- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
siz müneccim misiniz nerden biliyorsunuz 30 una kadar ailesinden ayrılmadığını. Anasının koynundan çıkmamıs ne demek yahu Garip garip yorumlar gerçekten sinirleniyorum...Anasının koynundan henüz çıkamamış, göbek bağını kesememiş, anasının kuzusu, paşası adamlarla evlenirseniz böyle olması kaçınılmaz. O adam ortalama 30 yıl bir ev işine elini sürmediyse, bir kap yemek yapmadıysa, sofraya bir tabak koymadıysa, kendi karnını doyurmaktan ve bakımını yapmaktan aciz yetiştirildiyse 30 yıl sonra kafasına saksı düşüp birden sizinle evlenince mükemmel adam olmasını beklemek saçma.
Eşimle tanıştığımızda yaklaşık 10 yıldır yalnız yaşıyordu (ailesiyle aynı sokakta olmasına rağmen) ve evi bir erkek evine göre oldukça temiz, iyi döşenmiş ve bakımlıydı. Yıllarca yalnız yaşayan bir adam evlendikten sonra haliyle kendi işini yapmayı biliyor. Çalıştığım çalışmadığım her dönemde evin içinde elinden ne gelirse yapar hatta benden daha çok yapar neredeyse. Temiz ve düzenli bir adamdır, hem dağıtmaz hem toparlar sağolsun. Hafta içi yemekleri ben yaparım genelde çalışma saatlerim uygun olduğu için ama hafta sonları sabah kahvesinden dört dörtlük kahvaltıya, akşam yemeğinden tatlıya her şeyi o yapar.
aileden kaynaklandığını sanmam çünkü burdaki yorumlarda da gördük aynı ailede büyüyüen iki kişi birbirinden çoknfarklı olabiliyorAilenin yetistirme tarzina bagli,benim esimde oyle yetistirilmis ama benimle biraz bu yonunu torpuledi diyebilirim,bazen agayim pasayim moduna giriyor ama hoopp indiryorum havasini:))
Iki oglum var ikisinide alistirdim cok sukur masa kurmasindan tutunda camasir katlamaya kadar yardim ederler valla yok oyle bedavaya ayaklari uzatip yatmak:)
Velhasil hersey annede bitiyor,cocuk nasil yetisirse oyle devam eder..sizde ufaktan alistiracaksiniz tatli dille guler yuzle zamanla kivama gelir:)
bunu yaptığımda da huzursuzluk ve kavga çıkıyorO zaman şöyle yapacaksınız; işten geldiğinde çocuğunla ilgineceksiniz, eşiniz yemek istediği zaman da "hazırla hep birlikte yiyelim, şuanda çocukla ilgilenmem lazım on tane elim yok" deyip açlıktan bayılsanız da yemek hazırlamayacaksınız.
bence deVarmı böyle erkekler. Utanmasa kaşıkla ağzına yemek ister benimki.
Bende hoc bisey anlamadim bu yenilikten trend konular nerdeKonunuzla hiç alakası yok ama ne olmuş bu siteye yenilenmis ama çok karmaşık hiç olmamış aradiğim hiçbirşeyi bulamıyorum belki yöneticilerden biri okur
siz müneccim misiniz nerden biliyorsunuz 30 una kadar ailesinden ayrılmadığını. Anasının koynundan çıkmamıs ne demek yahu Garip garip yorumlar gerçekten sinirleniyorum...
Maddi-manevi tüm yükü paylaşıyoruz.
Bir gün önceden,ertesi akşama ne yiyeceğimiz bellidir ve genelde ön hazırlığı da yapılmıştır.
Eve kim erken gelirse,mutfağa o girer.
Yemekten sonra birimiz masayı toplarken diğeri çayı demler.
Dün akşam yemeğine misafirimiz vardı,
ben pazara uğradım,eşim markete.
İkimiz de eve erken geldik,
eşim kabakları soyup tatlıyı pişirdi,
ben de yemekleri yaptım.
Eşim sağolsun sebzeleri soydu,
çöpleri toparlayıp,attı.
