Bu flört mlört işleri çok değişmiş?

Daha önce ilk seneden evlenenlerin çoğu boşanıp ikinciyi aldı birde aynı ortamda çalışıyorlar 3.cü evliliğini yapanlar var ya hepsi yüzyüze bakıyor bırak işyerinden biriyle evlenmeyi sevgili bile olmadım zaten banka dışından biriyle evlendim kimin eli kimin cebinde belli değil evli barklı insanlar birbirlerini aldatıp saç baş kavga ediyorlar burda bu erkekler de ne var bu kadar anlamıyorum

bazen boşanmayı düşünüyorum sonra boşanınca ne olacak sanki sudan çıkmış balık gibi kalacağım, ne flörtleşmeyi bilirim ne taktiklere kafam basar diye vazgeçiyorum zira 31 yaşındayım ve 19 yaşından beri aynı adamla beraberim. şaka bir yana bekar arkadaşlarımdan o kadar benzer şeyler duyuyorum ki....sizle alakalı bir durum yok. günümüz ilişkileri böyle. her şeyi hızlı tüketmeye, sonuca gelmeye odaklıyız. çözümü var mı bilmiyorum, sanmıyorum. elbet kafanıza gönlünüze uyan biri çıkar.

5-6 buluşma mı ya buluşulacak bile birisi çıkmıyorsa ne yapmak lazım

Sırf bu yüzden sosyal medya hesaplarımı kapattım yeni hesap açtım ve bu gereksiz insanları eklemedim.

Birinin çalışıyor olması veya evli olmasıyla gerçekten ilgilenmedim. Ama ben çalışıyorum, bekarım ve bir yerlere gidiyorum diye herhangi bir story atsam evli arkadaşlardan hemen şu gelirdi “ooooh hayat sana güzel, gez bakalım yine nereleri geziyorsun?” Allah’ım diyorum bunlar pusuda mı bekliyor? Anında damlıyorlar. Hatta bir tanesi demişti ki “valla o kadar gezdin tozdun, yine iyi bitirdin okulu” o kadar şaşırdım ki. Napiyim evlenmeseydin, sende çalışsaydın? Veya sen gelemiyorsan bundan bana ne deme raddesine gelmiştim. Sonra bu ota b*ka zıplayan cevap yazan tipler 5 ay arayla iki cenazem olduğunda bir baş sağlığı dahi dilemediler.

Lütfen yanlış anlaşılmasın, erken evlenmiş veya ev hanımı olan kişileri yermiyorum. Benim çevremdeki insanlıktan nasiplenmemiş fesat tipleri gömüyorum Ayy bir arkadaşım nişanlandığını çocuğun mesleğini söylememişti. Akademisyenmiş nazar ederiz diye falan düşündü herhalde

Yani özetle bu flört başarısızlıklarının erkekler tarafı kadar hemcinslerimiz tarafından bazen dolaylı, bazen de doğrudan yaptığı sondaj tarafı da var. Muhatap olmamak bazen o kadar da kolay olmuyor. O yüzden Angelica’nın taktiği ile hem iç hem dış mihrakları yenmek gerek. AngelicaPickles

Siginak kismina cok güldüm hakkini helal et :) sen bence oyunun kurallarini unutmuşsun 5 sene oynamaya oynamaya. Bunlar hep boyleydi zaten. Her erkek avcidir ve bazıları biraz showman. Avcunun içini öpen o showman herif bi sonraki seks de öyle iyi geçsin diye seni kosullandirio pavlovun köpeğine yaptığı gibi sadece :) özetle kadinsan ve ciddi iliski istiyosan ben kimseyle sevgili olmam diye dolanacaksin, evlenmek istiosan ben asla evlenmem diye dolanacaksin. Sen bi önce av ol ki o da avci kalabilsin. Kolay lokma olunca en kolay adam bile ulan acaba ben bi tik daha iyisini mi hak ediorum ki bu cok kolay oldu simdi diye şüpheye düşer. Bu isin kurali dunya var oldugundan beri boyle.

