- 15 Haziran 2022
- 948
- 813
- 53
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
-
5 yıllık kocasına da ağzın kokuyor dediği için adamın bu kadar delirmesi de ilginç.Or.co. kufuru affedilir yani olan bir kufur degil ki agir tahrik sayilir.
Siz nasil bu hale geldiniz ki 5 yilda?
Yani ben kendi eski evliligim uzerinden degerlendirdigimde bu tarz seyler bizim icin cildirmalik seyler degildi, orayi bende anlayamadim ama belliki bu ciftin evliliginde kirmizi cizgiymis, iki tarafta bu cizgilerin ya farkinda degil yada bilerek isteyerek asip sanslarini zorluyorlar.5 yıllık kocasına da ağzın kokuyor dediği için adamın bu kadar delirmesi de ilginç.
Tamamen istemsiz çıktı ben bunu bilerek söylemedim malesef hiç düşünmeden oldu bundan sonra sen bana bunu dedin diyecekOr.co. kufuru affedilir yani olan bir kufur degil ki agir tahrik sayilir.
Siz nasil bu hale geldiniz ki 5 yilda?
Yani sizin tiksinir gibi söylemeniz çok ayrı, adamın büyütmesi çok ayrı. Ancak mantıken düşünürsek, aç olarak uyuyup uyanan bi insanın ağzı kokması çok normal.yeni eve taşınacaktık ben hevesle arabayla bir iki eşya götürelim dedim kırılacak ya da paketlenmeyecek bir iki bişey hem de evi tekrar görürüm diye kendimce hevesliyim.
Eşim akşam 5.30 işten eve gelince yatıcam dedi ben kızınca bana sorun çıkarma yatıp dinlenicem yoruldum dedi. Sonra uyandırdım 7 gibiydi acıktı yemek yoktu çünkü taşınacağız uğraşmıyorum dışardan yer diye.
Önce eve gidelim dedi kendisi. Gittik eşyaları koyduk. Sonra yanına gidince bana bi kötü koku geldi öf ağzın kokuyo dedim. Bi anlık demiş oldum bunu.
ben miyim bunu diyen bana bağırdı yanımda 21 aylık çocuğum korktu ağladı kafasızsın sen dedi ne diyeceğini bilmiyosun salaksın bu gibi sözleri tekrarlayıp bağırdı aşağı indik arabaya bindik arabadan korktuğumu biliyo beni korkuttu sonra yemek yemeye gidicez konu kapanır sandım tam o taraflara giderken ben seninle uğraşamam dedi eve sürdü ben kendi anahtarımı almamıştım anahtarım yok dedim sonra böyle davrandı diye arabadan indim çocuğu kucağıma aldım arabayı bastı gitti ben çocukla dışarda kaldım onla yürüdüm öyle ağlayarak. yarım saat sonra geldi yoldan aldı beni. Bebeği uyuttum gel diye çağırdı ben gitmeyince bak bi daha çağırmam gelmem dedi. ( hep tartışmalarımızda güya barışmak amacıyla gel diye çağırır ama hep ben kendimi ispat etmeye çalışırken şundan dedim bundan yaptım gibi açıklamalar yaparken bulurum kendimi o nedenle gitmedim)
Ayrı uyudu, sabah oldu suratsız yüzüme bakmyo. Sen beni sahipsiz mi saf mı sandın bana nası böyle davranırsın dedim. Sen de kokuyosun ben sana söylüyo muyum dedi söyleseydin ne var bunda dedim kendimde diyorum ter koktum iyice duşa giremedim gibi laflar söyliyorum kendime zaten dedim. Ben onu çok aşağılamışım olmadık durduk yerde demişim evet dedim de bu mudur sizce tepki böyle mi olmalıydı?
