Bu flört mlört işleri çok değişmiş?

Yaa jenerasyon değişti mertlik bozuldu mu desem, eski çamlar bardak oldu mu desem cidden bilemiyorum.
Bu niyeti bozuk, ne istediğini bilmeyen, ilk buluşmada yatağa atma çabasında olan, birkaç gün konuşup sonra hemen eve çağırma peşine düşen, love bombing ile ayaklarını yerden kesip sonra birden seni betona çarptıran mal adamlardan bana da gına geldi.Çok da denk geldi.

Benim de böyle bikaç ziyan deneyimim oldu.
Normal arkadaş olarak konuşup selamlaştığım ancak hafiften böyle birbirimize bi elektriğimizin olduğunu bildiğimiz bi flört durumum olmuştu.
Adamla aramızda net bişey olmamıştı sevgili değiliz arkadaş desek o da net değil, mesajlaşıyoduk sabahlara kadar, benim olduğum yere geliyodu sürekli, beni görmek istediğini net hissediyodum, yani yanılmış olamazdım cunku hissiyatlarım hep doğru çıkardı, ilgisi olan erkeğin davranışlarını az çok tespit edebiliecek deneyimdeydim kadın hisseder çünkü net,gördüğümüzde birbirimizle selamlaşıyoduk, bikaç kere kahve içtik falan, birlikte aynı ortamlarda bulunduk, bana yakın davrandı böyle kendine çekip sarılmaya çalıştı falan ben de safım o zaman hemen ağzımdan salyalar..Aaa benle ilgileniyo mallığı.
Ancak şöyle bi durum vardı; mesajlaşıyoduk sonra bi anda tak ortadan kaybolma, ertesi güne bişey olmamış gibi selam verip konuşma, 20-25 gün geçiyor gene yazıyor, sonra tak yine ortadan kayboluyor. Ghosting uzmanıydı. Hııım kesin bi derdi var, kesin çok yoğun ondan, kesin işi var diye de bi de iyi niyet elçiliğinin dibini sıyırıyodum. Saf kafam. Halbuki bana yazmadığı ya da bişey yapalım diye mesaj attığım zamanlarda arkadaşlarıyla başka planlardaydı.Vaktim yok yalandı.

Bu süreç,aramızdaki şeyin ne olduğu belli olmadan 1-1.5 sene devam etti.
En son ben dayanamadım gittim sordum
Dedim noluyo, ne yapıyosun, hani aramızda bi elektrik var ama ben amacını anlayamadım. Sevgili desek değiliz arkadaş desek değiliz, bana bi açıklama yap falan.
Ne dese beğenirsiniz: “Sen beni yanlış anlamışsın, ben herkese böyleyim, ben bu yaşıma kadar kimseyle ilişki yaşamadım, bundan sonra da kimseyle yaşamam, senle iki oturduk konuştuk diye sevgili mi olcaz sandın, benim böyle olduğumu herkes biliyo, sana yakın davrandım diye seninle evlencek değilim”
Ben şok.
Ben de öyle mi,tamam, kusurabakma dedim o zaman, karşında enayi aptal yok senin, aklımla dalga geçecek kişi daha anasının karnından doğmadı, bundan sonra da sen sağ ben selamet diyip iletişimi bi anda kestim bunla.
Gördüğümde yüzüne de bakmadım, selam da vermedim, soğudum.

Veeeeee bizim ıssız, kimseyle ciddi ilişki yaşamayan ve buna karşı olan adamımız bu konuşmayı yaptıktan 3 ay sonra başka bi kızla sevgili oldu, 8 ay sonra da evlendi.
Ahahahahah.
Neydi bu şimdi?
O zamandan sonra anladım ki,
Sorun beni istememiş olmasıydı sorun ciddi ilişki bilmemne sorunu değildi, beni kolay lokma görüp ben bunla eğlenirim ya baksana ilgisi de var diye düşünmüştü.
Bu erkekler çok güzel rol yapıyorlar, kendilerine ilgi duyanı gördüğünde bi anda ortadan kaybolup kadının kendisine bağlanmasını sağlıyo, biz de tongaya düşüyoruz. Karşımdaki böyle bi narsistti.
Sonra da evlendi, şimdi de çocuğu var.
Psikiyatrik vakalarla niye biz uğraşıyoruz cidden.

