Bu evlilik bitti mi?gurursuzluk mu yapıyorum onunla aynı yerde durarak

İşten gelir gelmez uyuyacağım diyo ben zaten geldiğinde ne istediğini sorup yemek söylüyorum kendi hemen uyumak istedi,
Aslında konu yemek değil sadece açlıktan bana sinirlenmesi ben ona demiştim giderken alırız diye bunu biliyodu zaten

İşten gelir gelmez uyuyacağım diyo ben zaten geldiğinde ne istediğini sorup yemek söylüyorum kendi hemen uyumak istedi, bebeğim için kabak yemeği yapmıştım ama eşim sebze yemez ayrıca ona da çok nadir de olsa dışardan yemek yedirebiliyorum zor da kaldığımda
Aslında konu yemek değil sadece açlıktan bana sinirlenmesi ben ona demiştim giderken alırız diye bunu biliyodu zaten

Acıkınca sinirli oluyor yazdınız bir yerde. Kan şekeri düşüyor hormonlar bozuluyor, sinirli öfkeli olunuyor. Madem böyle bir sorunu var bazen yemek işini de kendi halletsin. Çocuğa kabak yemeği yapıp adama da fırında basit bir yemek pişebilir. Yani yapmak zorundasınız demiyorum yanlış anlamayın kazık kadar adam alsın yesin bir şey ama B planınız da olsun. Buzdolabı fırın tabak çanak hepsi kutulandı mı? Ben mesela tez canlıyımdır, böyle taşınma kırılacak eşya vs getir götürmede kendim hallederim. Akşam eşim gelene kadar beklemem, yapabileceklerimi yaparım. Ehliyetiniz yok diye mi eşinizi bekliyorsunuz? Eğer öyleyse bir an önce ehliyet alın. Bu adamla evli kalın ya da boşanın orası sizin kararınız ama kimseye bağımlı kalmayın. Her yere eşle gidilecek diye bir şey yok.

Ağız kokusu için daha nazik olabilirdiniz. Küfürler hakaretler havada uçuşmuş, gerek var mıydı? Konularınızı bilmiyorum belki eşiniz mağara adamının önde gidenidir ama yine de kelimeleri doğru seçmekte fayda var.

bu sıcakta işten gelen aç bir insana bu tavırlar hiç çekilmez.
siz çalışıyor musunuz bilmiyorum ama kendinizi onun yerine koyun.
ben işten gelicem bu sıcakta aç aç bi de trip çekemem kusuru bakmayın yani, adam işten gelmiş aç ve sen ağzın kokuyor diyorsun? mide açken salgılanan şeyler koku yapar, çamaşır suyu içmeyecekse.

Merhaba çocugunuz olduğu icin bu yasadiklarınıza ayrica uzuldum. Sizi asagilayip salak gerizekali gibi asagilayici sozler soyleyip sonra sizin sakin kalmanızı beklemeside tuhaf. Buradaki insanlarında adam icini bosaltmis ne olduki baska diyen var, size nasil bu halr geldiniz diye soranda var. Her ne yasanirsa yasansin sizin aranizda birbirinize saygı kalmamis ne var agzin kokuyo demende bende esime diyorum dislerini fircalar misin bile diyorum keza esimde yeri gelince bana diyor evlilikte bunlar onemli seyler değil bazi seylere sessiz kalmamiza gerek yok. Esinizde size, seninde kokuyoe ben sana diyor muyum demis demiyosa problem var zaten bunu icinde tutmana gerek yok ne gerek var yani.
Söyleme tarzını bilemem kotu hissettirmis olabilirsiniz belki soyleyisiniz o an ogrendiginizi gosterdiyse esiniz bozulmus olabilir ama bu bozuluncada sizi asagilayabilme hakkini vermiyor asla. Keza birde coxugunuzun yaninda ne kadar kotu bir sey o cocugunda bilinc altina bunlari sokuyor ilerde size saygisi kalmaz boyle devam ederse. Sizi anahyarim yok demeniz durumunda o sekilde birakmasi falan yemege gidecekken ugrasamam gec eve sen ben yer gelirim demek gibi bisey oldu. Sen insan degil misin ac degil misin ne kadar yanlis hareket buna cok bozulurdum. Sahsen benim esim suradan bi doner dahi yese beni arar alayim mi yada sende gel gibi seyler soyler, bu bu sekilde ilerleyebilcek seyler degil. Esinizle oturun konusun bence, sana bu sekilde davranmasi cidden hos degil. Size sabrıda saygisida kalmamis, bu boyle olunca sizinde sayginiz kalmamis ve sabriniz da bittigi an daha da buyuk kavgalar olur. Biran once harekete gecip konusmaniz anlasmaniz lazim sizinde bazi hareketlere soyleyis tarzlariniza bazi durumlariniza ceki duzen vermeniz gerek. Bu mesele suan cok buyuk buyuk mesele degil aşılabilir bi mesele dayak yok siddet yok aldatma yok sonucta.

