- 28 Ekim 2016
- 530
- 359
- 103
- Konu Sahibi asabihatun
-
Sen haklısın ama ben hesap sorar tarzda yaklaşmazdım mesela, nişanlınla kötü olman onun işine gelir. Ben olsam ne kadar kızgn olursam olayım o nişana gider o ortamda nişanlmla yakn olurdum.
Ve bana sorarsan asla kayinvalideye kavgali oldugunuzu ya da aranizdaki meseleyi yansitma.
Kizin amaci belli ki aranizi bozmak ben olsam o onu yaptikca tam tersi tepki gosterip kavga etmez nisanlimla daha iyi olur bulundugu ortamda daha çok bulunurdum.
Cunku erkek kafasi senin gibi dusunmuyor bak hakli tribinden tartisma cikarmis erkekle iyi olarak halletmek lazim bazi seyleri.
Ha o zaman bisey diyemem. Ama nisanlinla kotu olma o kiz yuzunden, nasil olsa geldigi yere geri donecek bence sabret, kayinvalideyi de aranizdaki meselelere karistirmamani ve ona bisey yansitamamani oneririm.Gidecektim ama kuzenimin düğününe gitmek zorunda kaldım ailem kuzenin daha yakın sen daha evlenmedin dediler
Oh oluyo valla size. Hiç üzülmüyorum. Kuzeninin düğünü varken nişanlının (bak eşin bile değil) dıdısının nişanına gitmek ne mana ya? Ya da sevmediğin kuzeni evine gelince koşup seğirtip nişanlının evine gitmek? 6 senelik evliyim totalde 9 senelik kv beni arayıp sana çekilen ayar gibi ayar çekemez. Daha nişanlısın niye aile ile bu kadar içli dışlı olmak? Kafe falan yok mu güzelim sizin oralarda gidin dışarda buluşun evlenince yeterince evde vakit geçireceksiniz zaten.
Düğüne gidecekmişsin de Allahtan ailen yol yordam bilen insanlarmış da izin vermemiş. Yukarıda yazmışsın izin vermediler diye. Şark kurnazlığı yapma şimdiYukarda nişana gitmediğim açıkca yazıyor ve beni ısrarla yemeğe davet ettikleri için gittim nişanlımla evde buluşmuyorum kafe bol bu arada
Karşıdaki kuzen kız cahil kendi çapında senin tavrını fark etmiş eğleniyor. Sen niye buna paye veriyorsun onu anlamadım. Çocukca onunla kapışacaksan evlilik olgunluğunda değilsin demektir çünkü aklı başında erişkin bu sebeplerden ay çocuk bu der umursamaz hele nişanlısıyla arasını bozacak kadar hiç mesele yapmaz.
Düğüne gidecekmişsin de Allahtan ailen yol yordam bilen insanlarmış da izin vermemiş. Yukarıda yazmışsın izin vermediler diye. Şark kurnazlığı yapma şimdi
Seni ısrarla yemeğe davet edemezler. Senin bi ailen var. Kendinden küçük bi kız geldi diye kimsenin evine gitmek zorunda değilsin.
Kafe de bolsa bi sizin evde ordan çıkıp nişanlının evinde buluşmayın bi zahmet.
İster bu söylediklerimi kötülük olarak algılarsın ister deneyim dersin sen bilirsin. Emin ol iyiliğin için yazıyorum. İleride evliliğini kocanın anasıyla danasıyla kuzeniyle kuzeninin görümcesiyle hep birlikte yaşamak istemiyorsan mesafe koy.
Ya tamam işte düğün nişan tutamadım aklımda. sen onların tarafına gitcekmişsin tartışınca bir de ailen izin vermeyince mecburen kendi tarafına gitmek zorunda kalmışsın. Ben de diyorum ki en baştan senin kuzenin varken onların tarafına gitmeyi düşünmen hata. Anlıyorsun işte beni neden yoruyorsun kelimelere takılıp. Sen anafikire bak. Anafikir mesafe candır. Şimdi bu yakınlıklar tavizler tatlı gelir sonradan önünü alamazsın.Düğüne gittim zaten nişana değil orayı karıştırdınız sanırım.Kız benden büyük ve bizden çıkıp direk onlara gitmedik dışarda gezdikten sonra uğradık diyelim.Evet bu yazdıklarınızı iyilik olarak görüyorum amacım da fikir almak teşekkür ederim.
Kıskanmıyorum kızın kıskandırma çabalarına anlam veremeyip ayar oluyorumNişanlını teyze kızından mı kıskanıyorsun yanlış mı anladım?
Az önce kıskanmadığımı yazmıştım sorun kızın beni nişanlımla kıskandırmak istemesi anlatabildim mi?Konu nerden baksam garip. Kendi kuzeninizin düğününe gitmek yerine nişanlınızın akrabasının nişanına gitmek istemeniz ayrı garip, teyze kızının hiçbir şey yapmamasına rağmen gıcık olmanız ayrı bir garip. Yok gece 1 e kadar oturmuşlar yok kız şunla görüşmüş e akrabalar onlar ve ortada kendi akrabalarının nişanı var. Bir de şu kuzenlere sanki akraba değillermiş gibi bakmaktan vazgeçin ya. Nişanlıyı kuzeninden kıskanmak nedir
Kayinvalidenize bu durumu yansıtmanız yanlış olmuş . Sadece ona degil herkese rahatsiz oldugunuzu yansitmissiniz.
Benim nişanlimin kuzeni nişanimizda herkesle vedalasip beni görmezden gelip yanimdan geçmişti , ayni kuzenle nişanlimin evine gittigimizde karsilastik nisanlim hosgeldin dedi , kiz tesebbümle uzun uzun bakti hosbulduk dedi sonra odadan cikti diger odaya gecti bir daha görmedim, beni yine görmezden gelmişti ve cevap vermedi bana. Ve üstelik kizla benim hicbir diyalogum yoktu nişanda görmüstüm ilk defa ve bir merhaba bile dememistir ben bir sey desem de cevap alamiyorum ben de muhatap olmuyorum artik. Konunuzu görene kadar da unutmustum cok önemsememisim demek ki önemsemeye deger görmemişim.
Kiskandirmak istemiyordur da belki de akrabaligin verdigi samimiyetten yakin davraniyordur siz yanliş anlamişsinizdir.Az önce kıskanmadığımı yazmıştım sorun kızın beni nişanlımla kıskandırmak istemesi anlatabildim mi?
Kıskanmıyorum kızın kıskandırma çabalarına anlam veremeyip ayar oluyorum
ne gibi mesela yani konuda yazdıklarınızın dışında bir şey var mıAz önce kıskanmadığımı yazmıştım sorun kızın beni nişanlımla kıskandırmak istemesi anlatabildim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?