- 2 Mayıs 2019
- 868
- 1.476
- 113
- Konu Sahibi Black Wine
-
Doğum günün kutlu olsunşimdi de yeni moda ortadan kaybolmak
bayağı ortadan kayboluyorlar.
ben de biriyle konuşuyorum bir süredir. tanıma aşamasındayım ilişki falan başlamadı zaten pat diye ilişkiye başlayabilen birisi değilim. tatlı tatlı konuşuyoruz, iletişim güzel, güven zedeleyecek bişey yapmadı, karakterde de sorun görmedim. iki kez buluştuk çok iyi zaman geçirdik vs. hatta bugün de buluşalım diye sözleşmiştik. dün akşamdan beri kayıp. en son dün akşam ben bi resim atmışım ona cevap yazmış, nerdesin falan demiş. cevap vermişim sen napıyosun demişim o saatten beri yok. buhar oldu uçtu. son görülmeler kapalı ama kafama da takıldı, akşamdan beri bakıyorum çevrimiçi de yakalamadım hiç. sosyal medyasında da hareket yok, dün akşam attığım hikayelere falan bakmamış mesela. yok yani o da dışarıdaydı sanırım ama noldu, öldü mü, telefonuna mı bişey oldu bu sessizliğin açıklaması nedir hiç bilmiyorum. benim telefon kaybetme ya da ortadan kaybolma lüksüm asla yok mesela işimden dolayı. ne bok yedi anlam veremiyorum. eskiden olsa başına bişey geldi sanar merak ederdim en azından bi arardım. tek satır bişey yazmadım ekstra. saldım. zaten ben her şeyi saldım artık. bugün doğum günüm. bu yaşıma dek kendime güvenmeyi, başkalarına da güvenmemeyi öğrendim. bilemiyorum belki vardır mantıklı bi açıklaması, belki sahiden başına bişey gelmiştir ya da artık beni sallamıyordur. cehenneme kadar yolu var valla. diyorum acaba sorun bende mi. acaba ben hayatıma kimseyi almamalı mıyım? vallahi olmadıkları zaman kafam daha rahat. bir önceki dengesiz ve yalancıydı. bu seferkine anlam veremiyorum tanımlanamayan cisim desem daha doğru ahaha. ama yok, yargısız infaz yapmayacağım. yargılamayacağım da. eskiden yargılar, üzerinde düşünür, canımı sıkan durumları mutlaka karşı tarafla paylaşırdım hani şu uzun mesaj atma sendromuartık yok. anladım ki benim sormama da gerek yok, insan olan bir açıklama yapıyor. kaybetmek istemeyen insan ile kaybetmeyi umursamayan insan arasındaki keskin çizgiyi öğrendim bu zamana kadar. anladım ki kendimi yormam, doğru iletişim diye kendimi paralamam, yazılmadığı zaman o ikinci mesajı atmam yersiz. düşünüyorum, araştırıyorum ya sorun bende mi neden yürümüyor bu işler diye. ama bi bakıyorum çoğu insan için bu durum geçerli. gerçekten ilişkiler çok tuhaf bir hale gitmeye başladı. noluyor bu insanlara bilemiyorum. ye, iç, gül, eğlen ve gelirse sadece doğru insanı ciddye al. o da gelirse tabii. şu kaybolma olayını nasıl yaptıklarını çekirdeğim ve çayımla uzaktan izliyorum. ya exiyle barıştı, ya başkasını buldu ya da dümdüz ruh hastası. normal insan işi değil bunlar.
Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun :) evet bu arayıp sormak isteyen ikinci mesaja gerek bırakmadan arar, sorar durumuna ben de alışmaya ve salmaya başladım. Şuan benzer bi durumu biriyle yaşıyorum, çok ilgiliyken buluşacağımız bu haftasonu işyerinde herkes covid oldu işyeri çok yoğun deyip iş dışı saatlerde bile yazmamaya başladı iki gündür. Sadece bi kere "aramızda bi sorun mu var?" Diye sordum, sonrasında amaaan dedim, onunla bulusamazsam başkasıyla bulusurum ve bu akşama başka bi date ayarladımşimdi de yeni moda ortadan kaybolmak
bayağı ortadan kayboluyorlar.
