Bu kızın amacı ne?

Kuzenimle aramda 6 ay var. Ayni apartmanda büyüdük. Birbirimize kardeşim deriz ve tıpkı kardeş gibi yeri gelince şakalaşırız, yeri gelince o beni gece yarısı bir yerlerden almaya gelir, yeri gelince ben ona canımmm kardeşim derim. Bir Allahın kulu da buna karışamaz. Allah razı olsun kuzenimin eşi akıllı mantıklı biri asla aramızdaki iletişimi kötüye yormuyor ya da benim kıskandırmaya çalıştığımı düşünmüyor. O'nun bana yansıttığı tavrın karşılığı olarak, ben de o'na tıpkı kuzenime davrandığım gibi samimi davranıyorum.

Bence burda sorun sizin kuzene yaklaşımınız. O sizi kıskandırmaya çalışmıyordu muhtemelen. Siz öyle algıladığınız için her hareketi size batıyordur artık. Ee o da fark etmişse, sırf siz sinir olun diye sizin damarınıza basıyordur.

Onun dışında herkes yazmış zaten ama bi kere de ben yazayım. Kuzeninizin düğünü yerine nişanlınızın akrabasının nişanına gitmek istemenizi yanlış buldum. Araç sıkıntısı yüzünden vs demişsiniz ama bakın aileniz isteyince gayet de gidebilmişsiniz.

1) Kuzen kardestir olmaz ama farzet ki nisanlindan hoslaniyor. Onemli olan kizin degil, nisanlinin tavri. Piyasa evli insanlarla iliski yasayan tiplerle dolu sen yanindakine guveneceksin, senin iç huzurunu saglayacak kisi nisanlin.
2) Kayinvalidenle aranizda gereksiz bir samimiyet var bu kadar civik iliskiniz olmak zorunda degil.
3) Her problemi cevreniz bilmek zorunda degil.
4) Kuzenin dururken(!) nisanlinin akrabasinin dugunune gitmek ne demek? Birlikte gitmek zorundaysaniz yarim saat (uzak akraba oldugu icin) gidersiniz sonra nisanlinla birlikte senin kuzeninin dugunune gelirsiniz.
5) Lutfen kafanizdaki sacma sapan seylrden anlam cikarma lobunu atin. Zira hayat yeterince yorucu bu kadarina gerek yok.

Kuzen düğünü yerine nişanlı akrabasının nişanına gitmek. Himm...yanlış.orada sanki. Ya da benim kuzenlerle ayrı bir yakınlık ve dostluğum var ama herkesin öyle değil.

Ben sizin konularınızı okudum ve sağlıklı bir psikolojide olduğunuzu düşünmüyorum.

Bu da ilişkinize de yansımış. Ayrıca daha evlenmemişsiniz ama nişanlınızın annesiyle mesajlaşmalar vs gırla. Bir de mesafeliyiz demişsiniz. Mesafe buysa mesafesizi tahmin edemedim.

Size burada kızmalarının sebebi, yarın birgüb evlendiğinizde eşinizin annesi size laf söylerse eşiniz de annesinin sözünü tutarsa ortada kalırsınız. Savunacak kimse olmaz. Kendi kendinize yine sinir krizleri geçirirsiniz.

Ayrıca böyle yaparak kayınvalide adayınızın arkanızdan istediğini söyleme hakkını doğuruyorsunuz.

Mesela hiç aklınıza geliyor mu? Nişanlınızın annesi, o sevmediğiniz kuzenle sizin hakkınızda kimbilir neler söylemiştir? Neler konuşmuşturlar arkanızdan? Hiç aklınıza geliyor mu?

Ben şahsen utanırdım. Kuzeni geldi diye bir de onlara gidiyorsunuz. Arkanızdan yarın birgün “bu da nişanlıydı ama evimizden çıkmadı” derseler ne cevap vereceksiniz?

Nişanlınız sizin evinize bu şekilde rahat gelebiliyor mu? Sizin nişanlınız, annenizle konuşuyor mu? Mesajlaşıyor mu?

Siz de nişanlınız annenizle ne kadar samimiyse o kadar samimi olun nişanlınızın ailesiyle.

Kuzeni geldi diye evlerine gitmeyin. Asıl bir eve misafir gelmişse o eve gidilmez.

Bir de nişanlarına gidecekmişsiniz... Cidden pes. Kuzeninizin düğünü isterse dünyanın öbür ucunda olsun bu bir bahane olamaz. O sizin kocanız değil. Gitmeyin karşı tarafın olaylarına bu kadar.

Siz daha evli değilken bu kadar yüzgöz olmuşsunuz.

Hayatta ne olacağı belli olmaz. Bir şey olur nişanınız atılır, tepetaklak olursunuz o kadın sizin arkanızdan neler söyler, utanırsınız.

Size saygı duymuyor ayrıca. Saygı duymadığı için de istediği gibi davranıyor. Kuzeni de bu durumu fark etmiş.

Yani kuzeninin böyle davranmasının sebebi, size saygı duymaması. Sevmek zorunda değil, sevmeyebilir ama size hiç saygı duymuyorlar ve bunun sebebi de sizsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…