+1111111
“Bi daha asla evlenmem” dedikten mikrosaniyeler sonra falan evlendim

bugün bir çocukla buluşacaktım sanaldan güya normal görüşecektik çocuk kendi küçük fikriyle konuyu sekse getirip ilk buluşmada onu yapmaya getirdi ben yermiyim yemem yazışmaya son verdim.Daha birbirimizi görmemişiz daha necisin nesin bilmiyorum niye onu memnun edeyimki gerçekten zekaları çok düşük....

Mükemmel tespit. Ben de aynı dertten muzdaribim. Boşanalı 3 sene olacak ama düzgün bir ilişki yaşayacak adam yok ortalıkta.

hajahajaha cok guldum yoruma ve samantha seni gordugume sevindim

bu yoruma cok katiliyorum. ben iliski istemem ugrasamam derken bir anda sadece sevistigim cocukla sevgili oldum. asla evlenmem abi ne alaka derken nisanlandim. bilmeden taktik yapmisim.

yukarida da biri yazmisti, bence de insanlarla gorusurken iliski diye degil de iste birine kahve icilecek, birine tiyatroya gidilecek insan diye bak. olursa olur olmazsa kendileri kaybeder portakalcim bosverrr

Bunun bir de son hali var sedece sex yapmaca, onun dışında sokakta görsen slm vermeyengiller. İğrençlikte limit yok yani.

Ben de hoşgördüm canim :* Ya tabi bunlar zaten taktik olarak yapilmio genelde de.. yapan da yapiyor

Msjının nesine kızdınız pardon?

Merhaba, deneyimlerimden bir sıralama yapabilirim;
1 ciddi erkeği bul
2 ciddi oldugundan emin ol
3 normal bir ilişki yaşamak istediğine ve evlilik için delirmedigine ( kezban olmadığına) ikna et
4 onun da ciddiyetle yaklaşmasından sonraki saçma sapan testlerine maruz kal
5 testleri orta seviye de olsa geçmeye calis ( ya da feminen kadın olup ilişkiyi burada noktala)
Vazgeçmeyen kadınlar için;
6 çağdaş görünümlü ama içi hala ataerkil olan yüzde yüz Türk erkeğine gercekten katlanabilir miyim testini kendine yap. ( Kadın ve erkegin aynı zamanda evde de ortak olacağına inanan, iş paylaşımı, hayatin ortak paydası bilmem ne hikayelerine inanan bir kadın olsan da )
7 ilişkilerde yapılmasi gereken fedakarlıkları ( erkek yüzde 5; kadın yüzde 95) yap
8 sonra evlilik için adım atmasını bekle
9 ailesi ile tanış ( tüm iyi niyetinle gidip kafanda yeni soru işaretleri ile dön)
10 onu ailenle tanistir ( senin ailenin yeni sorularıyla baş et)
11 iki aileyi tanistirabilecek seviyeye gelip soğuk terler eşliğindeki en kritik günü atlatabil
12 sonra adam seni son testten de geçirmiş olmanın mutluluğu ile huzura erip seni sahiplensin ( ancak o zaman eşi gibi görüyor seni)
13 evlilik aşamasında da yine bir çok fedakarlığı bir kadın olarak sen yap ( bu konuda eşimin hakkını yemek istemem; ben çok yaşamadım ama yaşayan çok fazla var. Bu yüzden asla gecemem)
14 sonra da ortalama bir Türk erkeği ile evlenmiş olup evliler cemiyetindeki yeni hayatına ( soru işaretlerine ) merhaba de :)

Yani demem o ki beklentiyi yükseltmemek lazım. Evlilik güzel bir şey ama doğru insanla olursa. Ama bu doğru insan; sizin ne kadar sabrıniz, anlayışınız, fedakarlığıniz, iyiliginiz olduğu ile doğru orantılı kizlar...

Alnı olsa da öpsem. Asla evlenmem diyordum ki taktik olarak söylemiyordum ben istemediğim için yani. Bütün takıldığım flörtler falan evleneliğğğğm diye beynimi yiyordu. Ben asla evlenmem diyen eşim yüzük falan bakıyordusjkfkgögn
Ne istiyorsan tersi oluyor kesinlikle

Beklenti dediğimiz şey nedir ki? Beklentim magmada şu an. Ne yapak daha ölek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…