Bu kız tehlikeli ?

Bence biraz büyü..Hiç olgunluk görmedim.

Diyelim ki; kuzen demedi.Kayınvalide seninle ilgili düşüncelerini bu şekilde aktardı.Yüzüne direk söyleyemediği için.
Bunu bu şekilde neden düşünmüyorsun? Hanımefendiğini bozmadan , güzelce cevap verirdin.

O bunu dedi,bu bunu dedi diye ortalığı da birbirine kattın..Onu geç,kayınvaliden de haklı çıktı onun gözünde.

Şu an sen tehlikeli birisin artık.

Azıcık ya azıcık şu kayınvalidelerle mesefali olun..Her yeme gelmeyin.

kv laf taşımış hiç gerek yok
siz de küçük çocukla ne diye muhattap olursunuz bu daha ilginç
evlenin bu adamla :) maşallah

kaynanan rüya mı görüyor da gerçek sanıyor . tehlikeli kadın gerçekten. 16 yaşındaki kızın lafı olsa diyelim bu (tehlikeli)

bunu kayda değer bulup sana söylemesi yanlış. 16 yaşındaki kızın da moralini böyle bozmasaydı keşke sevgiliniz

Size söyleme denen birşeyi niye gidip söylüyorsunuz ki?

Bi bana mı saçma geldi sevgilinin 16 yaşındaki kıza hesap sorması? Açıkçası biraz ergence. Yasin kaç bilmiyorum ama önemli olan sen ve erkek arkadaşın bence. 16 yaşındaki kız ne dedi ne demedi sallama. Kaldı ki ağzından duymadikca başkalarının gazıyla kimseye hesap da sorma. Sonuçta yanlış hatirlamiyosam kayinvaliden biraz sorunlu bir tipti.

Birincisi 16 yaşında ki kız size tehlikeli gibi demez
16 yasinda biri ya güzel değil ya uyuz gibi falan der
Birine tehlikeli demek genelde yaşı büyük bir insanın yapacağı şey
Aferin kayinvalide size bir olta atmış siz de gelmissiniz
Ayrica hadi diyelim dedi Niye kıza mesaj atıyorsunuz
İkincisi sevgilin senin telefon şifrelerini niye biliyor
Bence sen de sevgilinin göreceğini bile bile mesaj attin kiza
Oradan kavga etsinler diye bravo şimdiden senden nefret eden bir aile üyesi oluşturdun

Üçüncüsü kayinvaliden bayağı uyanık biri shatta belki kötü niyetli ama sen niye bu kadar içli dislisin daha simdiden sevgilin asker de sen kaynana evinde
Sonra evlenirsen kocam sürekli annesine gitmek istiyor kaynanam gelip duruyor her seyimize karışıyor gibi dunya derdin olur

Ayrica senin daha ortada fol yok yumurta yokken düğün yerleri hakkında niye fikir beyan ediyorsun

Umarim hayatinizda dert ettiginiz seyler hep bu kadar basit olur.
Diyelim ki kiz boyle birsey dedi 16 yasinda daha cocuk bunu onemseyip ondan hesap sormaniz bile gulunc. Hadi gorumceniz olsa yine anlasilir ama sadece bir kuzen.
Kayinvalideniz kuzenden daha cocukmus bence hic mi olgun degil boyle seyler konusulur mu? Kuzeni bu sozu dediyse size bunu tasimasinda ki amac ne? Ama bence de bu lafi cikaran buyuk ihtimalle kaynana.
Sevgilinizle ne kadar suredir berabersiniz? Sözlendiniz mi? Eger ortada ciddi bir adim yoksa bu konularda muhattap olup konusmak da hatali. Birakin onlar sizin pesinizden kossun sizi almak icin. Simdiden yuz goz olmayin mesafe her zaman iyidir.

Ne şifresi bu isteyen istediğinin mesajlarını okuyabiliyor mı? Anlamadım face den mi msj yazmıştınız.Kaynananız kendi düşüncelerini kuzen söylüyor gibi iletmiş sanırım.

16 yasinda bi cocugun lafiyla kv nin sana bunu soylemesinin senin bunu takman sevgilinin kuzene cikismasi. Lıse cagında olan olaylar butunu

Tehlike olan KV ( kizin agzindan sana laf sokmuş) ve herşeyi ispiyonliyan SEN.
erkeleri niye kari sohbet/fitnesine kariştirirsiniz anlamadim.

16 yaşindaki cocuklami ugraşdiniz ikiniz bir olup?

Sevgiliniz dengesiz. Bunuda belirtim.
Böyle birşey icin normal bir insan 16 yaşindaki kizi aglatmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…