Ben bağırıp çağırınca bana s..tir git dedi. Ben de or.p ço.. diyecektim yeminle öyle anlık oldu ki 5 senelik evliliğimde böyle sözler kullanmadım ben somra devamını getirmedim. Böyle bok gibi bi evlilik oldu yani ben sinir krizi geçirdim şimdi o lafı kullanıyo sen bana bunu dedin diye
bi de bu acıkınca böyle birine dönüşüyo ben mi hatalıyım yani bu aşağılamak mı oldu bi anda öyle olduysa bile böyle tepkiler normal mi.
Şöyle söyleyim bizim aramızda cinsellikle ilgili sorunlar var, ben ona yetişemiyorum o çocuk uyanıkken bile beni sıkıştırıyo ve o an onu tersliyorum böyle hareketler yapınca ben baskı hissediyorum sürekli zorunluymuşum gibi bişey bu. O da bana benim ona hiç gitmediğimi istemediğimi hep kendisinin istediğini söylüyodu. Yani hiç fırsat vermedi ki istememe her gün istiyor bense dinlenmek istiyodum bebek uyuyunca, bunlar önceki olaylar . Sırf kavga çıkarmasın diye istemediğim halde gittiğim zamanlar oldu benim.Yani ben kendi eski evliligim uzerinden degerlendirdigimde bu tarz seyler bizim icin cildirmalik seyler degildi, orayi bende anlayamadim ama belliki bu ciftin evliliginde kirmizi cizgiymis, iki tarafta bu cizgilerin ya farkinda degil yada bilerek isteyerek asip sanslarini zorluyorlar.
Ben hic anlamadim bu durumu yalan yok.
7 yıl flört, ilk 3 yıl sonrası özenilecek bir evlilikten buraya kadar geldi işte çok tuhaf, bebekten sonra sorumluluk ikimize de fazla geldiYani sizin tiksinir gibi söylemeniz çok ayrı, adamın büyütmesi çok ayrı. Ancak mantıken düşünürsek, aç olarak uyuyup uyanan bi insanın ağzı kokması çok normal.
Yani neresinden tutarsam elimde kalır gibi. Ben en samimi olduğum insana bile açıkça öfff ağzın kokuyo diyemem. Nazikçe şeker vs uzatır veya o mesafeden uzaklaşırım. Bilemedim kırıcı olmuş, şahsen kocam bana bi anda öff ağzın kokuyo dese bende çok kırılırdım galiba
Sonunu okudum da ağzınızdan o.c tarzı birşey çıktı ve kocanızda duyduysa geçmiş olsun. Kavgada dahi edilmeyecek küfürleri kocanıza ediyorsanız. Kocanız sg dedi diye sizde edecek değilsiniz ay bilemedim çok iğrenç bi evliliğiniz var saygınız yok sınırınız yok
Sorumluluktan ziyade, sizde biraz saygı sorunu var gibi. Bence öncelikle birbirinize olan saygıyı geri kazanmaya bakın7 yıl flört, ilk 3 yıl sonrası özenilecek bir evlilikten buraya kadar geldi işte çok tuhaf, bebekten sonra sorumluluk ikimize de fazla geldi
Tamamen istemsiz çıktı ben bunu bilerek söylemedim malesef hiç düşünmeden oldu bundan sonra sen bana bunu dedin diyecek
Şöyle söyleyim bizim aramızda cinsellikle ilgili sorunlar var, ben ona yetişemiyorum o çocuk uyanıkken bile beni sıkıştırıyo ve o an onu tersliyorum böyle hareketler yapınca ben baskı hissediyorum sürekli zorunluymuşum gibi bişey bu. O da bana benim ona hiç gitmediğimi istemediğimi hep kendisinin istediğini söylüyodu. Yani hiç fırsat vermedi ki istememe her gün istiyor bense dinlenmek istiyodum bebek uyuyunca, bunlar önceki olaylar . Sırf kavga çıkarmasın diye istemediğim halde gittiğim zamanlar oldu benim.
Bu konuda hiç cinsellikle alakası yokken onu aşağıladığımı düşündürdü gerçi biraz alakası da var, yok değil öpmek istemediğim zamanlar oldu bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?