Cunku bosanmak icin evlenmediniz evlilik mucadeledir..Ikizler evliligi cok yipratit cunku zordur. Esinizle tatli dille konusup yardim isteseniz adim atardi eminim..Dedigim gibi ikizlerim cok yaramaz 8 ve 5 calisiyorum esim cok daha yogun gelip yemek yer oynar cocuklarla 1saat ve uyur..Ben gece ev toparlarim uyutup hepsini..hafta sonu da doyasiya gezeriz yer iceriz film izleriz..napalim hayat bu iste..esimden rica edersem.hayatim canim.diye cumle kurarim o da zaten itiraz etmez..
En guzel is cocuklari 1 saat parka giturmesi bence..veya ben cikar 1 saat hava alirim o bakar..
Burda boşan çabuk diyenlerin eşlerinin tüm isleri yaptigini ve her gün cicekle geldigini romantik sarkilarla dans ettigini mi sanıyorsun ?hayat senin karar senin burda gaza gelmeni onermem..
Burda atıp tutmak çok kolay,bak bu arkadaş ne kadar doğru yazmış.cunku senin yorgunluğu bu ancak aynı şeyi yaşayanlar anlayabilir
Çalışıyorum,altında kendime ait arabam var,evime her hafta temizlikçi alabiliyor Ken bosanamadim..asamadigimiz problemi bakyim çözemiyorum çocuğun birini alıp çıktım.kapida yigilmisim..buradaki insanları anneligimi sorguladi,karpuz mu seciyor mudum???
İnsanların yaşadıkları ve bunlara karşı gösterdiği direnç birbirinden farklıdır.sen ki o 17 aylık olana dek büyütmüş Sun, güçlüsün..bunu unutma
Eşinin sığındığı şey senin iyiligini kullanmak ve acindirmak kendini..bı sure (bizde 5 yıl) günü kurtarıyor fakat öyle bı an grliyog ki çocuklari da gormuyog,kendine Zarar verecek noktaya geliyor Sun..
Sana tek tavsiyem bu noktaya gelme..oturup konuşmak istiyorum de ve konuş.ondan neler vekledbekle,nelerden yoruldugunu anlat..ailelerini çok geç öğreniyorlar..bu da onların tecrübe şu oluyor...
Gerçekten beni üzen insanları cikardim hayatımdan,iki cocugumla ve esimle mutluyum artık..
Sorun bazen ne biz ne de eş oluyor mus..
Rabbim yavruları ni anneli babalı büyütsün,bu duanın ne kadar önemli olduğunu onlar buyudukce daha iyi anlıyor insan..