Bu huyumdan nasıl kurtulurum

geceninkralicesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
3.277
3.055
133
arkadaşlar ablalarım daha önce de konu açmıştım. şimdiki derdim şu ki ben daha önceden olanları düşündüm, nişanlım iş buldu çalışıyor. bana çok iyi katlanıyor. sorun şu ki yolda yürümesinde önüne bal diyorum, telefonunda baktıklarını çaktırmadan kontrol ederim bazen bilerek. sosyal medyası falan yok. ufak bir çocuktan tutun da herkese kadar kıskanıyorum, bende bir sorun var. annemle babam da ayrı onu çok sahiplendim ama bu ilişkimize zarar veriyor farkındayım ama sorun şu ki kendime engel olamıyprum, psikiyatri ye falan gittim maalesef hala aynıyım. artık yapmıcam diyorum kavga ediyoruz artık son raddeye gelince şok kötü ama yine aynıyım. bi kendimi düzeltmem lazım

Psikiyatriste değil de psikoloğa gidin. Terapinin mutlaka faydası olur.

Önceki konunuzu nereden bilelim/hatırlayalım?
“Sahipleniyorum” demişsiniz ama sahiplenme değil bu, “hastalık”

Durduk yere mi yapıyorsunuz bunları? Yani şöyle daha önce sizi şüpheye düşürecek bir şey yaptı mı? Bence yapmış olmalı çünkü bir kadın ne zaman bu adam bana iyi katlanıyor derse tam tersi o adama katlanıyordur da ters psikoloji yapıyordur.

yok hiçbir şeyini görmedim,öyle birisi değil
durdujk yere fazlasıyla yapıyorum

yok hiçbir şeyini görmedim,öyle birisi değil
durdujk yere fazlasıyla yapıyorum

Erkekler durduk yere yapabiliyor da kadınlar genelde bir şeylerden şüphelenir ya da hisseder. Eğer dediğiniz gibi bir insansa kendinize telkinde bulunun güvenebilmek için, yapacak olan siz dur deseniz de yapar o yüzden ne kendinizi bunaltın ne nişanlınızı.

düşünüyorum habi mesela allah korusun ayrilsam başka vbir olsa ortailk çok kötü sosyal medya hesaplarından auni anda kaç kişiyle konuşuyorlar buluşuyorla şahit oldum sınıfımdab 5 kişiyi idare eden cvar yani ayrılsam ben birüne asla güvenemem. yani güvendiğim nişanlım buny yapiyosaam başkası olsa neler yapar kafayı yerim heralde. Bu huyun benin bırakmam lazım bu huyumu

psikolog bunun altında yatan psikolojik durumları tespit ederek yardimci olur. iyi olan şey, bu durumun normal olmadiginin farkinda olmanız.

Bak canım, yapacak olanın sosyal medyaya ihtiyacı yok. Bir de birinin üzerine bu kadar düşmen aslında onun gözünde seni değersiz kılıyor.

Yolda yürürken önüne bak diye talimat vermek nedir ya? Kaç erkek bunu sorun etmez. Nişanlınız kaç yaşında?

Ağzınıdan bir laf çıkmadan önce kendinize 30 sn süre tanıyın. Evirip tartın, hala elzemse, uyarınızı yapın.

Yaşın kaç

tavsiye için çok teşekkür ederim fakat psikologlar da pahalı. başka neler yapabilirim

SSK’lıysanız Surp Pirgiç Ermeni Hastanesi’nde biraz fark ödeyerek psikologla görüşebiliyorsunuz diye duymuştum. Ne kadar doğru ve psikologları iyi mi bilmiyorum. Bir araştırın isterseniz.

yani işte kendime engel olamıyorum.
28 yaşında.

Acaba onu kaybetmekten mi korkuyorsunuz? Sürekli açığını arıyorsunuz tlf nunu kurcalıyorsunuz.Yani bi açığını bulursam ayrılırız gibi.Yada aldatılmaktan mı korkuyorsunuz acaba? Lütfen bir erkeğe çok şey yüklemeyin. Biraz serbest bırakın. Zaten sizi seviyorsa değer veriyorsa sizi üzecek hiçbirşey yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…