O gün bugündür herkese temkinliyim.
Seni gerçekten isteyen adam ne yapıyo ne ediyo iki eli kanda bile olsa, senle olmak için tüm yolları deniyor. Gerisi ya yatak peşinde, ya ilgi peşinde ya da malın önde gideni.
Analarının kazık kadar olup da pışpışlayıp paşam oğlum diye büyütüp, üzerimize saldıkları yitiklerle biz uğraşıyoruz yeminlen.

Doğum günün kutlu olsun wrustria

Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun :) evet bu arayıp sormak isteyen ikinci mesaja gerek bırakmadan arar, sorar durumuna ben de alışmaya ve salmaya başladım. Şuan benzer bi durumu biriyle yaşıyorum, çok ilgiliyken buluşacağımız bu haftasonu işyerinde herkes covid oldu işyeri çok yoğun deyip iş dışı saatlerde bile yazmamaya başladı iki gündür. Sadece bi kere "aramızda bi sorun mu var?" Diye sordum, sonrasında amaaan dedim, onunla bulusamazsam başkasıyla bulusurum ve bu akşama başka bi date ayarladım insan sevile sevile sevmeyi ogreniyo işte napalim, böyle böyle yozlasiyo ilişkiler ama yapacak bişey yok, kendimizi dışardaki yırtıcılara karşı korumak zorundayız

Hos geldin yenı dunya ya,, maalesef ki bende bu islerin ıcınde yım,, cok basıtlesmiş hersey eski heyecanlar duygular yok olmus uzgunum bende seninle aynı dusuncedeyim ve umutsuzum

Siz erkek üye misiniz acaba? Şu iğrenç bakış açısını yazmaya bir kadın utanır diye düşünüyorum.

Ekşiboylar zaten hiçbir kadının yüzüne bakmadığı için kadın nefreti yaşayan niteliksiz tipler oluyor genelde. Mutlu bir özel hayatı olup da kadınlar hakkında böyle iğrenç şeyler düşünen erkekler yok. Kadınlar da böyle içi b.k dolu bir insanı görünce ister istemez kaçıyor.

Konuya geleyim sanki kadınlar bunların peşinde koşuyormuş gibi hava vermişler dedim ya ilgisi yok herkes tarafından reddediliyorlar anca. Ellerindeki para ne ki ayrıca max 1000$ kazanan adamı golddiggerlar ne yapsın, cücük kadar paraya çalışıp kendilerini Elon Musk sanıyorlar hsfdfsffsdsd. Kısacası bu eziklerden bahsetmeye bile değmez.

Ahhahh kızlar ne olacagız boyle beklenen gelmemekte ısrarcı

Ay ben bayılıyorum onlara ya. Golddigger seni netsin, dişinin kovuğuna gitmezsin sen onun, senin için parmağını kaldırmaz o kadın. Maaşlısın dostum sen, maaşlı. İstersen 30 bin TL al, Maaşlısın. Eline 3 kuruş geçen herif böyle de triplere giriyor.

Bu konuda Amerikalı kadınlara hayranım, bir realite show izliyordum bir adam aradi ben evlilik anlaşması önerdim kadın ayrıldı ne yapıcam dedi. Sunucu da ne iş yapıyorsun dedi adam da McDonaldsta çalışıyorum demez miİzleyici bir kadın aldı mikrofonu, bankada 100doları olup yüksekten uçan ezik minvali bir şey dedi bütün stüdyo koptıu adam direk kapattı çok eğlenceliydi siz de izleyin programın adı Ask Steve

