- 28 Ekim 2016
- 530
- 359
- 103
- Konu Sahibi asabihatun
-
Siz anlamakta sıkıntı yaşıyosunuz sanırım adam önceki gece uyumamış gündüzde uyumamış ve uykuluydu misafirliğe falan gitmedi kızın ısrarı üzerine onu götürdü adam da evde olmayınca içeri girmişler oturmak değil.Ben yaşadığım kafadan gayet memnunumnişanlın seni postalamak için uykum geldi demiş benceİnsanın 9 da uyuması için ya hasta ya da bebek olması lazım çünkü :) Zaten uyumamış misafirliğe gitmiş gayet normal saatler misafirlik için. Ha bi de ekleyeyim bu kafayla baya sıkıntı yaşarsın sen, çünkü nişanlın değil çocuğun gibi davranıyosun. akrabasında oturmak için de senden izin alacak değil, ha şimdi alıyodur da, sen bi de onu evlenince gör, bu sıkboğaz etmelerin acısını senden nasıl çıkartacak Allah bilir artık gece eve mi gelmez, senden uzak neresi varsa takılır muhtemelen, ben olsam bu kadar dırdıra ben öyle yapardım çünkü, ya da en mantıklısı hiç evlenmezdim beni kuzenimden bile kıskanan sağlıksız biriyle.. Bu kafaları değiştirmen dileğiyle
hmmm peki. O zaman buraya konu açmanın da anlamı yok, nişanlın açsa daha iyi olurdu, senin kafayı değiştiremeyeceksek onunkini değiştirirdik belkiSiz anlamakta sıkıntı yaşıyosunuz sanırım adam önceki gece uyumamış gündüzde uyumamış ve uykuluydu misafirliğe falan gitmedi kızın ısrarı üzerine onu götürdü adam da evde olmayınca içeri girmişler oturmak değil.Ben yaşadığım kafadan gayet memnunum
Gerçekten atmaca gibi bekliyosunuz konu açanlara yönelik bir laf sokmak için.hmmm peki. O zaman buraya konu açmanın da anlamı yok, nişanlın açsa daha iyi olurdu, senin kafayı değiştiremeyeceksek onunkini değiştirirdik belkiEvladım nişanlının sözünü dinle bak yapma böyle şeyler falan derdik belki bi faydası olurdu :)
Ay geceye kadar kaldığımı kim söyledi ya kurup kurup cevap yazıyosunuz kim nişanlıyken kayınvalidesine gitse de hemen ay ne vıcık ilişkiler yazsak diye köşede pusuyomusunuz anlamadım.Uykusu geldi dediğim saat 9 ve benim oraya gittiğim saat 7 buçuk.Şimdi hesaplayabilirsiniz sabahtan akşama mı geceden sabaha mı.Anam babam da var şükür gecelerr kadar kalmadığım için sıkıntı yok
İhtiyaca göre yorum yapıyoruzGerçekten atmaca gibi bekliyosunuz konu açanlara yönelik bir laf sokmak için.
Neden yaptığı nasıl yaptığı önemseme bunları. Sen ağırbaşlı ve kibar ol. Nişanlı senin nasıl olsa.Kızın sevgilisi var ben asla kıskanmıyorum tekrar söylüyorum çünkü benim kıskandığımı yazmışlar.Bana sadece kuzen ilişkisi cıvık geliyo ve beni nişanlımla kıskandırmaya çalışıyo benim tepkim neden böyle hareketler yaptığı.
Kuzenimin düğününe mesafe olduğu ve araç sıkıntısı olduğu için gidemeyecektim o yüzden o nişana gidebilirdim tabiki kuzenimin düğünü öncelikliKıskanmıyorum demişsin de kız gayet de amacına ulaşmış ki buraya konu açıyorsun.Ayrıca kendi kuzeninin düğünü yerine nişanlının dıdısının nişanına gitmek nedir?Büyük ayıp gerçekten.Her zaman kendi ailen önce gelmeli.Yoksa evlendikten sonra eşim benim aileme değer vermiyor temalı başlıklar açmak zorunda kalırsın.
