek deyim.
Sizinki daim olsun, ama bize de nasip olsun türünden.
Bizde de illaki bi rica edilecek adama.
Üstüne vazife görmesi için.
Aman tırt.
Şuan onu düşünüp içimi şişiremem.
Karan özçivit hesabını takip edicem daha.
Ay kızlar sizce berenle kenan boşanır mı?

oyyy bu gerçek mi yahu? annenizde iş var bence karısını seven adam işi bu çünkü bariz.

Soru bence erkekler neden encil olmamali, gercek soru su ki siz neden yetiskin bir insanin karsinizda 8 yasindaki cocuk gibi davranmasina izin veriyorsunuz? Neden nazini cekiyorsunuz? Neden kadinlar erkeklere bulunmaz Hint kumasi gibi davraniyor? Bu sekilde davranmazsaniz sorununuz kokten cozuluyor.

Gittim geldim.
Sen hep burdasın kız çeri.

valla eski sevgilim de yalnız yaşardı 10 senedir ama yemek dışarıdan temizlik temizlikçiden gelirdi. hatta doğuya gitmişti ayrıldıktan sonra aradı depresyondayım blabla geyiğinden sonra anlattı başka bir erkek arkadaşı gelip de evini toplayıp temizlemiş (orda temizlikçi bulamadı) ondan sonra adamı kafamda silmeye karar vermiştim bu kadar aciz olunmaz diye.

yani adamın içinde yoksa olmuyor ne kadar muhtaç kalsa da. pislik içinde yaşar yine yapmaz bazı erkekler.

Tüm erkekler aynı değil.
Benimki bir melek melek.
İş yapar,toz alır,yemek yapar. Ve daha bir çok şey. Yarın bir gün evlenip çoluk çocuğa karışınca eminim çocukta bakar,süpürge de açar. Annesinin evinde bebekten farksız ama benim ya da kendi evinde herşeyi kendisi yapar.

Benimki de sevgiliyken öyleydi.
O hallerin raf ömrü 5 yıl.

Benimki de sevgiliyken öyleydi.
O hallerin raf ömrü 5 yıl.
Herkesin aynı olduğunu sanmıyorum ya. Kendisinin yapısı öyle,yardım severdir yani.
Her kaprisime,tribime,nazıma rağmen hiç gık dediğini duymadım.

Gercekten karakteri öyle olsa anasinin evinde de yapar.
Ben de derdim annesine bile yardım etmezken beni nasıl el üstünde tutuyo diye.
Ay tam salakmışım.
Çocuk doğdu, elinden her iş gelen bana yemek yaptırmayan adam buhar oldu.
Süpriiizz

köprüden geçene kadar mevzusu. benimki de çatalımı silerdi restoranda kendininkini de silerken. en son bıraktığımda nescafeyi kaşık olmadığından nescafe poşetini burup bardağın içine sokarak karıştırıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…