hikayem biraz uzun. o yüzden kısa kısa kesitlerle size derdimi anlatmak istiyorum. 3 saat kadar önce 2 yıllık sevgilimden ayrıldım. biz onunla üniversitede tanıştık. bir yıldırda aynı evde kalıyorduk. onu çok seviyorum. ama bana son 1 yılda yaşattıkları 10 yıl götürdü benden. şuan güz tatili yüzünden ailemin evindeyim. onu o kadar çok seviyorum ki her an aklımda. ve ailem onu bilmiyor. onun aileside bilmiyor. hatta akrabaları ve arkadaşlarıda bilmiyor. bugün iki kez ailemin önünde kardeşime sevgilimin adıyla hitap ettim. ve inanın istemeyerek çıkıyordu ağzımdan. annemde durumu anladı gibi. sevgilime en azından anneme söylemek istediğimi söyledim. bana ve aileme etmediği küfür bırakmadı. nedeni soruyorum tek söylediği şey söyleme. başka bir neden yok!
sevgilimle aynı evde kalmamın nedenine gelincede maddi olarak durumu yetersiz.
bu bir yıl boyunca bana telefonuna ve bilgisayarına dokunmamamı söylüyor. ki daha önce pcsini kurcaladığımda facebooktan bir kızla konuşuyordu başka hesaptan. sorduğumda arkadaşım dedi. hotmailine baktığımdada 3 yıldır birlikte olduğu bir kızla konuşuyordu. o yüzden kavga etmiştik. ayrılmak istediğimi söylediğimde kızı hayatından sileceğini ve bir daha görüşmeyeceğini söyledi. bir şans daha verdim. ama geçenlerde gizlice telefonunu kurcaladığımda kızı hala hatunum olarak rehberinde tutuyor. yine sorduğumda unuttuğunu söyledi. kendi numarama baktığımdada adım ve soy ismimle kayıtlıydım. içim o kadar acıyor ki.
ve utanarak söylemeliyim ki ben onunla beraber oldum. bunla ilgilide bir anım var. arkadaşına benimle yaşadıklarını dalga geçerek anlatmış. ama o kadar utandım ki bunu ona söylemedim bile. bana yaşattıkları bu kadar ağır olduğu halde o kadar aptal ve körüm ki hala onnun için acı çekiyorum. ve seviyorum.
ve hala diğer kızla konuştuğunu biliyorum. ama pcsine dokunamıyorum bile. bana bu benim özelim ve birbirimizin özeline saygı duymalıyız diyor. bu ne kadar doğru bişey ki?
gerçektende bir ilişkide böyle özelim denilen şeyler oluyor mu?
ona her yemek yaptığımda bir problem buluyor. yok tuzu eksik yok söyle yok böyle. hatta bir kere yemeği önüne sıcak koydum diye beni dövecek gibi oldu. ondan korkuyorum. ama yinede sevgim ağır basıyor.
şimdi yardımınıza ihtiyacım var. böyle bir ilişkiden nasıl kurtulabilirim? yada benim hatam neydi? eksik olan ne?
lütfen yardımcı olun
Büyük konuşmak istemem ama siz bunla 2 yıl çıktınız öylemi bu adamlar 1 saniye bile çıkılmaz ...size yazık değil mi neden hayatınızı kendi ellerinizle mahvediyorsunuz bu adamdan biran önce uzaklaşın ve yepyeni bir sayfa açın kendinize ...
benim de bir kizim var. Su an kucuk ama onunda buyuyecegi ve birine asik olucagi gunler gelecek. Guzelim sen her seyi hatali yapmissin zaten. Ailenden herseyi saklaman, boyle bencil birine kendini somurtmen hersey basindan sonuna kadar yanlis. Bunun gencliginden ve masumlugundan dolayi oldugunu dusunuyorum. En azindan ondan ayrilmakla dogru bir karar vermissin. Ama sana sunu sormak istiyorum. Neden boyle birinin sevgisine ihtiyac hissettin ? neden ailene hicbirsey soylemedin bu gune kadar ? Birlikte olup olmamana bir sey diyemem ama senin kiymetini bilemiyecek birine neden ilk deneyimini verdin ? Cunku bir anne olarak bunlari bilirsem kendi kizimi belki bu tur yanlislardan korurum, yada ailenle iletisim problemi yasiyorsan belki ben ailenin hatalarini yapmayip iletisim problemi yasamam kizimla diye soruyorum.