Evimiz temizdi ama eşim yine de yemek hazırlığı sonrasında mutfağı ve salonu süpürdü,ben lavaboları ve wcyi elden geçirdim.
Masayı birlikte kurduk.
Misâfirlerimizi güzelce ağırladık.
Bizde hayat müşterek kısacası.
Eşim bazen yardimci olur ama mecnuriyetten çene yapacam diye ben çalışmıyorum bu arada ama Babam mükemmel bi insan işten erken gelir evi dip köşe temizler 3 çeşit yemek ve tatlı yapar gider annemi alır is yeri yakın olmasina ragmen çayını kahvesini yapar karsiliginda sadece bitane opucuk ister .Bence bu karakter meselesi yetişme tarzı degil çünkü diğer amcalarimida aynı anne yetistirdi hiç alakalari yok amcam eve geldiğinde yemek hazır olmasın eşini dövecek kadar sinirlenir
Gittim geldim.Soru bence erkekler neden encil olmamali, gercek soru su ki siz neden yetiskin bir insanin karsinizda 8 yasindaki cocuk gibi davranmasina izin veriyorsunuz? Neden nazini cekiyorsunuz? Neden kadinlar erkeklere bulunmaz Hint kumasi gibi davraniyor? Bu sekilde davranmazsaniz sorununuz kokten cozuluyor.
Anasının koynundan henüz çıkamamış, göbek bağını kesememiş, anasının kuzusu, paşası adamlarla evlenirseniz böyle olması kaçınılmaz. O adam ortalama 30 yıl bir ev işine elini sürmediyse, bir kap yemek yapmadıysa, sofraya bir tabak koymadıysa, kendi karnını doyurmaktan ve bakımını yapmaktan aciz yetiştirildiyse 30 yıl sonra kafasına saksı düşüp birden sizinle evlenince mükemmel adam olmasını beklemek saçma.
Eşimle tanıştığımızda yaklaşık 10 yıldır yalnız yaşıyordu (ailesiyle aynı sokakta olmasına rağmen) ve evi bir erkek evine göre oldukça temiz, iyi döşenmiş ve bakımlıydı. Yıllarca yalnız yaşayan bir adam evlendikten sonra haliyle kendi işini yapmayı biliyor. Çalıştığım çalışmadığım her dönemde evin içinde elinden ne gelirse yapar hatta benden daha çok yapar neredeyse. Temiz ve düzenli bir adamdır, hem dağıtmaz hem toparlar sağolsun. Hafta içi yemekleri ben yaparım genelde çalışma saatlerim uygun olduğu için ama hafta sonları sabah kahvesinden dört dörtlük kahvaltıya, akşam yemeğinden tatlıya her şeyi o yapar.
Tüm erkekler aynı değil.
Benimki bir melek melek.
İş yapar,toz alır,yemek yapar. Ve daha bir çok şey. Yarın bir gün evlenip çoluk çocuğa karışınca eminim çocukta bakar,süpürge de açar. Annesinin evinde bebekten farksız ama benim ya da kendi evinde herşeyi kendisi yapar.
Herkesin aynı olduğunu sanmıyorum ya. Kendisinin yapısı öyle,yardım severdir yani.Benimki de sevgiliyken öyleydi.
O hallerin raf ömrü 5 yıl.
Tüm erkekler aynı değil.
Benimki bir melek melek.
İş yapar,toz alır,yemek yapar. Ve daha bir çok şey. Yarın bir gün evlenip çoluk çocuğa karışınca eminim çocukta bakar,süpürge de açar. Annesinin evinde bebekten farksız ama benim ya da kendi evinde herşeyi kendisi yapar.
Herkesin aynı olduğunu sanmıyorum ya. Kendisinin yapısı öyle,yardım severdir yani.
Her kaprisime,tribime,nazıma rağmen hiç gık dediğini duymadım.
Gercekten karakteri öyle olsa anasinin evinde de yapar.
Ben de derdim annesine bile yardım etmezken beni nasıl el üstünde tutuyo diye.
Ay tam salakmışım.
Çocuk doğdu, elinden her iş gelen bana yemek yaptırmayan adam buhar oldu.
Süpriiizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?