bu gece geçmeyecek gibi...

bence sizinkisi alışkanlık.. yani size böyle davranan birine sevgi beslemek olmaz.
yeni bir başlangıç yapın hayatınızda ona yer vermeyin.. belki başlarda zor olur ama zaman iyileştirir. başkaları girer hayatınıza işte o zaman keşke bunu daha önce tanısaydım dersiniz..

ama hatalarını anlar kendini düzeltme yoluna giderse sizi sevdiğini anlarsa ve sizin hisleriniz değişmemişse belki birliktelik olabilir. ama daha şimdiden bunları yaşamınız kötü bir durum. ilerde ola ki evlendiniz birşeyleri düzeltmeden evlenirseniz inanın keşke bu kararı almasaydım dersiniz.. çünkü bu halindeki sorunun 4le 8 le çarpılması kadar sorunlar çıkabilir.
kaldı ki sizde böyle bir durum söz konusu değil. paşa kendi halinde..
 
Son düzenleme:

benim de bir kizim var. Su an kucuk ama onunda buyuyecegi ve birine asik olucagi gunler gelecek. Guzelim sen her seyi hatali yapmissin zaten. Ailenden herseyi saklaman, boyle bencil birine kendini somurtmen hersey basindan sonuna kadar yanlis. Bunun gencliginden ve masumlugundan dolayi oldugunu dusunuyorum. En azindan ondan ayrilmakla dogru bir karar vermissin. Ama sana sunu sormak istiyorum. Neden boyle birinin sevgisine ihtiyac hissettin ? neden ailene hicbirsey soylemedin bu gune kadar ? Birlikte olup olmamana bir sey diyemem ama senin kiymetini bilemiyecek birine neden ilk deneyimini verdin ? Cunku bir anne olarak bunlari bilirsem kendi kizimi belki bu tur yanlislardan korurum, yada ailenle iletisim problemi yasiyorsan belki ben ailenin hatalarini yapmayip iletisim problemi yasamam kizimla diye soruyorum.
 

başta böyle değildi. ona kapıldım ve kendimden taviz verdikçe bana karşı acımasızlaştı. yaptığım hata yüzünden bazı şeyleri görmemezlikten gelmem gerekir sandım. sürekli alttan aldım. ama artık tükendim. biraz büyük oynadım. sonuç olarak kaybettim...
şimdide nasıl olacak bilmiyorum ama yeni sayfayı yaşamakla uğraşıyorum.
 
biriyle berber oldun diye onun malı değilsin sen aitlik uygusundan sıyrıl,cinsellik yaşadınsa kölesi olcaksın diye birşey yok tası tarağı topla git o evden adam karaktersizin teki,üstelik sen kendine saygı duymasını nasıl bekersinki ,kendine saygı duymuyorsun be ablacığım.
 

ilkimdi. ve başta böyle değildi. ikili ilişkiler nasıl olur bilmiyordum. sadece onunla mutluydum. niyetinden emin değildim. en azından doğru kişi olduğuna karar verene kadar ailemle tanıştırmak istemedim. zaman geçtikçe beni kendine bağladı. bu anlattıklarım dışında bana gerçekten güzel günlerde yaşattı. sonuç olarak kendimi bu benim ilkim ve sonum olacak senaryosuna inandırdım. sonrasında ailesiyle yada en azından arkadaşlarıyla tanıştırır diye bekledim. onunla beraber olana kadar hiç bir problem yoktu. öyle pişmanım ki.

malesef bazı hatalarımızın ailelerimizle bir ilgisi olmuyor. buda kesinlikle onlardan biri. herşey benim tercihimdi. kendime güvenerek kararlar verdim.

annemle arkadaş gibiyiz. ona anlatsaydım bile sorunlarımı anlatmaya cesaret edemezdim. siz sadece bunu sağlayın. ve ilerde kızınız büyüdüğünde sizden uzakta olursa lütfen onu haberi olmadan gözetin. bunu kızınıza değil dışarıya güvenmediğiniz için yapın. her zaman kanatlarınızın altında olsun.
 


Canim benim. Pismansin ama artik olan olmus. Onune bakman lazim. Pismanliklarini sonuna kadar surdurme lutfen, ve bu yuzden ilerde hayatini mahvetme. Sadece yasdiklarindan aldigin dersleri hatirla. Gerisi onemli deyil.
 
Ah Ah Söylenecek Çok Şey Varda Banlamak İstemiyorum İffffffffffff

Üniversitede Bazı Erkekler Bunu Yapıyor Kestiriyor Gözüne Saf-Salak Bir Kız Aşık Ettiriyor Kendine Aynı Evde Kalınmaya Başlanıyor Sonra Adam Bekliyor Haliyle Yemek Yapsın,Bulaşık Yıkasın,Evi Temizlesin,Hasta Olunca Baksın,Çamaşır Yıkasın Okul Bitince Hadi Naşşş Ha Bide Cinsel İhtiyaçlarımı Karşılayım Bi Taraftan da Oh Ne Ala Memleket Maddi Durumu İyi Olmayanlar Geneli Böle Yapıyorlar Tabi Senin Gibi Saftirikler de Çok Olduğundan Bu Tiplerin Ardı Arkası Bitmezzzzzzzzzzzzz Esas Sevgililer Başka Tabi Senin İlişkin Yoktu Anladınmı Onun 'HATUNU' Başkaydı Geçmiş Olsun
 

valla Turkiye cok deyismis. Bizim universite zamanlarinda yoktu boyle seyler. Bundan bir 10 yil once. Devir ne devri olmus artik.
 