ilkimdi. ve başta böyle değildi. ikili ilişkiler nasıl olur bilmiyordum. sadece onunla mutluydum. niyetinden emin değildim. en azından doğru kişi olduğuna karar verene kadar ailemle tanıştırmak istemedim. zaman geçtikçe beni kendine bağladı. bu anlattıklarım dışında bana gerçekten güzel günlerde yaşattı. sonuç olarak kendimi bu benim ilkim ve sonum olacak senaryosuna inandırdım. sonrasında ailesiyle yada en azından arkadaşlarıyla tanıştırır diye bekledim. onunla beraber olana kadar hiç bir problem yoktu. öyle pişmanım ki.
malesef bazı hatalarımızın ailelerimizle bir ilgisi olmuyor. buda kesinlikle onlardan biri. herşey benim tercihimdi. kendime güvenerek kararlar verdim.
annemle arkadaş gibiyiz. ona anlatsaydım bile sorunlarımı anlatmaya cesaret edemezdim. siz sadece bunu sağlayın. ve ilerde kızınız büyüdüğünde sizden uzakta olursa lütfen onu haberi olmadan gözetin. bunu kızınıza değil dışarıya güvenmediğiniz için yapın. her zaman kanatlarınızın altında olsun.
Ah Ah Söylenecek Çok Şey Varda Banlamak İstemiyorum İffffffffffff
Üniversitede Bazı Erkekler Bunu Yapıyor Kestiriyor Gözüne Saf-Salak Bir Kız Aşık Ettiriyor Kendine Aynı Evde Kalınmaya Başlanıyor Sonra Adam Bekliyor Haliyle Yemek Yapsın,Bulaşık Yıkasın,Evi Temizlesin,Hasta Olunca Baksın,Çamaşır Yıkasın Okul Bitince Hadi Naşşş Ha Bide Cinsel İhtiyaçlarımı Karşılayım Bi Taraftan da Oh Ne Ala MemleketMaddi Durumu İyi Olmayanlar Geneli Böle Yapıyorlar Tabi Senin Gibi Saftirikler de Çok Olduğundan Bu Tiplerin Ardı Arkası Bitmezzzzzzzzzzzzz Esas Sevgililer Başka Tabi Senin İlişkin Yoktu Anladınmı Onun 'HATUNU' Başkaydı Geçmiş Olsun
hikayem biraz uzun. o yüzden kısa kısa kesitlerle size derdimi anlatmak istiyorum. 3 saat kadar önce 2 yıllık sevgilimden ayrıldım. biz onunla üniversitede tanıştık. bir yıldırda aynı evde kalıyorduk. onu çok seviyorum. ama bana son 1 yılda yaşattıkları 10 yıl götürdü benden. şuan güz tatili yüzünden ailemin evindeyim. onu o kadar çok seviyorum ki her an aklımda. ve ailem onu bilmiyor. onun aileside bilmiyor. hatta akrabaları ve arkadaşlarıda bilmiyor. bugün iki kez ailemin önünde kardeşime sevgilimin adıyla hitap ettim. ve inanın istemeyerek çıkıyordu ağzımdan. annemde durumu anladı gibi. sevgilime en azından anneme söylemek istediğimi söyledim. bana ve aileme etmediği küfür bırakmadı. nedeni soruyorum tek söylediği şey söyleme. başka bir neden yok!
bu bir yıl boyunca bana telefonuna ve bilgisayarına dokunmamamı söylüyor. ki daha önce pcsini kurcaladığımda facebooktan bir kızla konuşuyordu başka hesaptan. sorduğumda arkadaşım dedi. hotmailine baktığımdada 3 yıldır birlikte olduğu bir kızla konuşuyordu. o yüzden kavga etmiştik. ayrılmak istediğimi söylediğimde kızı hayatından sileceğini ve bir daha görüşmeyeceğini söyledi. bir şans daha verdim. ama geçenlerde gizlice telefonunu kurcaladığımda kızı hala hatunum olarak rehberinde tutuyor. yine sorduğumda unuttuğunu söyledi. kendi numarama baktığımdada adım ve soy ismimle kayıtlıydım. içim o kadar acıyor ki.
ve utanarak söylemeliyim ki ben onunla beraber oldum. bunla ilgilide bir anım var. arkadaşına benimle yaşadıklarını dalga geçerek anlatmış. ama o kadar utandım ki bunu ona söylemedim bile. bana yaşattıkları bu kadar ağır olduğu halde o kadar aptal ve körüm ki hala onnun için acı çekiyorum. ve seviyorum.
ve hala diğer kızla konuştuğunu biliyorum. ama pcsine dokunamıyorum bile. bana bu benim özelim ve birbirimizin özeline saygı duymalıyız diyor. bu ne kadar doğru bişey ki?
ona her yemek yaptığımda bir problem buluyor. yok tuzu eksik yok söyle yok böyle. hatta bir kere yemeği önüne sıcak koydum diye beni dövecek gibi oldu. ondan korkuyorum. ama yinede sevgim ağır basıyor.
