Bu kızın amacı ne?

Siz anlamakta sıkıntı yaşıyosunuz sanırım adam önceki gece uyumamış gündüzde uyumamış ve uykuluydu misafirliğe falan gitmedi kızın ısrarı üzerine onu götürdü adam da evde olmayınca içeri girmişler oturmak değil.Ben yaşadığım kafadan gayet memnunum

hmmm peki. O zaman buraya konu açmanın da anlamı yok, nişanlın açsa daha iyi olurdu, senin kafayı değiştiremeyeceksek onunkini değiştirirdik belki Evladım nişanlının sözünü dinle bak yapma böyle şeyler falan derdik belki bi faydası olurdu :)

Gerçekten atmaca gibi bekliyosunuz konu açanlara yönelik bir laf sokmak için.

ilişkiler vıcık olmasa kadın tutupta size yeğenim burada diye mi gelmiyorsun diye bir şey sormaya cesaret edemezdi.
bu rezillik bana yeterdi ama size yetmemiş, aynen devam.

Her seferinde tavırlarından dolayı, haklıyken haksız duruma düşmüşsün.

Tatlım nişanlını kuzeninden kıskanman çok saçma, adam senin. Sen içten içe kıskanırken onun işine geliyor. :)
Relax olmaya çalış onun yanında. Yokmuş gibi davran

Neden yaptığı nasıl yaptığı önemseme bunları. Sen ağırbaşlı ve kibar ol. Nişanlı senin nasıl olsa.

Kuzenimin düğününe mesafe olduğu ve araç sıkıntısı olduğu için gidemeyecektim o yüzden o nişana gidebilirdim tabiki kuzenimin düğünü öncelikli

Psikolojik sorunları yoksa hicbir kadin durduk yere bir kadindan rahatsız olmaz. Bunu bilir bunu soylerim.O malum hisse kapilmissan kuzen kişisi sınırlarına göre hareket etmiyor demek ki. Belki edep adap bilmiyor belki insan ilişkilerinde acemi, belki art niyetli bir şey seni itmiş.

Sorunu çözecek kişi nişanlın o boy meselesi, değişik hallere girmesi vs. Al karşına nişanlıni konuş bu bu hareketlerinden şu sebepten hoşlanmadım, huzursuz oldum. Nişanlın da dengeyi ona göre sağlasin. Sizi karsı karşıya getirmeden.

Çok komik

Düğün şehir dışındaydı ve araç sıkıntısından dolayı gidemeyecektim ben 23 o 26

Ne yapardiniz merak ettim?

Ne yapardiniz merak ettim?
ne yapabilirim acaba ? teyzemin oğluna ? ne kadar ilginç aile yapılarınız var teyze çocuğunu ne gözle görüyorsunuz nasıl hayatlar yaşıyorsunuz ? kadın olduğum için utanıyorum bazen sırf kendi öz kuzeninden nişanlısını eşini kıskanan ezik kadınlar yüzünden

Eşim olacak insanın öyle hareketleri yok ben karşı taraftan bahsediyorum ama üstüne basa basa diretiyosunuz
neyini direticem ya sizin hiç akrabanız yok mu teyze oğlu hala oğlu ne gözle bakıyorsunuz ki onlara bu kızında o hareketlerinden şüpheleniyorsunuz ayıp bu düşünceleriniz siz daha kuzeni olayını aşamadınız ki etrafınız kadın dolu olacak malesef tüm kadınlar yok olsa ne güzel olur dimi ?

Yukarda nişana gitmediğim açıkca yazıyor ve beni ısrarla yemeğe davet ettikleri için gittim nişanlımla evde buluşmuyorum kafe bol bu arada
Kavga etmeseydiniz nişana gidecektin ama.

Arkadas o durumdan bahsediyor ki... konuyu okurken ben de çok şaşırdım. Kuzenim bana ne kadar uzak ve soğuk olursa olsun,eşimin kuzeninin nişanına gitmektense bin kez kendi kuzenim.

Siz kendi ailenizi 2.plana atmiş oluyorsunuz ki... bunun faturası ileride fena kesilecek.

Siz yine bildiğiniz gibi yapin. Sefasi da sizin. Cefası da.

Ben tecrübemi aktarmis olayım da.

Kuzenlerimle kardes gibi buyuduk (uzaktakilerle bile oyle belledik)gece 1 degil sabab 5-7ye kadar bile oturup sohbet ederiz aramizda evliler var. Esleri isterse oturur isterse ben cocuklari uyutayim der biz sohbet muhabbet derken (basbasa olsak bile sorun degil kardes o kardes) ama genelde ortamda teyzeler-dayilarda olur. Ezan sesine kendimize geliriz. Saçma seylere takiliyorsunuz!!! Kizda belli ki egleniyor.

İşte kendi zihniyetleri o kadar kötü ki herkesi aynı sanıyorlar 5 yılda bir görüşünce dnaları değişiyor akrabalık bitiyor sanki

Kuzenime sizin gibi biri denk gelse ben o kızdan daha beterini yapardım demişsiniz. Ben de ne yapacağınızı merak ettim. Ne konu sahibiyim ne nişanliyim bi atarlanmayin. Ayrıca konu sahibinin nişanlısının ailesinde akraba evliliği oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…