Evet Canım Benim Oturduğum Site Hep Üniversite Öğrencileri Kalıyor Biliyorum Duyuyorum Yani En Basitinden Yan Komşum Öğrenci Oturuyor Şimdiki Zaman Böle Olmuş
 

Sen onu bırakmazsan o seni bırakacak. Bari dönüp baktığında daha da pişman olmamak için sen ayrıl ona karşı üzgün görünme güçlü görün. Dönmesini bekliyor gibi yapma sert ol. Sen ağlayarak dönmesini beklersen döneceği varsa da dönmez. Kesin konuş bitti artık de eşyalarını alıp gitsin o gidince üstünden büyük bi yük kalkacak zaten. Toparlan ve gururlu ol. Bırak o düşünsün
 



yanıtlarını okudum canım, yılgınlıkla yazıyorsun ama emin ol sonrasında cok daha iyi hissedeceksin...
aileyle ne kadar sıkı bir iliski olursa olsun insanların yaptıkları/yapacakları dış dünyadan etkilenerek oluyor.

bu yuzden her zaman arkadaslarında yanılma payı bırak, ne kadar ikna edici olurlarsa olsunlar tereddut ettigin seylerden uzak durup önce gözlemle... kime ne kadar güvenirsen guven asıl arkanı yasladıgın, güc aldıgın yer hep ailen olsun,

hayatının merkezine amaclarını koy ve basarıyı hedefle ve/veya sana en cok emek veren insanları onceliklerin arasında ilk sıraya yerlestir ki ailen 20yıla aşkın emegiyle listenin basında gelir zaten.

o kisiyi hayatından/evinden bir çöpü bile kalmayacak sekilde cıkardıgın an cok daha güclü ve kendinden emin hissedeceksin. tecrubeyle yazıyorum; bundan sonra telafi icin caba gosterildigini gormedigin hicbir kisiyi de affetme, normal arkadasların da dahil, aglama duvarı degilsin sen.
 
Son düzenleme:
canım, bak konuyu açtığın gün, ''bu gece geçmeyecek gibi'' dediğin gece geçti gördün mü.. ertesi gece de geçti, bu gece de geçecek, yarın gece de..

hiç geçmeyecek sandığın günler, haftalar geçecek. geçen her gece onu beyninden biraz daha silecek.. ve artık gecelerini saymadığın, sabah doğan güneşle güzel günlere baslayacaksın.

yeni başladığın her güne şükret ki böyle karanlık gecelerden bir an önce dönebilecek gücü kendinde bulabildiğin için..
 

Cnm baskasina asik oldugu icin seni herkezden gizlemis bunun baska bir aciklamasi yok. Bir hata yapmisin ama sonunun boyle olacagini bilemezdn yanlis kisiyi sevip degr vermisin. Birlikte olduysanda oldun yapcak bisey yok buyuzden kndini kötu hissetme bnce, bundan sonrada herkeze guvenme. Evinden at ve birdaha görusme sakin seni ikna etmesine izin verme. Iki ay sonra kndini daha iyi hissediceksin aslinda sende onu sevmiyosun sadece yillarin getirdigi aliskanlik var okadar.
 
tamamen hatalısın. cocukda suç göremedim sahsiyet(sizlik)ine yakışanı yapıyormuş zatende bu kadar taviz senin şahsiyetine yakısıyormu?
 
15 tatil sonrasi arkadaşı kapi disari edin 3 yillik sevgilisinin yaninda kalsn madem
 
Hicbir yorumu okumadan direk yazmak istedim. Sonra bir daha okuyup yazarim nasılsa
Kac yasindasin hic bilmiyorum. 23 filansindir diye düşünüyorum.
Bu adamim niyeti kotu. Basina bela almadan lutfen uzaklastir.
Bir erkek deger verdigi kizla yasadigi seyleri baskasina anlatmaaaz.
Ustelik de dalga gecerek. Erkekler bu konuda hassaslardir.
Muhim degil , Allah kahretsin ki alt tarafi bir zar inan bana hicbir onemi yok.
Yeniden basla hayatina. Seni seven , 2 -3 damla kana takilmayan biri muhakkak cikacaktir karsina...
Bu adam p.....k in onde gideni resmen. Ve sen iyi birisin eninim buna.
Lutfen harcatma kendini.
Delirdim gece gece
 
arkadaşlar kusura bakmayın ama benim aklım böyle bir şeyin gerçek olabileceğini almıyor.Sen birini evine alıyorsun ailen daha sevgilin olduğunu bilmiyor.Aynı evde yaşamak demek nikahsız evlilik hayatı yaşamak demek.İkincisi sevgilim diyorsun adam başka birine hatunum diyor sen hala seviyorum diyorsun.Üçüncüsü sevgilin olan birine hizmetçi olmuşsun sen insan tabiki yemek yapmak ister romantik olsun falan diye de yok yemeklerimi beğenmio yok sıcak die kızdı.Bu nasıl bir cahillik özgüvensizliktir aklım gerçekten almıo.Eğer bu söylediklerin gerçekse kendine çeki düzen ver lütfen bir kadın olarak rica ediyorum senden
 

Sevgilim derken hatunundan haberim yoktu. Birtek ben varim zannediyordum. Bu birazda maymun gözünü açana kadar ki süreçle ilgili. Evet haklisiniz cahilligim ve özgüven sorunum yüzünden yasadim bunları. Bitmesini istemedim. Bir oyunmus gibi kazanan taraf olmak istedim.
Size hala yanlis gelecek ama onu unutmus değilim. Unutamam da. Yaşattığı seyler su noktadan sonra acı anılar olarak kalacak bende.
Inanmaniza gelincede yaşadığınız ortamın toz pembeligi yüzünden böyle şeyler size imkansiz veya hikaye olarak gelebilir. Bende çok isterdim sizin pencerenizden bir hayat yaşamayı. Ama şu ana kadar mümkün olmadi. Gelecekte olmasi dileğiyle.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…