Çok komikİstediğiniz gibi olmayan yorumlara hep saldırmışsınız bakıyorum. O zaman istediğiniz gibi yorum yapayım. Bu kızın senin nişanlında gözü var hemen onu saf dışı bırak bir an önce evlen ve nişanlını kurtar.
Olmuştur umarım.
Düğün şehir dışındaydı ve araç sıkıntısından dolayı gidemeyecektim ben 23 o 26konuda sadece kuzeninizin düğünü varken nişanlının akrabasının nişanına gitmeyi tercih etmenize takıldım.
aileniz yol yordam biliyormuş Allahtan.
nişanlınız ve sizin yaşınız mı küçük?
Ne yapardiniz merak ettim?yazdıklarınızdan ben bişey anlamdım kız sizi görmezden gelmiş bu mu yani nişanlınıza gülümsemiş ki bu çok normal kuzenler 5 yılda bir görüşmeleri kuzen olduları gerçeğini değiştirmiyor bence kız güzel ve alımlı ilk günden beride sizin tersliğinizi sezmiş bulaşmak istemiyor ama sizden korkupta kuzeninden vazgeçecek değil şahsen sizin gibi biri denk gelse kuzenlerime ben o kızdan daha beterini yaparım siz tedavi olmayı deneyin şimdi, kuzen ilerde iş arkadaşları dişi sinek vs..
ne yapabilirim acaba ? teyzemin oğluna ? ne kadar ilginç aile yapılarınız var teyze çocuğunu ne gözle görüyorsunuz nasıl hayatlar yaşıyorsunuz ? kadın olduğum için utanıyorum bazen sırf kendi öz kuzeninden nişanlısını eşini kıskanan ezik kadınlar yüzündenNe yapardiniz merak ettim?
neyini direticem ya sizin hiç akrabanız yok mu teyze oğlu hala oğlu ne gözle bakıyorsunuz ki onlara bu kızında o hareketlerinden şüpheleniyorsunuz ayıp bu düşünceleriniz siz daha kuzeni olayını aşamadınız ki etrafınız kadın dolu olacak malesef tüm kadınlar yok olsa ne güzel olur dimi ?Eşim olacak insanın öyle hareketleri yok ben karşı taraftan bahsediyorum ama üstüne basa basa diretiyosunuz
Kavga etmeseydiniz nişana gidecektin ama.Yukarda nişana gitmediğim açıkca yazıyor ve beni ısrarla yemeğe davet ettikleri için gittim nişanlımla evde buluşmuyorum kafe bol bu arada
İşte kendi zihniyetleri o kadar kötü ki herkesi aynı sanıyorlar 5 yılda bir görüşünce dnaları değişiyor akrabalık bitiyor sankiKuzenlerimle kardes gibi buyuduk (uzaktakilerle bile oyle belledik)gece 1 degil sabab 5-7ye kadar bile oturup sohbet ederiz aramizda evliler var. Esleri isterse oturur isterse ben cocuklari uyutayim der biz sohbet muhabbet derken (basbasa olsak bile sorun degil kardes o kardes) ama genelde ortamda teyzeler-dayilarda olur. Ezan sesine kendimize geliriz. Saçma seylere takiliyorsunuz!!! Kizda belli ki egleniyor.
Kuzenime sizin gibi biri denk gelse ben o kızdan daha beterini yapardım demişsiniz. Ben de ne yapacağınızı merak ettim. Ne konu sahibiyim ne nişanliyim bi atarlanmayin. Ayrıca konu sahibinin nişanlısının ailesinde akraba evliliği oluyormuş.ne yapabilirim acaba ? teyzemin oğluna ? ne kadar ilginç aile yapılarınız var teyze çocuğunu ne gözle görüyorsunuz nasıl hayatlar yaşıyorsunuz ? kadın olduğum için utanıyorum bazen sırf kendi öz kuzeninden nişanlısını eşini kıskanan ezik kadınlar yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?