- Konu Sahibi asabihatun
-
Akraba evliliği oluyorsa demek ki bu zamana kadar olanlar olurmuş sorunuzun cevabını verdiğimi sanıyorum kuzenleri akrabaları potansiyel koca adayı olarak görmüyorsanız o şekilde yani kardeş gibi davranırdım ve kardeşimi ister öperim ister sarılırım evleniyor diye farklı bir davranış şekline girecek değilim ha kuzenim eşinin dediğini yapıyorsa da hayatımdan çıkartırım bu kadar basitKuzenime sizin gibi biri denk gelse ben o kızdan daha beterini yapardım demişsiniz. Ben de ne yapacağınızı merak ettim. Ne konu sahibiyim ne nişanliyim bi atarlanmayin. Ayrıca konu sahibinin nişanlısının ailesinde akraba evliliği oluyormuş.
Kuzenime sizin gibi biri denk gelse ben o kızdan daha beterini yapardım demişsiniz. Ben de ne yapacağınızı merak ettim. Ne konu sahibiyim ne nişanliyim bi atarlanmayin. Ayrıca konu sahibinin nişanlısının ailesinde akraba evliliği oluyormuş.
Hayir bide nisanliyken boyle. Karisi olunca bile bu durumu kiskanmaya hakki yok. Kizin durumundan bakinca uzuldum ilerde kuzeninin evine gidemezsin ne kadar aci.İşte kendi zihniyetleri o kadar kötü ki herkesi aynı sanıyorlar 5 yılda bir görüşünce dnaları değişiyor akrabalık bitiyor sanki
Kayinvalidenize bu durumu yansıtmanız yanlış olmuş . Sadece ona degil herkese rahatsiz oldugunuzu yansitmissiniz.
Benim nişanlimin kuzeni nişanimizda herkesle vedalasip beni görmezden gelip yanimdan geçmişti , ayni kuzenle nişanlimin evine gittigimizde karsilastik nisanlim hosgeldin dedi , kiz tesebbümle uzun uzun bakti hosbulduk dedi sonra odadan cikti diger odaya gecti bir daha görmedim, beni yine görmezden gelmişti ve cevap vermedi bana. Ve üstelik kizla benim hicbir diyalogum yoktu nişanda görmüstüm ilk defa ve bir merhaba bile dememistir ben bir sey desem de cevap alamiyorum ben de muhatap olmuyorum artik. Konunuzu görene kadar da unutmustum cok önemsememisim demek ki önemsemeye deger görmemişim.
Benim nişanlimdan kuzeni mi hoşlaniyor anlamadimYa bunda bir tuhaflık gören Bi tek ben iyim, demekki hoşlanıyordu eşinden..
Ya bişey biliyoruz da konuşuyoruz burda çok yaşanılmıştır benim de dayımın oğlu boşandı geçenler de yani bu kıskançlık meselesinden değil ama tam da konu sahibi karakterinde biriydi eşi biz aile apartmanında altlı üstlü büyüdük benden 5 gün sonra doğmuş dayımın oğlu koyun koyuna uyutmuşlar kardeşten farkı yok ki ama yenge hanım malesef hepimize cephe aldı evlerinin yolunu bile bilmem çocukları oldu bir kere bile görmedim istemedim dayımın oğlu embesil olduğu için onunla da bağımı kopardım sonunda boşandılar olanda o küçük meleğe oldu yazık cidden bu adamları bu kadar kendi akrabalarından soyutlayacak hale getirmeyin kuzenim süklüm püklüm gelip gidiyor kan can bu napalım inşallah aynı hatayı tekrar yapmazHayir bide nisanliyken boyle. Karisi olunca bile bu durumu kiskanmaya hakki yok. Kizin durumundan bakinca uzuldum ilerde kuzeninin evine gidemezsin ne kadar aci.
Benim nişanlimdan kuzeni mi hoşlaniyor anlamadimkonu sahininin mi yoksa . Benziyor da ☺
Ben ciddiye almiyorum ki canim . Nişanlimda bir şey görsem tavrimi nişanlima gosterirdim. Kuzeninin ne yaptigi umrumda olmuyor açikcasi nişanlimin ne yaptigi önemli benim içinSenin nişanlının kuzeni bence yani, resmen seni görmezden gelmeler, uzunca gülümseyip hoşbuldum fln ne oluyoruz... Ben sen yerinde olsam inat gider öper nasılsın canım fln derim üstüne üstüne...
Aynen öyle bir bende nişanlı var buldumcuk tamda benimBuldumcuk
Sana göreben esas senin amacını anlamadım durduk yere kıza kafayı takmışsın su içse "nasıl su içer ya" diyeceksin.ortada fol yok yumurta yok.
Kıskanmıyorum kızın kıskandırma çabalarına anlam veremeyip ayar oluyorum
Nişanlımda gözünün olduğunu asla düşünmüyorum evet akraba evlilikleri olmuş kardeş gibi de büyümemişler ama nişanlım tüm kuzenlerine kardeşim der orada sıkıntı yok.Asıl sıkıntım kızın beni neden bu şekilde kıskandırmaya çalışması ve benimle uğraşması sağolsun herkes kıskanç ilan ettiKuzenlerim ile kardeş gibi büyüdük o yüzden davranışınız o yüzden düşünce şekliniz yazdıklarınız ilk başta çok irrete etti beni ve çok yalnış buldum. Bizde kuzen kardeş yarısısıdır. Fakat Daha sonradan akraba evlilikleri olduğunu yazmışınız. Ön yargılı yaklaşmamak gerek ama eğer sizin düşündüğünüz gibi bir durum var ise sizinle uğraşıyor olabilir. Bence kavga etmeyip görmezden gelin
Kuzenimin düğününe gitmeyecek olmamın sebebi şehir dışı olmasıydı araç sıkıntımız vardı ve ben o yüzden nişanlımla gitmeyi düşünüyordumKendi akrabanın düğününü es geçip nişanlım tarafını seçmen ileride başına çok iş açacak ... Üzgünüm ama yularlarini ellerine vermişsin şimdiden... Gelecek için de şimdiden geçmiş olsun
Tamam hadi onun için sebep var diyelim.. yine de çok iç içe olmuşsunuz gibi. Belki de şanslı olur ve aksilik yasamazsin ki insallah öyle olur.. bu şekilde çok fazla muhabbet tez ayrılık getiriyor geneldeKuzenimin düğününe gitmeyecek olmamın sebebi şehir dışı olmasıydı araç sıkıntımız vardı ve ben o yüzden nişanlımla gitmeyi düşünüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?