ben de biriyle konuşuyorum bir süredir. tanıma aşamasındayım ilişki falan başlamadı zaten pat diye ilişkiye başlayabilen birisi değilim. tatlı tatlı konuşuyoruz, iletişim güzel, güven zedeleyecek bişey yapmadı, karakterde de sorun görmedim. iki kez buluştuk çok iyi zaman geçirdik vs. hatta bugün de buluşalım diye sözleşmiştik. dün akşamdan beri kayıp. en son dün akşam ben bi resim atmışım ona cevap yazmış, nerdesin falan demiş. cevap vermişim sen napıyosun demişim o saatten beri yok. buhar oldu uçtu. son görülmeler kapalı ama kafama da takıldı, akşamdan beri bakıyorum çevrimiçi de yakalamadım hiç. sosyal medyasında da hareket yok, dün akşam attığım hikayelere falan bakmamış mesela. yok yani o da dışarıdaydı sanırım ama noldu, öldü mü, telefonuna mı bişey oldu bu sessizliğin açıklaması nedir hiç bilmiyorum. benim telefon kaybetme ya da ortadan kaybolma lüksüm asla yok mesela işimden dolayı. ne bok yedi anlam veremiyorum. eskiden olsa başına bişey geldi sanar merak ederdim en azından bi arardım. tek satır bişey yazmadım ekstra. saldım. zaten ben her şeyi saldım artık. bugün doğum günüm. bu yaşıma dek kendime güvenmeyi, başkalarına da güvenmemeyi öğrendim. bilemiyorum belki vardır mantıklı bi açıklaması, belki sahiden başına bişey gelmiştir ya da artık beni sallamıyordur. cehenneme kadar yolu var valla. diyorum acaba sorun bende mi. acaba ben hayatıma kimseyi almamalı mıyım? vallahi olmadıkları zaman kafam daha rahat. bir önceki dengesiz ve yalancıydı. bu seferkine anlam veremiyorum tanımlanamayan cisim desem daha doğru ahaha. ama yok, yargısız infaz yapmayacağım. yargılamayacağım da. eskiden yargılar, üzerinde düşünür, canımı sıkan durumları mutlaka karşı tarafla paylaşırdım hani şu uzun mesaj atma sendromuartık yok. anladım ki benim sormama da gerek yok, insan olan bir açıklama yapıyor. kaybetmek istemeyen insan ile kaybetmeyi umursamayan insan arasındaki keskin çizgiyi öğrendim bu zamana kadar. anladım ki kendimi yormam, doğru iletişim diye kendimi paralamam, yazılmadığı zaman o ikinci mesajı atmam yersiz. düşünüyorum, araştırıyorum ya sorun bende mi neden yürümüyor bu işler diye. ama bi bakıyorum çoğu insan için bu durum geçerli. gerçekten ilişkiler çok tuhaf bir hale gitmeye başladı. noluyor bu insanlara bilemiyorum. ye, iç, gül, eğlen ve gelirse sadece doğru insanı ciddye al. o da gelirse tabii. şu kaybolma olayını nasıl yaptıklarını çekirdeğim ve çayımla uzaktan izliyorum. ya exiyle barıştı, ya başkasını buldu ya da dümdüz ruh hastası. normal insan işi değil bunlar.
Kız sendeki kısmet kimde var ayol kdjdjdjdAyy bana kısmet çıktıhayirlisiysa olsuuuğn yağreppi
Bu istasyondan gelen geçen çok da durup bi soluk alan hiç yokKız sendeki kısmet kimde var ayol kdjdjdjd
Ekşiden alıntı günümüz ilişkileriyle ilgili;
''1. tek amacı tek gecelik ilişki olup sırf bu amaçla tanışmak isteyenler.
2. kariyer ve birikim yapıp, bunları edindikten sonra benle tanıştığı için beni avcı olarak görenler.
3. henüz kariyer ve birikim yapmayıp beni potansiyel zaman kaybı ve yük olarak görenler.
4. yaşı ilerlediği için kadınlara sabrı azalanlar.
5. evliler, evli olduğunu gizleyenler.