teşekkür ederim :)
ben de eskiden en ufak bi uzaklaşma gördüğümde bir sorun mu var derdim ama bu onların kendini çok önemli hatta vazgeçilmez hissetmesine neden oluyor bence. ben bir öncekini önemsediğimi o kadar çok kendisine belli ettim hatta açık açık da söyledim ki cebine girdim fermuarı çekti bi de üzerine cepte unutuldum yani. karşı tarafa 'amaaan, olsan da olur olmasa da, sen yoksan başkası var' enerjisi geçirmek lazım ki nasıl olsa elimin altında diye düşünmesin. benimki de tee saat kaçta yazdı bana. ben kesinlike yazmamış, sormamıştım. neymiş efendim dün arkadaşlarıyla geç saate kadar dağıtmışmış da bugün de çok geç uyanmış. bi de günaydın diyor sadece günaydın yazdım cevap olarak, emoji bile koymadım. yine kaç saat sonra vay efendim çok yorgunum, halim kalmadı, akşam çıkamazsam kızmazsın umarım tarzı bişey gevelemiş. ya şimdi trip yapsam ya da ısrar etsem en büyük yanlışı yapmış olurum. trip yapıyorsan çok kafaya takmışsın demektir zira bu. mesela geçenlerde ben koca gün asla yazmadım, iş günüydü. akşam yazmış kendisi, işte bütün gün konuşmadık sabahtan beri napıyosun, çok yoğunsun sanırım falan demiş. evet çalıştım şimdi de bişeyler yiyeceğim dedim geçtim, açıklama falan yapmadım. e şimdi ben de aynı şeyi düşündüm, hayırdır yani bütün gün benden mesaj mı bekledi, yazmadım diye yok konuşamadık vs diyor. başka ne açıklaması var? dolayısı ile ben de buluşamıyoruz diye kızsam, sitem etsem kafaya taktığım sonucu çıkacak bundan. hatta aksine şey dedim, ne münasebet neden kızayım, insan içinden geldiği gibi yapmalı karşıdaki kızar mı kırılır mı diye değil dedim eğer dikkat ettiyse ki etmiştir detaycı bir insan, zaten ben de asla hadi ne zaman buluşuyoruz, ne zaman çıkarsın evden falan diye sormadım, konusunu bile açmadım. ve başka etkileyen birisi olursa ben de görüşücem. bir kere daha böyle olmuştu pazar günüydü yine (sanırım pazar günleri ona uygun düşmüyor gibi hissediyorum zira temizlik falan yapıyor eviyle ilgileniyor, ikimiz de çalışıyoruz) görüşürüz diye konuşmuştuk. o gün de asla üstelememiştim ama ses çıkmayınca merak etmiştim. bayağı geç kalkmış midesi kötüymüş falan zırvalamıştı bişeyler. geçmiş olsun deyip geçmiştim. baktım konuşmaya çalışıyor nasılsın, napıyosun vs. dedim dışarıdayım (oturup evde onu beklememişim, ondan ses çıkmayınca çıkmışım, belki de başkasıyla çıkmışım bak o kısmı ucu açık bırakmıştım) bi de ben pek detay vermem, soruyor arada arkadaşınla mısın falan diye, evet deyip geçiyorum ahaha. bazen kendi kendime düşünüyorum acaba çok mu sallamıyor imajı veriyorum fazlası da iyi değil çünkü biliyorsunuz... artık kendimi sorgular oldum ama karşımdaki insana başka türlü bir davranış göremiyorum sergilenebilecek.

Ya 1-1.5 sene bu şekilde sürüncemede kalmasına nasıl dayandın. Ben olsam bu kadar sabredemez patlardım
Hatta bununla ilgili bir şey yaşadım yazayım akşam. Black Wine iyi ki açmış bu konuyu kendimi yalnız hissetmiyorum meğer çoğu kadının derdiymiş. Ben de hep manyakları çekiyorum sanıyordum. Meğer manyak sayısı çok olduğu için oransal olarak denk gelme ihtimalim zaten oldukça yüksekmiş

Bana da çok iyi geldi valla, "ilişki düşünmüyorum" ya da "ömür boyu flört edelim" erkeğini alt etmenin yolunu bulan olursa buradan paylassin pls, bilgi paylastikca güzel

Siz ne yaşadınız demsun

Ahahah ıssız adamların dertlerini çeken kadınlar olarak bence bi dernek kurmalıyız.
Valla nasıl dayandım şimdi düşünüyorum da harbi harbi iyi ki kafayı oynatmamışım
Bi ara sorun bende mi diye çok düşündüm sonra baktım bunların sayıları fazla,denk gelme olasılığını arttırıyor.Düzgün insanların olabileceğine dair inancım yerle yeksan olmuş durumda

ergence gelebilir ama şu adamın videoları bu konuluk değil mi ya, bence baya da iyi içerik

Yaa konuyla alakalı değil ama soylemeden gecememiycem bu adamı bikac kez TV programinda görmüştüm, işte filanca erkek tiplerinden uzak durun vs biseyler anlatıyordu fakat tipine ve tavrına bakınca tam da anlattığı tipe benzettim kendisini

Bunu niye yazdın uluorta, hadi linç gelmemiş şanslısın

Bana da çok iyi geldi valla, "ilişki düşünmüyorum" ya da "ömür boyu flört edelim" erkeğini alt etmenin yolunu bulan olursa buradan paylassin pls, bilgi paylastikca güzel

Siz ne yaşadınız demsun
İlişki düşünmüyorum = gizli gay
Ömür boyu flört edelim = fakir

İki cümleyi de duyunca “ben bi lavaboya gidicem” de çantanı al, kaç, heryerden engelle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…