Evet çalışıyorum ücretsiz izindeyim ben ne bulursam atıştırırım bastırmak için yemek hazır olana kadar ama o öyle yapmaz zaten yemek söyleyeceğimi biliyodu ama uyuyacağı için dışarı çıkınca alırız dedim daha çabuk yer diye o da eve gidelim sonra bakarız dedi.
Ağzı da her zaman kokuyodu ben söylüyodm önceden dişini fırçala diye mesela sanki çok dikkat eden biriymiş gibi bu kadar büyük tepki göreceğim aklıma gelmezdi gerçi hep böyle oldu benim bir cümleme hep bağırıp çağırıp küsüp oturuyo son 1.5 senedir ben peşinden gidiyorum bu alışkanlık oldu resmen ben de eski düzeni özlüyorum o benim yanıma gelirdi önceden ne olursa olsun

O kadar alıngan adam bir zahmet leş gibi ağız kokusuyla eşinin yanına gelmesin.uyandıktan sonra gidip 2 saniyede bir ağzını çalkalayıversin.ne var bir de bunda bu kadar yani? Gider fırçalarsın biter gider yani.ne var bu kadar alınacak? Evlilik bu.bir de kazık kadar adamın ne yiyip ne içeceğini kadın mı planlamak zorunda.şu yorumunuzu bir okuyun. Sanki yetişkin birinden değil de küçük bir cocuktan bahsediyorsunuz.kocanı zamanında doyurmazsan başına bunlar gelir demişsiniz resmen. gercekten bu konudaki yorumlar şaka gibi.ne oldu size anlamadım ki?.

Son düzenleme:
Almak istedim ama ehliyet alamıyorum arabada üzerimize geliyomuş gibi hissettiğim diğer arabalardan dolayı çok kalbim çarpıyor o da ayrı bir konu

Saçmalamişlar ya.ben de şok oldum yorumlara.sqnki koskoca adam değil de küçük çocuktan bahsediyorlar.resmen kocanın karnını zamanında doyurmazsan başına bunlar gelir demişler.

Eşim akşam 5.30 işten eve gelince yatıcam dedi ben kızınca bana sorun çıkarma yatıp dinlenicem yoruldum dedi.

Bence sorun burada başlamiş dışarıdan eve yorgun gelen insana bir süre negatif şeyler aktarmamanız gerekiyor cinsiyet farketmeksizin

Bence sorun burada başlamiş dışarıdan eve yorgun gelen insana bir süre negatif şeyler aktarmamanız gerekiyor cinsiyet farketmeksizin
İşten gelince uyuması benim için sinir bozucu bir şey o saatte uyuyup sonra geç saate kadar oturuyo ben ondan önce uyuyorum bu sefer ve ben de çalışıcam yakında ücretsiz iznim bitecek ben de uyursam olur mu yemeği kim hazırlıywcak çocuğumuza kim bakacak uykuya bayılır kendisi o zaman bile diyecek ben biliyorum

Tamamen istemsiz çıktı ben bunu bilerek söylemedim malesef hiç düşünmeden oldu bundan sonra sen bana bunu dedin diyecek
Dedirtmeseydin diyerek üstüne gidin. Bende küfür etmem ama eşiniz o kadar abartmış ki. Insan eşine ağzın kokuyor diyemeyecek mi, ne var bunda?

Saçmalamişlar ya.ben de şok oldum yorumlara.sqnki koskoca adam değil de küçük çocuktan bahsediyorlar.resmen kocanın karnını zamanında doyurmazsan başına bunlar gelir demişler.
Ferhans hayırdır, evli çocuklu kadınları yerden yere vurmaktan vaz mı geçtiniz? Saçmalamışlar ne demek, herkes fikrini yazamayacak mı? Kimse koca güzellemiyor ama hemcinsimiz diye sende sıfır hata ez geç diye gaz mı verelim? Yani bana kalsa böyle bir adamla evli kalmak vakit kaybı. Ben de ağzının payını verir altta kalmam ama niye bu noktaya gelsin? Benim eşim de acıkınca sinirli olur ama adam kendini bildiği için bulur yiyecek bir şey ya da bana sorar evde var mı bir şey diye. Küfürler hakaretler karşılıklı havada uçmuş. Oç demek de kabul edilmemeli.