6. internet ortamında kadınlara tamamen güvenini kaybedip daha en baştan tanışmaya hevesi olmayanlar.
7. "önce hele bi ten uyumuna bakak da sonrasına bakarız" diyen sahtekarlar. (evet aynen bu şiveyle konuşuyorlar)
şunu hemcinslerim çok iyi anlar: güzel olmanız falan bu işi çözmüyor. güzel olmak en fazla, erkeğin sizinle yatmak için daha fazla sabırsızlanmasına yol açıyor. bunun dışında uzun süreli bir ilişkiye, evliliğe falan bir etkisi olmuyor.
bir diğer konu sosyal medya. benim iyi niyetlerle hayırlı düşüncelerle süslenip püslenip buluştuğum erkek, buluşmaya gelmeden önce kadınlar hakkında 100 sayfa ekşi okumuş. yok çerez tabağında kajuya abanıyorsa o kız golddiggerdır, yok kızların maaş sorması, yok meslek soran kız, yok hobi soran kız, yok araba iması yapan kız diye zaten zehirlenip gelmişler. her hareketten her sözden bir golddiggerlık anlamı çıkarmaya çalışıyorlar. haklı olabilirler, böyle kadınlar da yok değil ama artık bu kadar şüphe ve art niyetle yapılan tanışmalardan datelerden bir hayır gelmiyor....''
Bu arada şöyle bir şey keşfettim; yabancı erkekler kadınların bedenine, seçimlerine daha çok saygı duyuyor. Örneğin; biz de ilişki yaşamayana kezban etiketi yapıştırılıyor. Aynı soruyu yabancı erkeklerin olduğu bir grupta sordum, gelen cevaplar; onun bedeni, onun kararı şeklindeydi.
Ahhahh kızlar ne olacagız boyleHislerime o kadar tercüme olmuşsunuz ki dün gece okumaya başladığım konuyu toplantı arasında minik minik okumaya devam ettim. Ben de 26 yaşındayım. En son bi adamla sevgilimsi bir şey olduk. Malum ne olduğu belli olmuyor bu devirdeufacık bir anlaşmazlıktan sonlandı gibi oldu. Hala iletişimimiz devam ediyor ama içime sinmiyor.
Maddi açıdan hiçbir problemim yok. Evim var. Arabam var. Maddi gelirim ortalama bir maaş Türkiye’de gayet iyi denebilir.Yalnız yaşıyorum. tek sorumluluğum kendimim ama bu ara içimde kocaman bi aidiyet isteği oluşmaya başladı. Sadece ben olduğum için yanımda oturmak isteyecek, sevecek, sevilecek, derin ve anlamlı ilişki kurabileceğim sosyokültürel seviyemiz hemen hemen birbirine yakın birini bulabileceğim umudum gittikçe azalıyor. Ha bulamasam çok mu kötü olur? Aslında hayır. Ama insan içindeki bu aidiyet sevme sevilme ihtiyacını da bir yere aktarmak istiyor maalesef.
Ay ben bayılıyorum onlara ya. Golddigger seni netsin, dişinin kovuğuna gitmezsin sen onun, senin için parmağını kaldırmaz o kadın.Siz erkek üye misiniz acaba? Şu iğrenç bakış açısını yazmaya bir kadın utanır diye düşünüyorum.
Ekşiboylar zaten hiçbir kadının yüzüne bakmadığı için kadın nefreti yaşayan niteliksiz tipler oluyor genelde. Mutlu bir özel hayatı olup da kadınlar hakkında böyle iğrenç şeyler düşünen erkekler yok. Kadınlar da böyle içi b.k dolu bir insanı görünce ister istemez kaçıyor.
Konuya geleyim sanki kadınlar bunların peşinde koşuyormuş gibi hava vermişler dedim ya ilgisi yok herkes tarafından reddediliyorlar anca. Ellerindeki para ne ki ayrıca max 1000$ kazanan adamı golddiggerlar ne yapsın, cücük kadar paraya çalışıp kendilerini Elon Musk sanıyorlar hsfdfsffsdsd. Kısacası bu eziklerden bahsetmeye bile değmez.