şimdi yardımınıza ihtiyacım var. böyle bir ilişkiden nasıl kurtulabilirim? yada benim hatam neydi? eksik olan ne?
lütfen yardımcı olun
erkek kardeşim 16 yaşında daha. ona söylemek pek mantıklı gelmiyor bana. ve ilk adımı hep erkek arkadaşımdan bekledim. birgün tanıştırır diye umarak. arkadaşına özelimizi anlattığını bildiğimi bilmiyor. utandım. erkek muhabbetleri diye avuttum kendimi. bildiği bilmeyecekte... artık ne önemi varki.
üstelik bu benim ilkimdi. çok acemiyim. yolun başında böyle başlamamıştık. beni sevdiğim insanlardan uzaklaştırdı bir şekilde. merkezim gibiydi. herşeyin ilacı zaman, malesef onu değiştirdi.
anlattığım şeylerin gerçekliğine gelincede kimse inansın yada inanmasın diye yazmadım. içimden geldi. anlatabilecek kimse yok etrafımda. burdan medet oldum. en azından yorumlara bakarak destek buluyorum.
özele gelincede beni buna inandırmıştı. evli insanların bile özeli olur. hep bir sınır olmalı derdi. inanmıştım. belkide doğru söylüyordu ama yanlış uygulayarak.
sponsor olarak bakmadım aslında. ihtiyacı vardı. okulu bırakmak zorunda kalabileceğini söylüyordu. ve eline geçen parayı( tabi bildiğim kadarıyla) ev için harcıyordu. sadece benden geçindiğini söyleyemem.
diğer kızı bilmiyordum. pcsini gizlice karıştırırken mesajlarını gördüm. 3 yıllıktı. ve bana kullanmadığı sevgi sözcükleriyle dolu mesajlardı. bilgisayarın bir köşesine sıkıştırdığı fotoğrafları vardı. hiç o kadar çaresiz ve yenik hissetmemiştim kendimi. onunla konuştum tabii. bana aşık olduğunu onunla arasında birşey olmadığını ve bitireceğine dair söz vermişti. şans isteyincede ilerde pişman olmamak için kabul ettim. hataydı ama o zaman böyle düşünmüyordum.
ilkimdi. ve başta böyle değildi. ikili ilişkiler nasıl olur bilmiyordum. sadece onunla mutluydum. niyetinden emin değildim. en azından doğru kişi olduğuna karar verene kadar ailemle tanıştırmak istemedim. zaman geçtikçe beni kendine bağladı. bu anlattıklarım dışında bana gerçekten güzel günlerde yaşattı. sonuç olarak kendimi bu benim ilkim ve sonum olacak senaryosuna inandırdım. sonrasında ailesiyle yada en azından arkadaşlarıyla tanıştırır diye bekledim. onunla beraber olana kadar hiç bir problem yoktu. öyle pişmanım ki.
malesef bazı hatalarımızın ailelerimizle bir ilgisi olmuyor. buda kesinlikle onlardan biri. herşey benim tercihimdi. kendime güvenerek kararlar verdim.
annemle arkadaş gibiyiz. ona anlatsaydım bile sorunlarımı anlatmaya cesaret edemezdim. siz sadece bunu sağlayın. ve ilerde kızınız büyüdüğünde sizden uzakta olursa lütfen onu haberi olmadan gözetin. bunu kızınıza değil dışarıya güvenmediğiniz için yapın. her zaman kanatlarınızın altında olsun.
lütfen yardımcı olun
arkadaşlar kusura bakmayın ama benim aklım böyle bir şeyin gerçek olabileceğini almıyor.Sen birini evine alıyorsun ailen daha sevgilin olduğunu bilmiyor.Aynı evde yaşamak demek nikahsız evlilik hayatı yaşamak demek.İkincisi sevgilim diyorsun adam başka birine hatunum diyor sen hala seviyorum diyorsun.Üçüncüsü sevgilin olan birine hizmetçi olmuşsun sen insan tabiki yemek yapmak ister romantik olsun falan diye de yok yemeklerimi beğenmio yok sıcak die kızdı.Bu nasıl bir cahillik özgüvensizliktir aklım gerçekten almıo.Eğer bu söylediklerin gerçekse kendine çeki düzen ver lütfen bir kadın olarak rica ediyorum senden
İnsallah barismadiniz Oyle biriyle ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?