Agzi devamli kokuyorsa diseti problemi olabilir. Ben her gun fircalasam bile kokar, genetik bir hastaligim var. Surekli gargarayla calkaliyorum,dis fircasi yetmiyor, klorheksidinli gargara var arada onla da calkaliyorum ama o devamli kullanilmiyor. O yuzden esine soylerim koku hissedersen cekinme soyle diye.
Acken ben de cok sinirli olurum, diyet yaparken esime bana bulasma derim hatta, babam da oyledir, kan sekeri hemen duser, bayilacak gibi oluyor bazen. O yuzden disarda bir is olacaginda annem atistirmalik ufak tefek, uzum olur, kraker olur, ekmek arasi peynir olur bir kaba koyar mutlaka. Karsilikli ikiniz de saygiyi ve anlayisi kaybetmisssiniz, umarim toparlarsiniz

Önce adam o tarz birşey söylememiş mi? Kadın hatasiz demiyorum da adam başlatmış diye anladım.biri de bana o tarz birşey söylese ben de karşılık veririm.

Bunu annesi gibi eşi mi düşünecek? Ondan sonra da eşinize annelik yapmayın deyip duruyorlar.gerçekten kadınlar ne yapsa suç.üstelik kadınlar da buna çanak tutuyor.

Bebekten sonra mı böyle oldu sadece?

Erkeklerin çoğu ağlayan kadından nefret ediyor.ben bunu gözlemledim.kizsan da bağırsan da hakaret de etsen onları ağlamak kadar sinirlendirmiyor. Bütün dengeleri bozuluyor.biz şefkat beklerken onlar daha da sinirlenmiş oluyor.mümkün olduğunca ağlamamak lâzim.

Çok saygı sınırlarını aşan bir iletişim olmuş aranızdaki. Sınır çizmeyi öğrenmeniz gerekiyor. hakaret hakareti getiriyor ne yazık ki. Eski eşimde çocuğum doğduktan sonra buna benzer saygısızlıklar başlamıştı ve giderek artmıştı. Bu hakaretleri yüzünden çok kavga ettik ve boşanırken aldatmıyorum, kumarım yok, eve bağlıyım, sana şiddet uygulamıyorum. Sorunun ne dedi O kadar gerilime ve kavgaya rağmen bu sözel şiddeti ve hakareti normal görüyormuş. Söylemek istediğim şu, istediğiniz kadar açıklama yapın, küsün, kırılın, bir kere yapınca ve çok net bir sınır görmeyince artırarak yapıyorlar. Söze değil davranışa göre hareket ediyorlar. Siz küsünce barışmaması konusuna gelince, daha önce sanırım bu gerilimleri çok yaşamışsınız, ve o size siz ağlayınca gelmiş. Şu anda ağlar ağlar, küser, barışır düşünce aşamasına geçmiş. Bundan sonra daha sık böyle küser kavgalarınızda muhtemelen. ağladığınızda daha az gelir.

Sizi anıyorum, o hakaretleri işitince insanın içinde bir şeyler kopuyor ama yine de sizin de karşılık vermemeniz gerek. Seviye daha da düşüyor çünkü. Çocuk doğduktan sonra o yorgunluk ve hormon durumunuza bakmaksızın her yerde sıkıştırmaya çalışması ise tek kelime ile -bencillik. Eşiniz ne fiziksel sınırlarınıza ne duygusal sınırlarınıza saygı duymuyor kusura bakmayın. İlişkiyi sizin bir göreviniz kendinin de bir hakkı olarak görüyor muhtemelen. Bir insanın istemeden ilişkiye girmesi, ilişkiye zorlanması karşıdaki eşi bile olsa kabul edilir bir şey değil ve insanda kendi farkında olmasa da çok derin yaralar açıyor. Benim önerim bir evlilik terapistine falan gitmeniz. Bu hakaretleri, ilişkiye zorlamaları falan sineye çekmeyin. Kendiniz de o hakaret seviyesine düşmeyin. Birbirinizi aşağıya çekersiniz. İstemediğiniz halde o küsmesin diye ilişkiye girmek hiç sağlıklı değil. Sizin ondan iyice soğumanıza uzaklaşmanıza, tiksinmenize, öfke duyup içinize atmanıza yol açar. Muhtemelen bu ağız kokusu meselesi de onun yansımalarından biri. Terapiste gitseniz iyi olur birlikte.

Ay sizi de anlamıyorum yani,koca diyebilir sinir anında ama kadın diyemez mi? Ağzından kaçırmış işte kokuyor lafı,ne büyütüyor da çocukla karısını yolun ortasında bırakıyor? Bırakın erkeklere olan bu iltimasları,şaşırmayın ya aaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…