Ay ben bayılıyorum onlara ya. Golddigger seni netsin, dişinin kovuğuna gitmezsin sen onun, senin için parmağını kaldırmaz o kadın.Maaşlısın dostum sen, maaşlı. İstersen 30 bin TL al, Maaşlısın. Eline 3 kuruş geçen herif böyle de triplere giriyor.
teşekkür ederim :)Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun :) evet bu arayıp sormak isteyen ikinci mesaja gerek bırakmadan arar, sorar durumuna ben de alışmaya ve salmaya başladım. Şuan benzer bi durumu biriyle yaşıyorum, çok ilgiliyken buluşacağımız bu haftasonu işyerinde herkes covid oldu işyeri çok yoğun deyip iş dışı saatlerde bile yazmamaya başladı iki gündür. Sadece bi kere "aramızda bi sorun mu var?" Diye sordum, sonrasında amaaan dedim, onunla bulusamazsam başkasıyla bulusurum ve bu akşama başka bi date ayarladıminsan sevile sevile sevmeyi ogreniyo işte napalim, böyle böyle yozlasiyo ilişkiler ama yapacak bişey yok, kendimizi dışardaki yırtıcılara karşı korumak zorundayız
Yaa jenerasyon değişti mertlik bozuldu mu desem, eski çamlar bardak oldu mu desem cidden bilemiyorum.
Bu niyeti bozuk, ne istediğini bilmeyen, ilk buluşmada yatağa atma çabasında olan, birkaç gün konuşup sonra hemen eve çağırma peşine düşen, love bombing ile ayaklarını yerden kesip sonra birden seni betona çarptıran mal adamlardan bana da gına geldi.Çok da denk geldi.
Benim de böyle bikaç ziyan deneyimim oldu.
Normal arkadaş olarak konuşup selamlaştığım ancak hafiften böyle birbirimize bi elektriğimizin olduğunu bildiğimiz bi flört durumum olmuştu.
Adamla aramızda net bişey olmamıştı sevgili değiliz arkadaş desek o da net değil, mesajlaşıyoduk sabahlara kadar, benim olduğum yere geliyodu sürekli, beni görmek istediğini net hissediyodum, yani yanılmış olamazdım cunku hissiyatlarım hep doğru çıkardı, ilgisi olan erkeğin davranışlarını az çok tespit edebiliecek deneyimdeydim kadın hisseder çünkü net,gördüğümüzde birbirimizle selamlaşıyoduk, bikaç kere kahve içtik falan, birlikte aynı ortamlarda bulunduk, bana yakın davrandı böyle kendine çekip sarılmaya çalıştı falan ben de safım o zaman hemen ağzımdan salyalar..Aaa benle ilgileniyo mallığı.
Ancak şöyle bi durum vardı; mesajlaşıyoduk sonra bi anda tak ortadan kaybolma, ertesi güne bişey olmamış gibi selam verip konuşma, 20-25 gün geçiyor gene yazıyor, sonra tak yine ortadan kayboluyor. Ghosting uzmanıydı. Hııım kesin bi derdi var, kesin çok yoğun ondan, kesin işi var diye de bi de iyi niyet elçiliğinin dibini sıyırıyodum. Saf kafam. Halbuki bana yazmadığı ya da bişey yapalım diye mesaj attığım zamanlarda arkadaşlarıyla başka planlardaydı.Vaktim yok yalandı.
Bu süreç,aramızdaki şeyin ne olduğu belli olmadan 1-1.5 sene devam etti.
En son ben dayanamadım gittim sordum
Dedim noluyo, ne yapıyosun, hani aramızda bi elektrik var ama ben amacını anlayamadım. Sevgili desek değiliz arkadaş desek değiliz, bana bi açıklama yap falan.
Ne dese beğenirsiniz: “Sen beni yanlış anlamışsın, ben herkese böyleyim, ben bu yaşıma kadar kimseyle ilişki yaşamadım, bundan sonra da kimseyle yaşamam, senle iki oturduk konuştuk diye sevgili mi olcaz sandın, benim böyle olduğumu herkes biliyo, sana yakın davrandım diye seninle evlencek değilim”
Ben şok.
