Bu kızın amacı ne?

Akraba evliliği oluyorsa demek ki bu zamana kadar olanlar olurmuş sorunuzun cevabını verdiğimi sanıyorum kuzenleri akrabaları potansiyel koca adayı olarak görmüyorsanız o şekilde yani kardeş gibi davranırdım ve kardeşimi ister öperim ister sarılırım evleniyor diye farklı bir davranış şekline girecek değilim ha kuzenim eşinin dediğini yapıyorsa da hayatımdan çıkartırım bu kadar basit

Bu anlayışın, görgünun, geleneğin olduğu sosyal olusumlarda konu sahibinin asabilesmesi de pek abes degil. Bu detay önemli ve toplumun da bir gerçeği.

Bir de eski konulara baktigimda kv ile konu sahibi arasında ilişkide aşırıya kaçılmış. Mesafeye ihtiyaç var. Bunların hepsini üst üste koyunca iletişimsizlik çatışma çalmış kapıyı.

Konuda o kadar nişan, düğün, nişanlım, düğün ve yine nişan kelimesi geçiyor ki beynim yandı. Ben altı ay nişanlı kaldım. Bir kere ailem ile nişanlımın evine gittim. Birkaç kez de telefonla konuştum. Hatta o dönem kayınvalidem "bizi hiç aramıyor" dediğinde, henüz evlenmeden samimiyete gerek yok demiştim. Eşimin kuzenlerini de düğünde gördüm ben. Hangisiyle ne kadar samimi bilmiyorum bile. İlgilenmiyorum çünkü. He olur da teyzesinin kızı ile aile içi bir yakınlaşma yaşayacak ise bunu erkenden öğrenmem iyi olur. Evlenmekten vazgeçerim. E böyle bir şey olacaksa zaten engel olamam. Derdiniz ne tam olarak ben anlamadım.

Teyze kızı sürekli kuzeni ile birlikte olmak istiyor ise bundan size ne? Nişanlınız embesil mi? Onunla vakit geçirmek istemiyor ise kendi belirtir zaten ona. Yok eğer istiyorsa bu zaten sizi ilgilendirmez. Nişanlanınca sizin malınız olmuyor adamlar. Hür iradeleri var. Yok ben kuzen ilişkileri sevmiyorum diyorsanız ailesi olmayan biriyle evlenin.

İşte kendi zihniyetleri o kadar kötü ki herkesi aynı sanıyorlar 5 yılda bir görüşünce dnaları değişiyor akrabalık bitiyor sanki
Hayir bide nisanliyken boyle. Karisi olunca bile bu durumu kiskanmaya hakki yok. Kizin durumundan bakinca uzuldum ilerde kuzeninin evine gidemezsin ne kadar aci.

Ya bunda bir tuhaflık gören Bi tek ben iyim, demekki hoşlanıyordu eşinden..

Hayir bide nisanliyken boyle. Karisi olunca bile bu durumu kiskanmaya hakki yok. Kizin durumundan bakinca uzuldum ilerde kuzeninin evine gidemezsin ne kadar aci.
Ya bişey biliyoruz da konuşuyoruz burda çok yaşanılmıştır benim de dayımın oğlu boşandı geçenler de yani bu kıskançlık meselesinden değil ama tam da konu sahibi karakterinde biriydi eşi biz aile apartmanında altlı üstlü büyüdük benden 5 gün sonra doğmuş dayımın oğlu koyun koyuna uyutmuşlar kardeşten farkı yok ki ama yenge hanım malesef hepimize cephe aldı evlerinin yolunu bile bilmem çocukları oldu bir kere bile görmedim istemedim dayımın oğlu embesil olduğu için onunla da bağımı kopardım sonunda boşandılar olanda o küçük meleğe oldu yazık cidden bu adamları bu kadar kendi akrabalarından soyutlayacak hale getirmeyin kuzenim süklüm püklüm gelip gidiyor kan can bu napalım inşallah aynı hatayı tekrar yapmaz

Benim nişanlimdan kuzeni mi hoşlaniyor anlamadim konu sahininin mi yoksa . Benziyor da ☺

Senin nişanlının kuzeni bence yani, resmen seni görmezden gelmeler, uzunca gülümseyip hoşbuldum fln ne oluyoruz... Ben sen yerinde olsam inat gider öper nasılsın canım fln derim üstüne üstüne...

Senin nişanlının kuzeni bence yani, resmen seni görmezden gelmeler, uzunca gülümseyip hoşbuldum fln ne oluyoruz... Ben sen yerinde olsam inat gider öper nasılsın canım fln derim üstüne üstüne...
Ben ciddiye almiyorum ki canim . Nişanlimda bir şey görsem tavrimi nişanlima gosterirdim. Kuzeninin ne yaptigi umrumda olmuyor açikcasi nişanlimin ne yaptigi önemli benim için

Bence nişanlınızla o kız yüzünden kavga etmeyin amacı o gibi geldi bana.Farklı şehirdeymiş Allahtan

ben esas senin amacını anlamadım durduk yere kıza kafayı takmışsın su içse "nasıl su içer ya" diyeceksin.ortada fol yok yumurta yok.

Kıskanmıyorum kızın kıskandırma çabalarına anlam veremeyip ayar oluyorum

Aklinca gorümcelik yapmaya çalışıyordur belki.
Hem anladigim kadariyla uzakta oturuor.
Misafir gelmiş, ne gerek war caninizi sıkıp huzurunuzu kaçirmaya.

Kuzenlerim ile kardeş gibi büyüdük o yüzden davranışınız o yüzden düşünce şekliniz yazdıklarınız ilk başta çok irrete etti beni ve çok yalnış buldum. Bizde kuzen kardeş yarısısıdır. Fakat Daha sonradan akraba evlilikleri olduğunu yazmışınız. Ön yargılı yaklaşmamak gerek ama eğer sizin düşündüğünüz gibi bir durum var ise sizinle uğraşıyor olabilir. Bence kavga etmeyip görmezden gelin

Nişanlımda gözünün olduğunu asla düşünmüyorum evet akraba evlilikleri olmuş kardeş gibi de büyümemişler ama nişanlım tüm kuzenlerine kardeşim der orada sıkıntı yok.Asıl sıkıntım kızın beni neden bu şekilde kıskandırmaya çalışması ve benimle uğraşması sağolsun herkes kıskanç ilan etti

Kendi akrabanın düğününü es geçip nişanlım tarafını seçmen ileride başına çok iş açacak ... Üzgünüm ama yularlarini ellerine vermişsin şimdiden... Gelecek için de şimdiden geçmiş olsun

Kuzenimin düğününe gitmeyecek olmamın sebebi şehir dışı olmasıydı araç sıkıntımız vardı ve ben o yüzden nişanlımla gitmeyi düşünüyordum

Kuzenimin düğününe gitmeyecek olmamın sebebi şehir dışı olmasıydı araç sıkıntımız vardı ve ben o yüzden nişanlımla gitmeyi düşünüyordum
Tamam hadi onun için sebep var diyelim.. yine de çok iç içe olmuşsunuz gibi. Belki de şanslı olur ve aksilik yasamazsin ki insallah öyle olur.. bu şekilde çok fazla muhabbet tez ayrılık getiriyor genelde sorum çıkarıyorlar

Bende ayar oluyorum yeni gelin adaylarinin adami disi sinekten bile kiskanmasina. Kuzen yahu bu.. sevgilim kuzenimlerimle geziyoruz dese hic kiskanmam kendi kuzenlerimi de kardesim gibi gorurum. Onlar cocukluktan beri yan yana buyutulmuslerdir. Aralarinda tabi ki bag olucaktır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…