Ben de öyle mi,tamam, kusurabakma dedim o zaman, karşında enayi aptal yok senin, aklımla dalga geçecek kişi daha anasının karnından doğmadı, bundan sonra da sen sağ ben selamet diyip iletişimi bi anda kestim bunla.
Gördüğümde yüzüne de bakmadım, selam da vermedim, soğudum.
Veeeeee bizim ıssız, kimseyle ciddi ilişki yaşamayan ve buna karşı olan adamımız bu konuşmayı yaptıktan 3 ay sonra başka bi kızla sevgili oldu, 8 ay sonra da evlendi.
Ahahahahah.
Neydi bu şimdi?
O zamandan sonra anladım ki,
Sorun beni istememiş olmasıydı sorun ciddi ilişki bilmemne sorunu değildi, beni kolay lokma görüp ben bunla eğlenirim ya baksana ilgisi de var diye düşünmüştü.
Bu erkekler çok güzel rol yapıyorlar, kendilerine ilgi duyanı gördüğünde bi anda ortadan kaybolup kadının kendisine bağlanmasını sağlıyo, biz de tongaya düşüyoruz. Karşımdaki böyle bi narsistti.
Sonra da evlendi, şimdi de çocuğu var.
Psikiyatrik vakalarla niye biz uğraşıyoruz cidden.
O gün bugündür herkese temkinliyim.
Seni gerçekten isteyen adam ne yapıyo ne ediyo iki eli kanda bile olsa, senle olmak için tüm yolları deniyor. Gerisi ya yatak peşinde, ya ilgi peşinde ya da malın önde gideni.
Analarının kazık kadar olup da pışpışlayıp paşam oğlum diye büyütüp, üzerimize saldıkları yitiklerle biz uğraşıyoruz yeminlen.
Bana da çok iyi geldi valla, "ilişki düşünmüyorum" ya da "ömür boyu flört edelim" erkeğini alt etmenin yolunu bulan olursa buradan paylassin pls, bilgi paylastikca güzelYa 1-1.5 sene bu şekilde sürüncemede kalmasına nasıl dayandın. Ben olsam bu kadar sabredemez patlardım
Hatta bununla ilgili bir şey yaşadım yazayım akşam.Black Wine iyi ki açmış bu konuyu kendimi yalnız hissetmiyorum meğer çoğu kadının derdiymiş. Ben de hep manyakları çekiyorum sanıyordum. Meğer manyak sayısı çok olduğu için oransal olarak denk gelme ihtimalim zaten oldukça yüksekmiş
Kötü davranmak .Bana da çok iyi geldi valla, "ilişki düşünmüyorum" ya da "ömür boyu flört edelim" erkeğini alt etmenin yolunu bulan olursa buradan paylassin pls, bilgi paylastikca güzel
Siz ne yaşadınızdemsun
Ya 1-1.5 sene bu şekilde sürüncemede kalmasına nasıl dayandın. Ben olsam bu kadar sabredemez patlardım
Hatta bununla ilgili bir şey yaşadım yazayım akşam.Black Wine iyi ki açmış bu konuyu kendimi yalnız hissetmiyorum meğer çoğu kadının derdiymiş. Ben de hep manyakları çekiyorum sanıyordum. Meğer manyak sayısı çok olduğu için oransal olarak denk gelme ihtimalim zaten oldukça yüksekmiş
Yaa konuyla alakalı değil ama soylemeden gecememiycemergence gelebilir ama şu adamın videoları bu konuluk değil mi ya, bence baya da iyi içerik
Bunu niye yazdın uluorta, hadi linç gelmemiş şanslısıntv ye baksana kuzum netten 2 konuştuğu adama kaçıyor evli barklı çocuklu kadınlar.yani artık kadınlara ulaşmak çok kolaylaştı.o yüzden de erkekler de bozuldu eski mert erkekler azaldı.umarım karşınıza gönlünüze göresi çıkar bir gün.hiç acele etmeyin .
İlişki düşünmüyorum = gizli gayBana da çok iyi geldi valla, "ilişki düşünmüyorum" ya da "ömür boyu flört edelim" erkeğini alt etmenin yolunu bulan olursa buradan paylassin pls, bilgi paylastikca güzel
Siz ne yaşadınızdemsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?